SZyBA Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Nie pogadasz Dobra robota widać WPI też bierze przykład z WWL i działają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckitdci Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Praca ciekawa i widać że sumienna Dwa małe niuanse: pracuj chłopie w rękawiczkach przy Surfexie, bo będziesz miał kłopoty ze skórą rąk, a dziewczyny tego nie lubią I zegarek też by się zdało zdjąć do roboty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Praca fajna, fajnie udokumentowana. Krzysiek, ja Chciałem Cię spytać o te mieszanki. One naprawdę działają czy tak poprostu dla zabawy robisz? Pytam zupełnie poważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Dwa małe niuanse: pracuj chłopie w rękawiczkach przy Surfexie, bo będziesz miał kłopoty ze skórą rąk, a dziewczyny tego nie lubią I zegarek też by się zdało zdjąć do roboty... ad1. Jakos nigdy nie pamietam, zeby zalozyc. Poza tym na codzien babram sie w smarach i benzynach i jakos skora na rekach dziala. Podstawa to bardzo porzadne umycie. Poza tym Surfexa nie dotykam rekami, ewentualnie tyle co chlapnie przy plukaniu badz pedzelkowaniu. ad2. Zawsze zapominam, wiem, ze powinienem go zdjac, ale jakos mi nie wychodzi Krzysiek, ja Chciałem Cię spytać o te mieszanki. One naprawdę działają czy tak poprostu dla zabawy robisz? Pytam zupełnie poważnie. No, a myslisz, ze robie je dla wlasnego widzimisie? Dzialaja na powaznie, testuje rozne kombinacje, w przypadku prewasha APC + Tenzi Truck robi mega robote, do tego rozne domieszki, 50ml IronX skutecznie usuwa czastki metaliczne i piana sie fajnie barwi na rozowo w trakcie splywania. Poza tym mam rozne srodki w arsenale dla ktorych nie mam uzycia 'osobno', np ten rozowy plyn FinishLine do mycia rowerow, bardzo dobrze sie pieni i ladnie pachnie, dlatego dodalem go troche do mieszanki do mycia kol by przyjemniej sie pracowalo, bez wdychania mocnego apc czy trucka wlasnie. Sprobuj samemu zrobic sobie taki mix i bedziesz wiedzial. Mi ta droga sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Sprobuj samemu zrobic sobie taki mix i bedziesz wiedzial. Mi ta droga sie podoba Powiem Ci właśnie, że próbowałem, ale nie widzę różnicy. Truck'a mieszałem z APC i szamponem Autolandu w zeszłym tygodniu - "zainspirowany" Twoim postem - i jak dla mnie nie ma różnicy. Sam Tenzi domywa równie skutecznie A nie sądzisz, że to taka Twoja autosugestia, że jest lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Szczerze mowiac boje sie lac auta samym Truckiem, stad ogolna sila domywania bazuje na APC. Wzmacniam ja w zaleznosci od autka Tenzim czy innymi srodkami z polki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Pomimo wrodzonego czepiactwa/itp muszę przyznać jako typowy POLACZEK PODOBA MI SIĘ Pamiętam pierwsze kroki a teraz to już inna bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Co za świry!!! Ale robota gruba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 o za świry!!! Wypraszam sobie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Prezes napisał/a: o za świry!!! Wypraszam sobie! :mrgreen: i ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akira Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Ponad 300 zdjęć Idę po piwo bo uschnę zanim to się otworzy i zanim pooglądam sobie a jak sądzę jest co oglądać. EDIT: Temacik zaliczony. Świetna robota i ta miejscówa - super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towar Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Witam, Nie ma ryzyka dla karoserii gdy używamy tak duzego stezenia w pianownicy? Mam na mysli 100 ml surfexa do 200 ml. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi