pardi Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2014 To jak Panowie , chętnych widzę coraz więcej , oferta rabatowa w nowej edycji więc jak - robimy coś? Czekam na propozycję terminu. Ja zawsze mogę
Dystrybutor e36ace Opublikowano 3 Maja 2014 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2014 ja tam się dostosuję
siwyjac Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2014 To może jutro ( niedziela) makspot o 20:00 ??
siwyjac Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2014 Pany szybki macspot w piątek 11 lipca?! Dwóch chętnych już jest (starszyzna plemienna)!!
powalla Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2014 Panowie a może sobota ...wiem weekend , grille , wypady nad wodę itp. ale piątek mi nie pasuje, a chciałbym poznać w końcu ludzi , na których też sąsiedzi patrzą z politowanie i mówią "panie ile wy to za wodę musicie bulić bo tyle mycia tego auta "
siwyjac Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2014 powalla, tylko piątkowy wieczór (około 20;00) to już taka tradycja... a tradycja rzecz święta
KoKoS89 Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2014 hmm może i Mi się uda w piątek wpaść
kojak Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2014 Pany co się stało z tamtym tematem o spotkaniach Śląskich?? Przy okazji zapytam: Jest może ktoś z okolic Śląska/Małopolski kto śmiga w audinie lub pasku na jakimś modelu felg z BMW (rozstaw 5x120) ? Chciałbym "pożyczyc" tylko na chwilę, na przymiarkę adaptery, żeby zobaczyc jakby moje B6 wyglądało na felgach, które obecnie mam w golfie.
Moderator Domel Opublikowano 6 Grudnia 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2014 Pany co się stało z tamtym tematem o spotkaniach Śląskich?? Przy okazji zapytam: Jest może ktoś z okolic Śląska/Małopolski kto śmiga w audinie lub pasku na jakimś modelu felg z BMW (rozstaw 5x120) ? Chciałbym "pożyczyc" tylko na chwilę, na przymiarkę adaptery, żeby zobaczyc jakby moje B6 wyglądało na felgach, które obecnie mam w golfie. http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 273#530273 dziwne tez go nie moglem znalezc, pojawil sie dopiero po otwarciu linka z maila
Rekomendowane odpowiedzi