kubik Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 Przysłowiowo,można,ale po co? Po czasie niby można się bawić w dressingi ,ale to wiadomo,mamy zdrową,nową czerń vs.dressing do pierwszego deszczu
kubik Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2013 No i niestety znalazłem jedną wadę tegoż zacnego środka. Skończyłem samochód koło 22,wyjechał i nocował na zewnątrz,a koło 2giej w nocy padał deszcz.Porobiło się trochę kropek na elementach poziomych niestety... Jednak potrzebuje chwili do zawiązania
kuraś Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2013 witam panowie potrzebowałbym z 50ml na testy może ktoś ma resztki jak cos to pw
xMarcin95x Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2013 witam panowie potrzebowałbym z 50ml na testy może ktoś ma resztki jak cos to pw jeśli można to +1 tylko że 100ml /pw
coobah Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2013 xMarcin95x, kuraś, ale co Wy chcecie testować? Kupujcie po puszce, a będziecie zadowoleni Testy produktu są już tutaj wrzucone, siuwaks robi robotę na plastikach, u mnie na klinkierze także... Ma wiele zastosowań i zakupu nie będziecie żałować. A w razie czego ktoś od Was chętnie go kupi.
kubik Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2013 Dokładnie,jakbyście byli z okolicy,to bym coś może odlał,a tak to mi się nie chce bawić w wysyłki itp.
kuraś Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2013 musze obadać czy idzie kupić to gdzieś w okolicy najwyżej bo 60ziko za pol litra to sporo - tym bardziej że pewnie przez lata bym tego nie zużył ps jakieś sieciówki to sprzedają??
Administrator Evo Opublikowano 7 Października 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 Pany, czy temperatura zew. ma wpływ na wiązanie OP z plastikiem ? Zadziała to w takich temp. jakie są obecnie na dworzu ?
kubik Opublikowano 7 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 Pany, czy temperatura zew. ma wpływ na wiązanie OP z plastikiem ? Zadziała to w takich temp. jakie są obecnie na dworzu ? Temperatura z pewnością ma wpływ,większy jednak wpływ ma wilgotność. Osobiście kładłem przy temperaturze ok.12st.C utwardzał się dłużej jak przy 26st.C,jednak było sucho. Akcji pt.zostawić wieczorem przez noc się utwardzi,nie ryzykowałbym ,bo siądzie rosa i porobią się chamskie zacieki,ale strachu nie ma,kolejna warstwa rozwiązuje problem Jak już to położyć w dzień na słońcu niech postoi,będzie ok
lukas93cs Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2014 A porównywał go ktoś z Polytop Ultra ?
kubik Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Taka mała przestroga dla innych,uważajcie na ten wyciągany korek,mi niestety w elemencie elastycznym zrobiła się dziurka,przez zimę nie używałem,chciałem teraz i zonk,związało to co było w puszce
saddam Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2014 To tak jak z butelką oleju silnikowego. Raz się wyciąga "rurkę" i zostawia jak jest.
Ubotek Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Gdzie można kupić ten środek ? Pomóżcie proszę.
kita33 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2015 tutaj http://www.sklep.spinex.pl/katalog/430/ ... r-i-polysk
virusman Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Czego używacie do aplikacji? Aplikator gąbkowy, fibrowy, szmata, pędzel?
Eidos71 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Miękki pędzel - odrobinka na sam "czubek" włosia wystarczy na sporą powierzchnię (jeżeli położy się zbyt grubo, mogą pozostać lekkie zacieki i długo bedzie schło).
virusman Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Sprawdzal ktos jao to sie zachowuje i czy sie nwdaje do odswiezenia np. Czerwonych, niebieskich plastikow?
Geniusz Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Pokaz fotki tych plastików. Bo może lepsze będzie qd do wnętrza ?
virusman Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2015 To są plastikowe elementy na koparce:) powoli tracą kolor, próbowałem PB natural i Mainz cherisch'a, tak jakby się nie wchłaniały, zostawał połysk a kolor jaki wyblaknięty był taki jest. Wczoraj zamówiłem i zobaczymy.
sliwinski404 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zamówiłem, zobaczymy co to warte, przyda sie na auta znajomych, ktore dressingu nigdy nie widziały.
pawelpp Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Poszukajcie filmików reklamowych. Widziałem jak smarowali stary wyblakły stół ogrodowy. Po to właśnie ma służyć Owatrol. Ja sam zastanawiam się czy dobry też byłby na bramę garażową i huśtawkę ogrodową malowane proszkowo..?
Ubotek Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Sprawdzał ktoś na plastikach w silniku ?
kubik Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Ogólnie dla mnie druga puszka z Owatrolem to już jakaś lipa była,to nie to samo,co ten w prostopodałościanie
Szymi Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Czy ktoś używał owatrola na plastiki boczne w pasacie b5? Są one miękkie, tak jakby gumowe i nie wiem czy się nic nie stanie po użyciu
Rekomendowane odpowiedzi