BartekB Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Przygotowanie wg możliwości każdego. To co panowie 1 maja czy 3 maja
Mess Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Przekornie 2giego jak sie swirli i odpryskow czepiać nie bedziecie tez chętnie podjadę
Mess Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Cisza w temacie. To brak spotkania w majówkę?
marcooz Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 właśnie Panowie, coś ogarniamy na ten tydzień?
marcingg Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 i jak znam życie to będzie jak z ... pochodem dziewic w Wąchocku... -wiecie czemu się nie odbył? - bo jedna się rozchorowała a druga powiedziała że sama nie pójdzie Mam pomysł takowy... Niech każdy kto będzie w jakimś konkretnym miejscu np Matarnia czy inne centrum niech pisze tutaj owe miejsce i ew godziny w których będzie i np jaki samochód ma (niektórzy nie piszą). Tak może łatwiej się będzie namierzyć, ana pewno zobaczyć kogoś z bractwa p.s. szukam wspólnika z Gdańska na wspólne (nieduże) zakupy
pawelg303 Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 Witam W sprawie spotkania jak się coś pojawi to ja też deklaruję obecność jak będę mógł. Pozdrawiam
uki Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2012 siema siedzę w sopocie na urlopie, może jakiś spocik w okolicach się szykuje? swoją drogą to mewy nieźle srają na auta- w wlkp tego niema.
adii Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2012 uki, Mewy srają, drzewa pylą, wszędzie piach, woda morska zjada blachy ciężko sie tu żyje !
ayrsen Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2012 uki, Mewy srają, drzewa pylą, wszędzie piach, woda morska zjada blachy ciężko sie tu żyje !
uki Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2012 mam pytanko- gdzie tutaj można umyć auto (jakaś dobra myjnia ręczna)- z rozpędu nie wziąłem nic z kosmetyków, a auto po tygodniu stania na parkingu nadaje się do tematu "pokaż swój brud"
kuba94 Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2012 Jak samemu wąż + wiaderko parking na Hynka na zaspie
uki Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2012 tak jak pisałem nie mam kosmetyków z sobą
kuba94 Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2012 We Wrzeszczu na ul. Jaśkowa dolina obok auto handlu jest myjnia ręczna myją szamponem conceptu ( przynajmniej mieli taką butelkę z której lali ) jak przypilnujesz to nawet dobrze myją.Ja myłem u nich parę razy w zimie to było ok, cena 20zł była za mycie i wytarcie
m1chal Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2012 chodziasz raz cos sie odbyło u nas? jakies spotkanie
Rekomendowane odpowiedzi