biznes365 Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 krd,Mi przypadkowo oko na allegro się rzuciło.W Google po frazie K2 bora w 2 lini fotek się wyświetla golfina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsjackdan Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Czy tylko ja mam taki dziwny gust czy taki zestaw kół jest jakiś idealny że dla mnie wygląda brzydko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 mrsjackdan, co kto lubi. Mi osobiście też nie podchodzi Ale chyba na ten sezon już są jakieś inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozaa Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 @krd Super relacja! Jakiej latarki używałeś przy korekcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 @Kozaa, Led Lenser P7. Miło widzieć, że ktoś czyta te relacje nawet po dłuższym okresie czasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozaa Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Haha tyle tych relacji, że zawsze znajdzie się jakaś nieobejrzana. Teraz przeglądam następną Twoją z Fabią II. Pełna profeska! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 @Kozaa, mam nadzieję, że masz duży kubek z herbatą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozaa Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 A idę zrobić kakałko jak producent zaleca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi