Draco Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 Zrobiłem maskę Gyeonem Leszcz a ile zużyłeś specyfiku na jedną aplikację na całe Mondeo?
michałoś Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2013 Zrobiłem maskę Gyeonem Leszcz a ile zużyłeś specyfiku na jedną aplikację na całe Mondeo? "na bogato" a na całe auto zużyłem 10-15ml produktu
mamut103 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 To i ja wrzucę coś od Siebie Polecam HD! Jestem bardzo zadowolony z tego preparatu Lakier zrobił się bardziej szklisty, aplikacja banalna, wydajny- na cały samochód pokroju BMW E30 na grubo poszło mi jakieś 20ml. Później dorzucę jeszcze jakieś zdjęcia kropelek
MatthewG Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 Jak Ci się chciało tyle razy naciskać
mamut103 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2013 Czego się nie robi dla efektu To jeszcze fotka
DaV Opublikowano 23 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2018 Odkopuję bo nie ma sensu zakładać nowego tematu. Ile może poleżeć cure samodzielnie na dobrze przygotowanej powierzchni?
Rekomendowane odpowiedzi