matteo Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 Znalazłem taką szczotkę w pudełku po Karcherze Zastanawiam się czy nada się do mycia np szyb w połączeniu z lekką pianą? Do karoserii raczej będzie za twarda? Być może któryś z forumowiczów używa takowej Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerad Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 Ja znalazłem zastosowanie powyższej szczotki do mycia bramy garażowej, która jest w białym kolorze i szybko znać na niej brud. Ewentualnie progi od spodu, tam gdzie baranek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
matteo Posted November 5, 2013 Author Report Share Posted November 5, 2013 Czyli raczej do użycia w mniej delikatnych miejscach Powinna też się sprawdzić do mycia dywaników gumowych w połączeniu z jakimś preparatem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Eryczek Posted November 5, 2013 Moderator Report Share Posted November 5, 2013 matteo, myłem nią opony Link to comment Share on other sites More sharing options...
matteo Posted November 6, 2013 Author Report Share Posted November 6, 2013 Szkoda, że do Karchera nie ma jakiejś pośredniej przejściówki, przez którą można podawać jakaś chemię. Co prawda mam dozownik, jednak przepuszczanie przez pompę różnych preparatów może nie wyjść na dobre. Chyba, że istnieje coś takiego? Wtedy z takiej szczotki leciała by sobie piana, którą można ładnie domyć np oponki jak proponowałeś Eryczek Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitek Posted August 17, 2015 Report Share Posted August 17, 2015 A możecie polecić jakąś miękką szczotkę do mysia karoserii, która nie porysuje lakieru, ale dobrze doczyści zabrudzenia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator krd Posted August 17, 2015 Moderator Report Share Posted August 17, 2015 A możecie polecić jakąś miękką szczotkę do mysia karoserii, która nie porysuje lakieru, ale dobrze doczyści zabrudzenia? Szczotka i lakier to złe połączenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts