Jump to content

[Trójmiasto] Spotkania pomorskich

Recommended Posts

W związku z tym, że na Forum obecnych jest spora garść użytkowników mieszkających w trójmieście i okolicach (Słupsk, Elbląg, Kwidzyn) wychodzę z propozycją pierwszego spotkania lokalnego. Miło będzie poznać się wzajemnie, zobaczyć, porozmawiać o naszej wspólnej pasji :ad:

Na początek rzucam propozycję następujących terminów:

Niedziela 10.01 godzina 12:00

Niedziela 10.01 godzina 18:00

Czwartek 14.01 godzina 19:00

Miejsce spotkania również do ustalenia - może to być parking podziemny, skwer w Gdyni, jakaś knajpka, Hel, Kaszuby....gdziekolwiek :) Jednak z uwagi na aurę proponuję spot pod dachem.

Napiszcie proszę, kto jest chętny, jaki termin i lokalizacja mu odpowiada.

Wspólnie coś ustalimy, liczę na Was :good:

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Co prawda za dlugo na forum nie jestem i wiedzy takiej jak co niektórzy tez nie posiadam, ale na spoitkanko zawsze mogę wpaść :) w taką pogode czystymi autkami tez raczej byśmy nie dojechali :ad: Można się ustawić na parkingu podziemnym Matarni, blisko obwodnicy i zawsze pusty na końcu, a jak znudzi ięi stanie to można pójść np do KFC.

Co do terminu to 10.01 godzina 18 - mi by pasował

ja dopiero w sobotę będe wiedział czy w niedziele dam rade sie wyrwać, ale jak sie uda to chętnie wpadnę

[ Dodano: 5 Styczeń 2010, 13:35 ]

no i pomysł spotkania napewno super :)

ja natomiast autem bym nie przyjechał :D

Po zobaczeniu zdjęć Twojego auta już wiem dlaczego... :shock: szok normalnie wsumie troche mnie przerażasz :)

Co do miejsca tez mogę się dostosować, ale pod dachem lepiej :good:

mysle że schpaner platz odpada , zimno w ch*** jak mam byc szczery (a zwykle jestem) , najzimniejsze miejsce sensowne to parking centrum handlowego pod ziemią , ew. jeśli będzie taka inicjatywa mozna sie przeniesc pozniej na pogadushki gdzies do restaurant`a jakiegos czy tez chociazby fast fooda

Zdecydowanie pod dachem, aura nie sprzyja piknikom. Dajcie znać gdzie i kiedy, u mnie słaby sezon na planowanie bo mam sporo pracy. Jak poleci termin to będę wiedział czy dam radę czy nie. No i nie przyjadę ITR, szkoda mi go na zimę. Stoi w garażu i się błyszczy a felgi czekają na renowację.

Moim zdaniem najlepszym wyborem będzie wcześniej wspomniana Matarnia. Tam na podziemnym miejsca jest zawsze pod dostatkiem, a jeśli zrobi się zimno to zawsze można się przenieść np do KFC.

Niedziela godzina 18:00 w Matarni na podziemnym - przegłosowane? :)