golden0282 Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 Ogromny szacunek za waszą pracę !!!!! Widziałem zapowiedzi na fb , ale relacja przerosła to czego się spodziewałem Marzeniami byliśmy już na lakierze wozów z początku XIX wieku ale niestety. Usłyszeliśmy tak bardzo znane nam „dziękujemy” Przypuszczam ,że kiedy ludzie z tego muzeum dowiedzą się o waszej akcji i z jakim efektem została zakończona będzie tak
wkr Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 Rewelacja Panowie ! podziwiam za zorganizowanie, zapał i bezinteresowną chęć zrobienia czegoś dobrego
Dystrybutor Wiolka mx_n Opublikowano 26 Maja 2013 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 Doborowa ekipa, przemyślany i zaplanowany projekt, meeeega efekt końcowy i do tego świetne zdjęcia i jeszcze lepszy film kolejny raz gratuluję całej ekipie
Raku Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 Pozwolę sobie wrzucić skan z Gazety Średzkiej w trochę większej rozdzielczości niż pozwala na to regulamin, ale inaczej nie dałoby się tego przeczytać. Mam nadzieję, że zieloni przymkną oko Nie ma to tamto, ale widać, że media nas kochają
Pavlik Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 No Panowie potraficie się odstresować Dajcie znać następnym razem
ppiotrek Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 Jestem pod ogromnym wrażeniem! Przyjemnie się oglądało!
daniel87 Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 Panowie, przy następnym takim projekcie wsiadam i jadę nacieszyć oko...tylko dajcie znać
cubstone Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Praca zrobiła na mnie ogromne wrażenie, a dopełnieniem tego jest świetny film! Dobra robota!
Rise and Shine Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Co mogę więcej powiedzieć... Na wstępie serdecznie dziękuję ekipie We're 4 Detailing za zaproszenie. Kiedy kilka miesięcy temu otrzymałem telefon, że w planach jest "coś dużego, czego jeszcze nie było" nie zastanawiałem się ani chwili. Z chłopakami miałem okazję poznać się przy okazji spotów u nas i w Łodzi, a ich projekty znane są chyba wszystkim. Jako osoba "z zewnątrz" jestem pod ogromnym wrażeniem organizacji całego przedsięwzięcia - sukcesywnie aktualizowane informacje ad. terminów, pomoc w dostaniu się na miejsce, (ba, w drodze powrotnej nawet podwózka pod wskazany adres!) a na miejscu wszystko czego można sobie zażyczyć - od kompletnego zatowarowania padami, pastami, fibrami do pysznego, domowego jedzenia i słodkości w przerwach w pracy. Prawdę powiedziawszy, ze sobą wziąłem tylko wysłużoną maszynę i troszkę kopalnioków które zasiały niemały zamęt ;-) Jako iż event był dwudniowy, mieliśmy okazję nieco się zintegrować i powiem szczerze, że dla mnie to był bardzo miły, choć chwilowy, powrót do detailingu - ekipa W4D jest usosobieniem tego, o co moim zdaniem, w tym wszystkim chodzi! Ciężka praca i efekty, ale z radochą i fajnymi ludźmi a bez nadęcia czy niepotrzebnej spiny. Nie mógłbym też zapomnieć o fenomenalnej pracy jaką wykonały ekipy foto/video. Mając zajawkę w tym temacie to ogromna przyjemność obserwować ich przy pracy, a efekty przeszły moje (niemałe, dodam) oczekiwania Raz jeszcze dziękuję za zaproszenie, gratuluję fenomenalnej pracy, zarówno na polu organizacyjnym, jak i "w polu" i... do zobaczenia! Diabeł
escimo Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Nic tylko klikać Lubię to! Gratulacje Panowie, oby więcej Wam się trafiało takich prac!
damiann88 Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Co tu dużo pisać... Świetna robota
soll Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 No chłopaki, REWELACJA! Zastanawiam się ile padów Wam poszło na akcję, oraz czy zdołaliście doczyścić pady i futerka
miHoo79 Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Soll padów trochę poszło miały później piękny czerwony kolor Futro się żadne nie zmarnowało, przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo Pzdr
Raku Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Ja jedno futro prałem podczas pracy bez większych problemów
miHoo79 Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Jako iż event był dwudniowy, mieliśmy okazję nieco się zintegrować ...... Diabeł DIabeł to co się działo w Brodowie niech zostanie w Brodowie PS. podziękowania za serwowanie "robotniczej" no i wałki już kupiliśmy jakby coś
bUrn Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 Wow! Świetna robota, pełna profeska robiona z pasją! Super relacja! SZACUNNN!
