cyprianmeister Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 ja jestem za , jeśli czas pozwoli - będę
lipa Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 Ja jeśli tylko będę w domku, chętnie bym poznał wszystkich
AutoDetailing Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 W niedzielę 16 maja o godzinie 12 prawdopodobnie odbędzie się spot Trójmiejskich na myjni użytkownika KUXIK na gdańskim Jasieniu. Będzie okazja do testów i zabaw z maszyną. O ewentualnych zmianach będziemy informować na bieżąco.
Deco Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 No to ja też postaram się być i może coś do testów mi się uda zabrać
Kita Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 z chęcią Kuba bym wpadł, ale jadę na domek. Odwiedzę Cie kiedy indziej
Gość Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 jak spotkanie bedzie udane to bedzie mozna powtarzac Szkoda, ze Cie nie bedzie Mateusz Milego wypadu na domek - swoja droga trzeba kiedys wyskoczyc razem na domek Sa jeszcze jacys chetni wstep za fee nikt nie gryzie
keram6 Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 Ja może -choć popatrzeć.Na razie przy swoim nic nie robię bo lakier schnie.Czytam i sklejam zamówienie.
Gansan Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 Vtam, byc moze ja podjade pozdr Gansan
AndiT Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2010 Poprosze na priv o jakies konkretniejsze namiary gdzie to bedzie, to postaram sie podjechac ale nie obiecuje.
Gość Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 Mysle, ze to nie tajemnica z miejscem dlatego podam tutaj adres: ul Damroki 1/G1 Gdańsk - Jasień
yacek _b Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 Obyście się koledzy zmieścili na tym małym parkingu przy myjni , bo czasem stoją tam " porzucone " autka z okolic Gdańska i moze być "problem " z parkowaniem . Ale fajnie że na moim osiedlu ....
Gość Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 Damy rade Tez wpadnij. Moze jakies potwierdzenia kto bedzie ktos jeszcze chetny?zebysmy sami z Marcinem nie siedzieli
Deco Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 Ja wpadnę i wezmę aparat i do przetestowania Bilt Hamber Auto-Balm.
cyprianmeister Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2010 będzie ktoś czy nie będzie jak to będzie ? [ Dodano: 16 Maj 2010, 14:01 ] Jeszcze raz sorki że musiałem się tak szybko ulotnić, mam nadzieje że następnym razem uda się uczestniczyć w pełnym wymiarze godzinowym jak i sprzętowym Pozdrawiam PS. Marcin podaj nr konta
Deco Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2010 Fajnie było, trzeba będzie się umówić następnym razem na jakiś projekcik. Pozdrawiam
AutoDetailing Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 Jako, że Trójmiejscy nie gęsi i też swoje spotkania mają przedstawiam Wam krótką relację z ostatniej niedzieli: Przyjeżdżając na miejsce zastałem Pawła i Kubę stojących przy czarnym TT. Po parunastu minutach przyjechał Cyprian. Dodając do tego moją skromną osobę na spotkaniu były 4 dorodne, młode samce Padł pomysł aby najpierw wrzucić coś na ząb i dostarczyć płynów tym co byli trochę "wczorajsi" Udaliśmy się zatem do pobliskiej pizzerii i spożywczaka. Nasyceni i napojeni podjęliśmy decyzję, że poznęcamy się troszkę nad maską Audi. Niestety żaden z nas nie zabrał szmatek i taśm. Musiało nam wystarczyć to, co było na myjni. W związku z tym, że Kuba umył rano samochód, a kilka dni temu go glinkował zabrałem się za polerowanie pierwszej połowy maski. Paweł wypolerował końcówki układu wydechowego, nałożył Bilt Hamber Auto-Balm, Kuba nałożył SmartGel na oponki i wypolerował druga połowę maski, a Cyprian....hmmmm, jak widać po minie chyba myślał jak tu szybko sprzedać swojego Golfa i kupić TT Ze względu na brak czasu, taśm i szmatek to wszystko co zrobiliśmy. Mimo niskiej frekwencji fajnie było spędzić pogodną niedzielę w takim gronie i wymienić się spostrzeżeniami. Pozdrawiam i do następnego razu!
Kubz Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 Damn, sorry panowie, ale w sobotę nieco "imprezowałem" i nie byłem w stanie autem na 12 dotrzeć Widzę, że dużo się działo i była okazja do zabawy maszynami (chętnie bym tego spróbował na jakimś próbnym elemencie).
cyprianmeister Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 no ładnie , ja pomimo że miałem że tak powiem "niepewny" stan po alkoholowy poprzedniej nocy chociaż dotarłem nie wziąłem co prawda nic oprócz swojego ciężkiego kufra ale przemilczmy chłopaki jeszcze raz sory za brak czasu, następnym razem damy czadu bardziej PRO
Kubz Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 U mnie nie było wątpliwości co do stanu niestety Postanowiłem więc pokibicować Robertowi no i rezultaty były
Rekomendowane odpowiedzi