Gość Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 I jest grubo , pod każdym tego słowa znaczeniu
miHoo79 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 Wreszcie jakiś pociąg z PKP będzie wyglądał przyzwoicie? TGV jest we Francji a PKP nie zadba później więc odpada .. chyba, że jakaś zabytkowa to owszem rychu, o tym samym pomyślałem w pierwszej chwili Ew łódź albo boeing 747 Łodź była w planach przy okazji Q5 i Harleya.. i jest nadal w planach Boeing odpada te samoloty nie mają przerw - one muszą latać, żeby zarabiać tak nam tłumaczył Pan Jerzy no i wiadro PLAKA na opony szacun Na oponach nie ma plaka...
Debet Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 Szczena mi opadła..... miazga Panowie wielki szacunek;-) Pozdrawiam !
kermit90 Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2013 to może następny będzie jakiś stary autobus? albo helikopter
miHoo79 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 to może następny będzie jakiś stary autobus? albo helikopter może....
Moderator rychu Opublikowano 2 Czerwca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 Boeing odpada te samoloty nie mają przerw - one muszą latać, żeby zarabiać Jakiegoś Dreamliner'a dorwiecie - one często stoją chyba, że jakaś zabytkowa to owszem W Rudach jest skansen wąskotorówki, to malutkie - można by się zabrać za nie
kuflik Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 W Rudach jest skansen wąskotorówki, to malutkie - można by się zabrać za nie Do Wolsztyna mają bliżej:)
ivo Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 Robi wrażenie pod każdym względem aż szkoda że muzeum w Rakoniewicach Wam odmówiło a tym bardziej mi żal że to moje bliskie okolice.
atvmmz Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 Mega projekt A film oglądałem już z 10 razy
Administrator AreK Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Nasza drabina startuje w konkursie na najładniejszy samochód pożarniczy. Troszkę późno się o tym dowiedzieliśmy i trzeba troszkę nadgonić. Pomożecie? Lajkujemy i udostępniamy. Dzięki serdeczne. https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
upperhill Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2017 wow Dodane po 5 sekundach: fajne
Dareek79 Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2020 po co trzymać projekty w których nie ma ...fot?
Gozdziu23 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2020 W dniu 24.08.2020 o 22:24, Dareek79 napisał: po co trzymać projekty w których nie ma ...fot? kiedyś były, niestety imageshack stał się płatny i każdy wrzucający aby nadal zdjecia działały musi opłacić hosting. Temat jest z 2013r. czego wymagać
Rekomendowane odpowiedzi