PodLy Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2013 Widać, że się przyłożyłeś, pełen podziw! A tak z innej beczki - mamy na forum jakiegoś speca od malowania proszkowego?
komar251 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2014 biznes365, Jutro zrobię fotkę tej piaskarki. I jak tam z tą piaskarką panie moderator :>.
SEBOOL2006 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Gdzie najlepiej oddać w Wawie do prostowania felgę 17 ? Jest lekkie skrzywienie ale rzuca się w oczy
Chat Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Gdzie najlepiej oddać w Wawie do prostowania felgę 17 ? Jest lekkie skrzywienie ale rzuca się w oczy http://www.renowacjafelg.pl/ jest też jakiś zakład w Markach, trochę taniej, ale w Markach.
SEBOOL2006 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2014 W markach to wiem na Słonecznej,ale ostatnio o nich dużo negatywów słyszę. Instalatorów się cenią nieźle
Moderator krd Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Instalatorów się cenią nieźle Gdzie najlepiej oddać w Wawie Ehh, Sebastian... cenia sie "niezle", czyli sa drodzy? Pytales, "gdzie najlepiej", a nie "gdzie tanio", "gdzie w miare dobrze". Wiec nie dziw sie, ze w obecnych czasach zaklad, ktory robi "najlepiej" nie bedzie mial tanio. Koszt prostowania felgi aluminiowej 17" od 70 pln To jest "niezla" cena? Dla mnie to dosc tanio, zwlaszcza, ze maszyna do prostowania felg to koszt grubych kilkudziesieciu tysiecy zlotych. Pewnie u pana Mietka co mlotkiem stuka to rzeczywiscie byloby drogo.
SEBOOL2006 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Może źle się w poprzednim poscie wyraziłem to napisze jeszcze raz gdzie moge oddać felge do prostowania gdzie wykonaja to solidnie i nie za drogo. Co do 70 to miałem namysli marki.
yarysek Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Pewnie chodzi o taką piaskarkę, a raczej pistolet do piaskowania podłączany do kompresora.
WojtasTDI Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2014 Panowie może doradzicie mi jaki kolor felg wybrać do srebrnego auta? Fotki : Kolor o którym myślałem: Aktualnie tylne lampy są całe czerwone a z przodu i w błotniku są pomarańczowe kierunki. Na wiosnę listwy drzwi tylnego zderzaka i przedniego prawdopodobnie pójdą w kolor. Jak myślicie jaki kolor by tu pasował? Ma ktoś możliwość zrobienia VT z tymi felgami w kolorze takim jak na 2gim zdjęciu? Skłaniam się co do koloru z Opla Astry Bertone Z2VU .
TranceEternity Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2014 Kup sobie na allegro farbę z gumą w sprayu Jak się znudzi kolor to ściągasz gumę i kładziesz inny
lubek Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2014 ja bym nie zmieniał, teraz wygląda dobrze
WojtasTDI Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2014 Nie chce tych lakierów z gumą Kolor felg w rzeczywistości jest dość ciemniejszy , i to mnie w nich drażni ;/ Były piaskowane i malowane proszkowo, ale ten proszek wyszedł bardzo ciemny ;/ Dlatego chce pomalować (teraz normalnym lakierem) na inny kolor lub zostać przy srebrnych tylko dać jaśniejszy odcień Może znacie jakiś fajny odcień srebrnego ? Są jakieś odcienie srebrnego który może dać efekt w słońcu że koło jest polerowane?
cannonn Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2014 Z takimi felgami nie kombinowałbym z kolorem, bo wyjdzie wiocha, co innego jak byś miał ranty i wtedy np.
WojtasTDI Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2014 W takim razie doradźcie mi jakiś ładny odcień srebrnego P.S co do koloru to chciałem uzyskać taki efekt.
bienek Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2014 http://felgi-profil.pl/zlote_biale_czar ... ant_felgi/ prawa strona felgi malowane systemowo 2 rząd od góry 3 i 4 zdjęcie felgi z M5. Moim zdaniem bardzo ciekawe malowanie i kolor. Niestety nie da się skopiować i wkleić.
WojtasTDI Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2014 Pytanie tylko gdzie dostać taki lakier na felgi
bienek Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2014 Hmm, raczej jak się skontaktujesz z tą firmą to pewnie nie zdradzą swojej tajemnicy. Możesz spróbować popytać na forach lakierniczych.
WojtasTDI Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2014 Znalazłem taki kolor jak mnie interesował co myślicie o nim do tych felg? http://www.elakiery.pl/prod/392,2836,50 ... ra-ht-1300 Drugie pytanie to czy malując felgi w srebrny kolor lepiej użyć lakieru z drobnym czy grubym ziarnem ?? Które ziarno da lepszy efekt ?
bienek Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2014 Raczej z drobnym, lepiej się odbija w słońcu. Ja malowałem ostatnio wujkowi z grubym ziarnem i średnio to w sumie wyglądało.
WojtasTDI Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2014 Ok dzięki za odpowiedz Tutaj zrobiłem małe VT z tym złotym kolorem , w sumie to sam nie wiem...
nitos Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2014 Wg mnie srebrny ten co był lepiej pasował
cannonn Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2014 Spróbuj z tym złotym ze zdjęcia, które wkleiłem. Może zamiast złota na przykład antracyt? Chyba, że nie chcesz ciemniejszych, no to zostawiłbym tak jak masz teraz, bo wygląda dobrze.
Hitchhiker Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2014 Również zostałbym przy srebrnych (choć sam przejeździłem sezon na srebrnej budzie i złotym felungu)
jbiz Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2014 do jasnego samochodu ciemne koło
Rekomendowane odpowiedzi