Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Szkoda że aura nie sprzyja a i trochę km miałbym do przejechania, inaczej też bym

do Was dołączył ;)

Opublikowano

Na mnie raczej nie liczcie, gorączka 39 st i ledwo sie ruszam. Do jutra raczej sie nie zmieni.

Dzieki 19Urban94.

Opublikowano

fonnes w opisie masz same 4x4 wiec dasz rade jakie daleko? mozesz wziasc kobiete pod pretekstem zakupów :-] Ja bede malym czarnym audi :kox:

Opublikowano

niestety pogoda i czas sprawiła,że nie dało rady ... fajnie,że w weekend , mam nadzieję,że kolejny raz się uda w całym gronie ( mam na myśli siebię także ) :)

Opublikowano

sorry że tak w sumie bez pożegnania zniknąłem ale córa stwierdziła ze chce do domu i koniec także był mus ;)

Opublikowano

Myśle że mimo wszystko czasu było na tyle mało jak również aura nie dopisała, że nie zdążyliśmy się dobrze poznać ale pozytywnie było :) Dokończenie na następnym spotkaniu a może zdarzy się jakiś tech-meeting w stylu picowanie czegoś wspólne to mogło by być niezłe.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Pogoda już całkiem przyjemna zaczyna się robić. Można powoli myśleć o jakimś spotkaniu ;)