Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no właśnie o tym samym myślałem Kuba, a tu sie okazuje że to zupełnie inny. To jest parking koło "Zlotej Jesieni" domu spokojnej starości?

Jeszcze jest jeden za Lidlem w stronę Rzeczpospolitej jak sie jedzie.

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

A może niedziela na Matarni? Trzeba w końcu zebrać towarzycho :-] W tygodniu ciężko będzie, a weekendowe wyjazdy nad jeziorka już raczej za nami. Grzyby w niedziele wieczorem to też słaba wymówka. Robimy coś?

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

może jakoś w majówke by cos zorganizować 1,3 albo weekend?. Tylko pewnie większość z was na wyjeździe... bo to jednak długi weekend.

Opublikowano

Jako, że jestem nowy i jak na razie chłonę tylko widzę teoretyczną, to jeśli nikt nie miałby nic przeciwko to też chętnie pojawiłbym się na takim spocie ;)

Opublikowano

To może ja wyjdę z propozycją : niedziala 6 maja godzina; jeszcze do ustalenia (to już tak w weekend majowy może każdy przygotuję furkę na zlocik :D i w niedziele sie pokarze

Opublikowano

kurde, ja nie dam rady :/ umówiony na pucowanie golfa 4 kuzyna w sierakowicach i nie zdolny do jazdy po sobocie :dontknow:

Opublikowano

To może jakoś 1 bądź 3 maja. Niech bedzie dzień gdzie znajdzimy parking na nasze wozy :D. A pogoda myśle dopiszę przed zlotem więc każdy sie przygotuję :), ja również

Opublikowano

Kubz, a co rok temu nie wyszło? ;)

przygotowanie auta? mam nadzieje ze macie na myśli tylko umycie, jak nie to lepiej sie nie pokazuje :D