MetalMagnes Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Audi A8 4.2 V8 quatro 2009r. bardzo ciemnozielony metalik ...historia tego auta jest bardzo bogata, jest to samochód po wielu przejściach...byłem nim na Safari, ścigałem się w Formule 1. Ale do rzeczy Samochód został poddany pielęgnacji woskami Zymol Royale i Swissvax Divine. Najpierw oczywiście przeszedł co swoje... Zdjęcia przed Samochód był bardzo mocno eksploatowany...przewoziłem nim m.in. pianino cebulę i jabłka... Byłem na Safari... ...tam wylądowałem na drzewie Ścigałem się w Formule 1... ...niestety bez powodzenia Auto uczestniczyło w Wielkim Karambolu Przyjechała Policja Na szczęście nic się nikomu nie stało! Po tych przejściach Audi zajął się mój mechanik ...który zaaplikował Zymol Royale i Swissvax Divine Efekt przeszedł najśmielsze oczekiwania zobaczcie sami A teraz przez wszystkich oczekiwane kropelkowanie! Bonusowe zdjęcia silnika i kabiny: I to już niestety wszystko...jeśli pomogłem Ci się uśmiechnąć to wciśnij pomógł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Wcisnąłbym ale nie ma przycisku. Marcin, a tak się bałeś glinki... i od razu z grubej rury. ja chyba zrobię trabanta, mam takiego nowego na półce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 marctwain to taka mała rozgrzewka przed sezonem, który mam nadzieję rozpocznie się w marcu, najpóźniej w kwietniu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metys Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 no super, tylko wnętrza drzwi możnaby jeszcze dopracować sezon jeszcze się nie skończył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubz Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Hahaahha super robota!! miałem dokładnie taki sam plan dopieścić jakiegoś resoraka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 jak na woskowane auto to wygląda bardzo słabo i jak na jakość wykonania AUDI wygląda kaszaniasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOSPA Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 świetne naprawdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Hehe... Czym nakładałeś wosk - patyczkiem do uszu.? A tak na serio to sam bym takie cos zrobił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PN Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 MetalMagnes, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz KRK Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Fantastyczny projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprianmeister Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 chce palić to co Ty paliłeś !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarSPA-Zymöl Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Rewelacja, wyjątkowy projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Cyprianmeister, zapuść sobie płytke Yello, i samo Ci wyjdzie... A do tego jakiś NUB'ik... (cygaro o czywiście) i szklaneczka pospolitego Dalmore... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globy Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Rewelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Dobre to może ja zrobie podomnie z moim R32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas_UK Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Hehehehe Niektórzy to mają pomysły swoją drogą Audi A8 nawet w wersji małego samochodzika wygląda pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucki Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Mega cool projekt nawet nie wiesz z jakim zainteresowanie oglądałem tylko czemu niema pokazanego 50/50 na lakierze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Podziwiam za chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mutra Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Morka Ci wyłazi. Minus za brudne nadkola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SewerynD Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 ale masz zepsutą głowę! fajny masz silnik w tym aucie czemu masz blachy niemieckie? projekt wykonany z całkowitą dokładnością nie co do milimetra, a co do MIKRONA!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kar01 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Nadkola brudne... I za klamkami:/ Ale ogólnie fajny efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 17 Grudnia 2010 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Super tylko następnym razem proponuję zamknąć szyby do testu kropelkowania bo ci się wnętrze zamoczy hmmm... ja gdzieś mam zielonego jaguara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinezzg Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 kolego coś ściemniasz - masz niemieckie blachy a angielska policja przyjechała.... coś mi tu śmierdzi.... a taz poza tym ile spaliłes podczas tej historii i tutaj wychodzi na jaw stara dobra niezaprzeczalna prawda dobry towar musi być drogi !!! za tanioche byś tego tak nie zrobił ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi