Moderator krd Opublikowano 16 Czerwca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 Mialem porownywac samego Shiny Garage z Kochem, ale stwierdzilem, ze dyfuzor duzy i wiecej produktow sie zmiesci Oczywiscie wczesniej dyfuzor zostal 3-krotnie wypedzelkowany bardzo mocnym roztworem APC z Tenzi Truckiem. Mamy od lewej: 1. ValetPRO Dionisus Trim Glitz 2. Meguiar's Gold Class Trim Detailer 3. Shiny Garage Jet-Black Exterior Trim Restorer 4. Koch Nano Magic Plast Care 5.Autofinesse Revive Szczerze mowiac wg mojej oceny roznic nie widac, wszystkie zrobili swoja robote i porzadnie zaczernily plastik. Moze nieco mocniej zrobil to AF Revive. Zobaczymy jednak, ktory z nich okaza sie mniej trwale od reszty
kamilgt Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 krd, może wrzuć jeszcze to samo na podszybie?
Geno Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 Siadam w pierwszym rzędzie, szukam czegoś do plastików właśnie
Moderator krd Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 krd, może wrzuć jeszcze to samo na podszybie? Pomysle, tylko na dzis nie mam juz sily... pare innyc postow jeszcze musze napisac
SJake Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 Yyyyy.... jak na razie... to pytania. Ktoś widzi jakąś różnice? W następnym odcinku rozumiem, obadamy trwałość? Któryś się pocił nadzwyczaj? Łapał syfy? Dawał niepożądany poblask tłuścidła? Silikonowy posmród? PS. Przydałby się trwały dressing na opony... od wewnątrz
kamilgt Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 geno, przy odbiorze galonów dam Ci GRATIS próbkę Kocha
Moderator krd Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 SJake, zadnych z w/w nie zauwazylem. Co do zapachu to Koch mi najbardziej podchodzi, aczkolwiek nie znaczy to, ze pozostale smierdza. Umowmy sie, ze nie przeszkadzaja, ani nie poprawiaja komfortu pracy.
kamilgt Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 krd, każdy jest tak samo neutralny na plastiku jak Koch? Zero śliskości, tłustości itp?
Moderator krd Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 kamilgt, nie zwracalem na to szczegolnie uwagi przy aplikacji. Zaden sie nie wyroznial, wiec mysle, ze mozna powiedziec, ze sa dosc podobne w tym aspekcie. Co do sliskosci to nie dotykalem dyforuza po aplikacji.
kaskra1 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 Cholercia dwa dni temu odebrałem revive, mam nadzieję że nie będę żałował. Czekam na rozwój wydarzeń i dzięki za kolejny test krd... ja lubić testy
tfelek Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 Cholercia dwa dni temu odebrałem revive, mam nadzieję że nie będę żałował. W twingo na tyle był tylko jeden mistrz ... 303
barteKKK03 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 A ja mam pytanie trochę z innej beczki... tego Megsa można jeszcze kupić gdzieś w PL? Jakiś czas temu szukałem i bez powodzenia zakończyłem szperanie
Moderator krd Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 barteKKK03, nie mozna. Zostal zastapiony jakims innym produktem. Nawet o uzywke trudno bo malo popularny, mimo ze bardzo dobry - trwaly i fajnie kropelkuje.
cz@rek Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 Cholercia dwa dni temu odebrałem revive, mam nadzieję że nie będę żałował. Czekam na rozwój wydarzeń i dzięki za kolejny test krd... ja lubić testy Nie będziesz pan zawiedziony, używam dwa sezony i jedyne ale które do niego mam to to że gumy średnio się trzyma
kamilgt Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 cz@rek, Mały chochlik się wdarł w cytat
wojtassss Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 Ja gdybam nad kochem właśnie. Zobaczymy czy warto
Sabat Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 Ja gdybam nad kochem właśnie. Zobaczymy czy warto warto :> Ja jestem zainteresowany trwałością SG bo Koch jest mocarz pod tym względem i jest cholernie wydajny.
barteKKK03 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 barteKKK03, nie mozna. Zostal zastapiony jakims innym produktem. Nawet o uzywke trudno bo malo popularny, mimo ze bardzo dobry - trwaly i fajnie kropelkuje. tak właśnie myślałem Miałem kiedyś próbkę, położyłem ją na plastiki w aucie kolegi i bardzo mi podpasował wizualnie, a i trwałość na dobrym poziomie.
SM Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 barteKKK03, nie mozna. Zostal zastapiony jakims innym produktem. Nawet o uzywke trudno bo malo popularny, mimo ze bardzo dobry - trwaly i fajnie kropelkuje. tak właśnie myślałem Miałem kiedyś próbkę, położyłem ją na plastiki w aucie kolegi i bardzo mi podpasował wizualnie, a i trwałość na dobrym poziomie. Czy to czasem nie była próbka w postaci nasączanej środkiem chuteczki? Jeśli tak to potwierdzam. Miałem parę lat temu, naprawdę wysoka trwałość. Tak mi się spodobał ten środek, że poprosiłem o pełne opakowanie, ale dali mi też jakieś chusteczki, ale zupełnie coś innego.
Moderator krd Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 Z tego co mi wiadomo zostal zastapiony tym produktem: Ultimate Protectant http://www.meguiars.pl/shop/product_inf ... cts_id=491
michałoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 Z tego co mi wiadomo zostal zastapiony tym produktem:Ultimate Protectant http://www.meguiars.pl/shop/product_inf ... cts_id=491 Tego nie polecam, zostawiał na nielakierowanych zderzakach astry F jakieś dziwne białe mazy.
escimo Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 Jak dla mnie to Megsowy UP nadaje się do plastików wewnętrznych. Na zew za długo nie trzyma
barteKKK03 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 Czy to czasem nie była próbka w postaci nasączanej środkiem chuteczki? Jeśli tak to potwierdzam. Miałem parę lat temu, naprawdę wysoka trwałość. Tak mi się spodobał ten środek, że poprosiłem o pełne opakowanie, ale dali mi też jakieś chusteczki, ale zupełnie coś innego. Kiedyś wpadła mi w ręce mała odleweczka od znajomego, ściereczki nie używałem A właśnie co do UP słyszałem podobne opinie do tych napisanych wyżej, czyli zupełnie coś innego niż poprzedni produkt
Rekomendowane odpowiedzi