Pan Miyagi Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 Zimy prawie nie było, auto garażowe a tymczasem wizualnych właściwości powłoki już praktycznie nie ma. Mam tu na myśli wszystko co dotyczy odprowadzania wody. Natomiast ostatnio miałem akcję z ptasią kupą i śladu wżeru na lakierze nie było (kupa leżała cały dzień aż miałem czas na wieczorne mycie) - czyli coś tam chroni. Mimo wszystko drugi raz nie zdecydowałbym się na nią, wolałbym dołożyć 150 zł i kupić coś lepszego.
Mrcnsb Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 Również mam podobne odczucia. Kładłem w listopadzie na maske i dzisiaj różnicy między elementami nie widzę.
soll Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 Mrcnsb, Pan Miyagi, o jakich powłokach piszecie?
siwyjac Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2014 MiTo była już brudna jak słynny stół, więc wczoraj pierwszy raz w tym roku została umyta na dwa wiaderka a po opłukaniu okazało się, że na niektórych panelach (górne partie boków) całkiem fajnie kropelkuje jeszcze SX... Tak więc po pół roku od aplikacjo coś tam jeszcze siedzi
sobka01 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2014 siwyjac, a jak tam maska, progi, tył autka? Może jakieś foto później?
siwyjac Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2014 siwyjac, a jak tam maska, progi, tył autka? Może jakieś foto później? Na masce, dachu tafla wody więc SX kaput. Tak jak napisałem została tylko na górnych partiach drzwi, tylnego nadkola i ledwo ledwo klapa bagażnika. Fot brak, bo auto myłem jak już było ciemno... Pstrykne coś dziś jak się uda, naturalne deszczowe krople.
siwyjac Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2014 dziś rano przygotowywałem MiTo do odświeżenia i nałożenia 4nano LP3D mini. była piana w kiler stężeniu, iron off, t&G rem i później glinka. Ku mojemu zdziwieniu glinka po całym aucie była czysta. tak więc powłoka choć kiepsko zrzucała wodę nie pozwoliła jednak na przywieranie zanieczyszczeń I tym oto wpisem kończę test 4nano Snow Extreme i polecam się na przyszłość...
g.pajak Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Ku mojemu zdziwieniu Glinka po całym aucie była czysta. tak więc powłoka choć kiepsko zrzucała wodę nie pozwoliła jednak na przywieranie zanieczyszczeń Pewnie powłoka trochę się do tego przyłożyła, ale jak na moje to może w 20%-tach. Reszta to robota tego trio : piana w kiler stężeniu, iron off, t&G rem ....i to że regularnie dbasz o auto
Rekomendowane odpowiedzi