mihnova Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 Pięknie Super efekt końcowy, auto wygląda jak odrestaurowane Bardzo fajna relacja zarówno foto jak i video! Gratulacje
Administrator AreK Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 ... i to już wymagało świetnej organizacji.... O Nad wszystkim czuwal Arek który jest megą zaangażowanym i zakręconym na tym punkcie człowiekiem, nie odpuszczal do samego końca. Wiem, wiem marudziłem i poganiałem, narzekałem i goniłem do roboty. Nie uznaję kompromisów a zwłaszcza podczas projektów teamu. Przepraszam za to ucho jmajka, takiego to byśmy w przerwie kawowej zrobili Nie mówię że nie to więc zapraszam na kawę do mnie Dziękujemy za zaproszenie. Troszeczkę daleko ale nie ma rzeczy niemożliwych Tym bardziej dla nas. Ogromny szacunek za waszą pracę !!!!! Przypuszczam ,że kiedy ludzie z tego muzeum dowiedzą się o waszej akcji i z jakim efektem została zakończona będzie tak Wiesz jaką miałem satysfakcję jak podczas obchodów święta strażaka dumnie prezentowali swoje auta? Full mat. Na wstępie serdecznie dziękuję ekipie We're 4 Detailing za zaproszenie. Kiedy kilka miesięcy temu otrzymałem telefon, że w planach jest "coś dużego, czego jeszcze nie było" nie zastanawiałem się ani chwili. Z chłopakami miałem okazję poznać się przy okazji spotów u nas i w Łodzi, a ich projekty znane są chyba wszystkim. CAŁA PRZYJEMNOŚĆ PO NASZEJ STRONIE!!!! Kawał dobrej roboty. Jestem strażakiem i wiem jak auta strażackie są traktowane. I wiem ile trzeba pracy, żeby osiągnąć taki efekt. Oby efekt utrzymał się jak najdłużej. Chłopaki z OSP chyba zadowoleni ? Bardzo zadowoleni i co więcej zamówili zestaw startowy(szampon,qd i akcesoria) do codziennej pielęgnacji. Zrobię im szkolenie i będą sami dbać o "drabinę" Podsumowując.Bardzo dziękujemy wszystkim za dobre słowa, gratulacje itd... Był to nasz czwarty wspólny projekt. Urodzinowy i z największym rozmachem. Po raz kolejny udowodniliśmy ,że detailing to nasza ogromna pasja a wspólne projekty są mega zabawą, spotkaniem towarzyskim, ciężką pracą i niesamowitą szkołą. Czy można sobie wyobrazić lepsze połączenie?
maciety1989 Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 Przepraszam za to ucho To akurat miło wspominam W końcu byłem na lekcji Dzięki temu zawsze pamietam
Administrator AreK Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 Dzisiaj przeprowadziłem szkolenie z zakresu podstawowej pielęgnacji auta. Strażacy zakupili minimum czyli szampon, rękawicę, QD i MF. Bardzo mnie to cieszy.... Po naszym zabiegu wóz zapraszany jest na różne imprezy okolicznościowe. Dzień dziecka, xxxlecie straży/jednostki, obchody święta strażaka w wielu miastach. Każde takie info potwornie motywuje i cieszy. Pomimo ogromnego sukcesu musimy myśleć o przyszłości czyli o następnym projekcie. Wczoraj wpadłem na pewien pomysł. Jeśli się uda będzie miazga......
Moderator rychu Opublikowano 30 Maja 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 Wczoraj wpadłem na pewien pomysł. Jeśli się uda będzie miazga...... Wreszcie jakiś pociąg z PKP będzie wyglądał przyzwoicie? Pomysł, wykonanie i efekt końcowy pracy nad wozem strażackim - jak zwykle super
bienek Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 rychu, o tym samym pomyślałem w pierwszej chwili Ew łódź albo boeing 747
sebcio Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 no wchodząc w projekty "4" wiadomo że będzie grubo
Rekomendowane odpowiedzi