ppwash Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 Słuchajcie, znalazłem w sieci polerki Polisher EP801 do kupienia za 40-60 dolców + koszt wysyłki. Czekam na e-maila z większą poracją informacji Quick Details : Place of Origin: Zhejiang, China (Mainland) Brand Name: Shine-Mate Model Number: EP801 Type: Car Polisher No-Load Speed: 700-2500 Rated Voltage: 120V, 230V Rated Input Power: Rated 800W (Max.1200W) Dimensions: Backing Pad Max.6.5" Wheel Diameter: Foam Pad Max.7" Frequency: 50/60Hz Weight: 2.2 Kgs Minimalne zamówienie to 10 sztuk, więc będą to grupowe zakupy. Ktoś się pisze? Więcej informacji : http://pritronic.en.alibaba.com/product ... isher.html
Damianldz Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 Czyli ile by wyszło ogólnie przy zebraniu 10os ?
ppwash Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 40-60$/sztuka + koszt wysyłki
manio49 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 Poczekam na więcej info, ale wstępnie bym się pisał.
ppwash Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 Proponuję zrobić wstępną listę. Chcę wiedzieć czy znajdzie się tylu chętnych 1.ppwash
Yasiek Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 proponuje najpierw poznać szczegóły i dane techniczne a potem robić listę. Zrobisz listę, potem się okaże, że nie ma stabilizacji i się będą ludzie wypisywać.
manio49 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 Dokładnie, na listę się nie wpisuję, acz mam ten temat na uwadze i czekam na szczegóły.
ppwash Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 Była już mowa o tych polerkach na forum -> EP801 Wysłałem e-maila pod kątem kosztów. Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczegółowymi pytaniami zawsze może osobiście skontaktować się ze sprzedawcą.
kamilgt Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 ppwash, czekam na ostateczną cenę
clhseba Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 alibaba to chyba największy sklep z PODRÓBKAMI zapewne i w tym wypadku tak jest i zdjęcia też pewno są ORYGINAŁU a sprzedawana jest podróbka ( albo KLON lepiej brzmi ) Dla przykładu : E-papieros tak zwany MOD CARAVELA koszt oryginału około 500 / 600 Euro alibaba : http://www.alibaba.com/product-gs/88153 ... avela.html koszt około 40 $ za sztuke oryginał nazwał bym dziełem sztuki klon jakoś wykonania 1/10
ppwash Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 Ale polerki shane/mate po tyle normalnie chodzą. Więc opłacałoby im się podrabiać je?
Pit_Krk Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 Ewentualna przesyłka była by z Szanghaju, więc trzeba być przygotowanym na to, że przesyłką zainteresuje się UC, więc dochodzi cło i VAT. Na alibaba.com nie trudno znaleźć takie "okazje". Gdyby to było takie proste, allegro i różne sklepy miałyby to już w ofercie.
ppwash Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 Sprzedawcą jest producent : http://pritronic.en.alibaba.com/product ... sGallery=Y
grochu70 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 byłbym zainteresowany po podaniu ostatecznej kwoty
Damianldz Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 Ja też był bym zainteresowany jeżeli ostateczna kwota bd dobra
Chabsu Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 Po rozmowie z Motochemia polerka K2 przy zakupie grupowym i odbiorze osobistym bylaby za ok 207 zl. Mysle ze ze sklepem Carok tez by sie dalo porozmawiac przy wiekszym zamowieniu, nie narazajac sie na ewentualne doliczenie cla i wysylki. Przy okazji mamy polska gwarancje w razie wu Zbierzmy jakies wieksze zamowienie to mysle ze wyszlaby w okolicach 200 zl
kuflik Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 ppwash, nic z tego nie wyjdzie. mnie odesłał z kwitkiem do lokalnego sprzedawcy... i tyle było z zakupu z chin. kiedyś się dało.
Damianldz Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 w sumie za k2 pro 200zł dobra cena
ppwash Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 Lokalny sprzedawca wyrzeka się pochodzenia...
kuflik Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 ppwash, a mi w mailu chinczyk wprost każe tu kupować sprzet. i bądź tu mądry.
buka Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 To wkońcu to jest jakiś chiński no name czy jakiś sprawdzony produkt?
f1poczta Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 Witam, jestem zainteresowany, tak K2 jak i chinczykiem. Co będzie dostępne wcześniej i w dobrej cenie to wezme.
ppwash Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 Dostałem odpowiedź: Hello, Pawel,Thanks for your email. Would you please kindly contact with my partner in Poland. You can buy the ERO600 & EP801 from xxxxx directly. The follow information for your reference. Lakierniczy.pl xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx Ząbkowice Śląskie Jednym słowem zostałem odesłany do ich dystrybutora w Polsce - Lare .
matkot88 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 Dostałem odpowiedź: Hello, Pawel,Thanks for your email. Would you please kindly contact with my partner in Poland. You can buy the ERO600 & EP801 from xxxxx directly. The follow information for your reference. Lakierniczy.pl xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxx Ząbkowice Śląskie Jednym słowem zostałem odesłany do ich dystrybutora w Polsce - Lare . A tak twierdzili że to całkowicie inne maszyny...
Rekomendowane odpowiedzi