Rollo Tomassi Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2013 Potrzebuję Waszej pomocy w wyborze wosku na prezent dla mojego ojczulka Kwota którą chcę przeznaczyć to 300zł ....plus minus parę groszy Aplikacja ręczna dla mało zaawansowanej osoby Kolor autka: Ciemny morski i srebrny Myślałem o zestawie SONAX Premium Class (regenerator i wosk) co o tym sądzicie, czy to jest warte swojej ceny? Jakie są Wasze Propozycje?
Moderator krd Opublikowano 15 Listopada 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2013 Zestaw Zymol Carbon + HDC. Kupisz mniej wiecej za tyle.
Pawel-sk-ce Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2013 http://mrcleaner.pl/angelwax-desirable- ... p2583.html
kubik Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2013 Jak ma być prezent to Zymol Titanium +ew.HDC,choć jak pokazuje doświadczenie,lepiej kupić ciut ścierny cleaner,szczególnie jeżeli auto nie będzie traktowane maszyną Dlaczego Titanium?Jest,woreczek,jest certyfikat i co najważniejsze,jak na moje najlepszy wosk jeżeli chodzi o stosunek trwałości,efektu i ceny Będzie Pan zadowolony
Rollo Tomassi Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2013 Jak ma być prezent to Zymol Titanium +ew.HDC,choć jak pokazuje doświadczenie,lepiej kupić ciut ścierny cleaner,szczególnie jeżeli auto nie będzie traktowane maszyną Dlaczego Titanium?Jest,woreczek,jest certyfikat i co najważniejsze,jak na moje najlepszy wosk jeżeli chodzi o stosunek trwałości,efektu i ceny Będzie Pan zadowolony Tia tylko przy tym fajnym zestawie przekraczamy kwotę 400
Rollo Tomassi Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2013 Kuba daj jakiś namiar gdzie mogę kupić Zymolka za taką kasiorkę
Administrator Evo Opublikowano 15 Listopada 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2013 Jak na prezent, to bym brał SV Onyxa.
GrzegorzLU Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2013 Pytaj u Eryczka Rollo Tomassi,
Sparco Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2013 Ja bym kupił HDC i Carbona
zsolpyw Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2013 Panie, nawet super duper wosk za 10 000 polozony na świrlasty i nieprzygotowany lakier da tyle co K2 za 7 pln Jesli nie robisz korekty, to kup gline, jakis dobry cleaner scierno-wypelniajacy +aplikator do szorowania, na to wosk za 80zl. Efekt o niebo lepszy niz sam super wosk za 300.
Moderator Eryczek Opublikowano 15 Listopada 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2013 Panie, nawet super duper wosk za 10 000 polozony na świrlasty i nieprzygotowany lakier da tyle co K2 za 7 pln Jesli nie robisz korekty, to kup gline, jakis dobry cleaner scierno-wypelniajacy +aplikator do szorowania, na to wosk za 80zl. Efekt o niebo lepszy niz sam super wosk za 300. zazdroszczę Twojej dziewczynie / kobiecie - na pewno dajesz świetne prezenty
Koli_7 Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2013 Ja też jestem za onyxem bo ma pożądniejszy słoiczek i nie zsycha tak szybko jak carbon (ogolnie zymole) na lakierze wiec łatwiej bedzie się nim pracowało dla osoby mało doświadczonej.
Tomeq631 Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2013 Ze SV możesz pomyśleć tez o opakowaniach 50ml i do tego cleaner SV 100ml
Griffe Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2013 Ja też jestem za onyxem bo ma pożądniejszy słoiczek i nie zsycha tak szybko jak carbon (ogolnie zymole) na lakierze wiec łatwiej bedzie się nim pracowało dla osoby mało doświadczonej. +1 - moc
Rollo Tomassi Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2013 Chyba macie rację ...jak za taką kaskę to może wejść w Zymolka Tylko czym one się różnią ? (tak realnie, bo te marketingowe bla bla bla czytałem) Titanium, Glasur, Carbon
Moderator Eryczek Opublikowano 15 Listopada 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2013 Rollo Tomassi, napisałeś że osoba dla której nabywasz prezent, jest mało zaawansowana - bierz Carbona, będzie zadowolona
Rollo Tomassi Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2013 Eryczek daj jakiś namiar na Siebie, bądź puknij na PW do mnie
KaczorRK Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2013 Na prezent nada się też zestaw z Autoglyma SRP z HD wax'em. Wosk w ładnym pudełku a i w kwocie się zmieścisz.
Rollo Tomassi Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 Dzięki wszystkim za pomoc, zdecydowałem się na Zymola Glasur Mam nadzieję że ojczulek będzie zadowolony z prezentu
GrzegorzLU Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 dla kogos ktos jest niezbyt zaawansowany w detaling to nie wiem czy nie za grubo
Moderator krd Opublikowano 17 Listopada 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 GrzegorzLU, smarujesz element, czekasz 3min i scierasz. Nic tu trudnego nie ma. I pamietac by bylo cienko.
GrzegorzLU Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 po takim woskowaniu glasurem to chmury jak holera by byly
Rollo Tomassi Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2013 Dzięki Waszej pomocy kupiłem Zymola Glasur i HDC Z prezentu ojczulek był bardzo zadowolony i jaki uroczy zapach tych mazidełek Teraz czekam na odpowiednią pogodę aby nakarmić nimi lakier autka
Rekomendowane odpowiedzi