Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przysłowiowo,można,ale po co? :o

Po czasie niby można się bawić w dressingi ,ale to wiadomo,mamy zdrową,nową czerń vs.dressing do pierwszego deszczu ;)

• 5 tygodni później...
  • Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No i niestety znalazłem jedną wadę tegoż zacnego środka.

Skończyłem samochód koło 22,wyjechał i nocował na zewnątrz,a koło 2giej w nocy padał deszcz.Porobiło się trochę kropek na elementach poziomych niestety...

Jednak potrzebuje chwili do zawiązania :dontknow:

Opublikowano

xMarcin95x, kuraś, ale co Wy chcecie testować?

Kupujcie po puszce, a będziecie zadowoleni :)

Testy produktu są już tutaj wrzucone, siuwaks robi robotę na plastikach, u mnie na klinkierze także... Ma wiele zastosowań i zakupu nie będziecie żałować. A w razie czego ktoś od Was chętnie go kupi.

Opublikowano

Dokładnie,jakbyście byli z okolicy,to bym coś może odlał,a tak to mi się nie chce bawić w wysyłki itp. ;)

Opublikowano

musze obadać czy idzie kupić to gdzieś w okolicy najwyżej bo 60ziko za pol litra to sporo - tym bardziej że pewnie przez lata bym tego nie zużył :D

ps jakieś sieciówki to sprzedają??

• 2 miesiące temu...
  • Administrator
Opublikowano

Pany, czy temperatura zew. ma wpływ na wiązanie OP z plastikiem ? Zadziała to w takich temp. jakie są obecnie na dworzu ?

Opublikowano
Pany, czy temperatura zew. ma wpływ na wiązanie OP z plastikiem ? Zadziała to w takich temp. jakie są obecnie na dworzu ?

Temperatura z pewnością ma wpływ,większy jednak wpływ ma wilgotność.

Osobiście kładłem przy temperaturze ok.12st.C utwardzał się dłużej jak przy 26st.C,jednak było sucho.

Akcji pt.zostawić wieczorem przez noc się utwardzi,nie ryzykowałbym ,bo siądzie rosa i porobią się chamskie zacieki,ale strachu nie ma,kolejna warstwa rozwiązuje problem ;)

Jak już to położyć w dzień na słońcu niech postoi,będzie ok ;)

• 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Taka mała przestroga dla innych,uważajcie na ten wyciągany korek,mi niestety w elemencie elastycznym zrobiła się dziurka,przez zimę nie używałem,chciałem teraz i zonk,związało to co było w puszce :/

• 1 rok później...
Opublikowano

Miękki pędzel - odrobinka na sam "czubek" włosia wystarczy na sporą powierzchnię (jeżeli położy się zbyt grubo, mogą pozostać lekkie zacieki i długo bedzie schło).

Opublikowano

To są plastikowe elementy na koparce:) powoli tracą kolor, próbowałem PB natural i Mainz cherisch'a, tak jakby się nie wchłaniały, zostawał połysk a kolor jaki wyblaknięty był taki jest. Wczoraj zamówiłem i zobaczymy.

Opublikowano

Poszukajcie filmików reklamowych. Widziałem jak smarowali stary wyblakły stół ogrodowy. Po to właśnie ma służyć Owatrol.

Ja sam zastanawiam się czy dobry też byłby na bramę garażową i huśtawkę ogrodową malowane proszkowo..?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ogólnie dla mnie druga puszka z Owatrolem to już jakaś lipa była,to nie to samo,co ten w prostopodałościanie :/

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Czy ktoś używał owatrola na plastiki boczne w pasacie b5? Są one miękkie, tak jakby gumowe i nie wiem czy się nic nie stanie po użyciu :o