kamil_rosen Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2013 Ja używam Dionysusa i jestem zadowolony Krzysiek widzę też coś piszę, że najbardziej daje radę. Aczkolwiek większość osób bardziej poleca Kocha ze względu na jeszcze dłuższe siedzenie i mniejsze przyciąganie kurzu. Fakt VP przyciąga kurz, ale czy aż tak bardzo? Nie sądzę
Moderator krd Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2013 Dwa tygodnie temu wygladalo to tak: Teraz wyglada to tak: Niestety zblizen nie porobilem, ale nadal Dionisus wyroznia sie czernia. Jesli chodzi o kropelki to Shiny Garage bardzo fajnie, tak samo Revive i wlasnie Dionisus, Megs i Koch juz widac, ze slabna... a test trwa. Dla przypomnienia, dressingi maja za soba okolo 1300-1400km.
KamilSramil Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2013 testy super, na pewno wielu osobom się przydało mała propozycja: byłoby jeszcze lepiej jakbyś w pierwszym poście umieścił link'a do posta/postów, w których robisz update'y wielkie dzięki
Shmatan Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2013 Od początku obstawiałem na Dionysusa i się nie pomyliłem - poza tym że mimo przetarcia godzinkę po aplikacji ZAWSZE mi mocno łapie kurz przez pierwszy dzień/dwa, oraz troszkę niewygodnie się aplikuje (chociaż temu zawdzięcza po części swoją wydajność) to jest dla mnie niemalże dressingiem idealnym.
adziami Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2013 a tak na szybciora bo szukałem po forum i nie trafiłem nic. chodzi o uszczelki wokół szyb, czy jest jakiś środek który wytrzyma przynajmniej miesiąc i zaczerni to ?
Moderator krd Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2013 adziami, Ja osobiscie smaruje Kochem NMPC. Wytrzumuje sporo, tylko trzeba porzadnie je umyc mocnym apc.
adziami Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2013 miałbyś odlać trochu ? problem polega na tym że auto moje stało u gościa na podwórko przez równo rok i o ile dałem rady lakier doprowadzić do normalnego stanu to uszczelki są mega wyblakłe i mają taki biały nalot, chyba od wosku z CHG. ciężko to poprawić;/
2.0-16v Michał Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2013 krd, witam znajomy samochodzik w świetnej kondycji
Moderator Domel Opublikowano 18 Stycznia 2022 Moderator Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2022 Czy ktoś porównywał GrassDetail RD vs SolutionFinish ? RD
Rekomendowane odpowiedzi