matteo Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2013 Znalazłem taką szczotkę w pudełku po Karcherze Zastanawiam się czy nada się do mycia np szyb w połączeniu z lekką pianą? Do karoserii raczej będzie za twarda? Być może któryś z forumowiczów używa takowej
kerad Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2013 Ja znalazłem zastosowanie powyższej szczotki do mycia bramy garażowej, która jest w białym kolorze i szybko znać na niej brud. Ewentualnie progi od spodu, tam gdzie baranek...
matteo Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2013 Czyli raczej do użycia w mniej delikatnych miejscach Powinna też się sprawdzić do mycia dywaników gumowych w połączeniu z jakimś preparatem.
Moderator Eryczek Opublikowano 5 Listopada 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2013 matteo, myłem nią opony
matteo Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2013 Szkoda, że do Karchera nie ma jakiejś pośredniej przejściówki, przez którą można podawać jakaś chemię. Co prawda mam dozownik, jednak przepuszczanie przez pompę różnych preparatów może nie wyjść na dobre. Chyba, że istnieje coś takiego? Wtedy z takiej szczotki leciała by sobie piana, którą można ładnie domyć np oponki jak proponowałeś Eryczek
mitek Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2015 A możecie polecić jakąś miękką szczotkę do mysia karoserii, która nie porysuje lakieru, ale dobrze doczyści zabrudzenia?
Moderator krd Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Moderator Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2015 A możecie polecić jakąś miękką szczotkę do mysia karoserii, która nie porysuje lakieru, ale dobrze doczyści zabrudzenia? Szczotka i lakier to złe połączenie
Rekomendowane odpowiedzi