chicko_simpelo Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 dr_S, nie, włożone są prawidłowo tak jak powinny być Zdziwiły mnie te rączki od opuszczania fotela po wewnętrznej stronie. z Anglii pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maggot Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Brak słów, po prostu pełen szacunek jest moc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dementor Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 kaperecz, nie przesadzajmy, myślę że aż tak źle nie jest. Ubezpieczenie też nie wysokich lotów bo mała pojemność i samochód też nie młody No i nie po to się taką wiertarkę kupuje żeby pod kocem trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteKKK03 Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 dr_S, nie, włożone są prawidłowo tak jak powinny być Zdziwiły mnie te rączki od opuszczania fotela po wewnętrznej stronie. z Anglii pewnie Fotele Recaro często mają rączki do składania z dwóch stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 25 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 dr_S, tak sa w oryginale, tak z dwoch stron kaperecz, ubezpieczenie 780zl, przeglad 100zl, wymiana wszystkich plynow ( silnik 220zl/5l /skrzynia ~110 / wspomagania ~70/ hamulcowy ~60) + filtr oleju~40, paliwa wiec cos ponad 500zl na rok. Co daje nam nawet nie 1500tys na rok, 125zl/mc Koszty paliwa... od wiosny ok 1500tys, ale przyjemnosci z jazdy nie przeliczam na zlotowki, poprostu tankuje i jezdze I tak naprawde kwoty nie sa ogromne, przy mozliwosciach Hondy i frajdy z jazdy jaka daje A druga Honda... to tylko ubezpieczenie, przeglad czasem paliwo dementor, pod kocyk niebawem, na zime. A przez zime oczywiscie dalej dzialam z poprawkami na lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ_TRANCE Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Fancivi, Moje zdanie znasz. Jest świetnie. Robota, użyte kosmetyki, Twoje zaangażowanie. Jednym słowem Cudo Bracie! Tak trzymaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaperecz Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 dr_S, tak sa w oryginale, tak z dwoch stron kaperecz, ubezpieczenie 780zl, przeglad 100zl, wymiana wszystkich plynow ( silnik 220zl/5l /skrzynia ~110 / wspomagania ~70/ hamulcowy ~60) + filtr oleju~40, paliwa wiec cos ponad 500zl na rok. Co daje nam nawet nie 1500tys na rok, 125zl/mc Koszty paliwa... od wiosny ok 1500tys, ale przyjemnosci z jazdy nie przeliczam na zlotowki, poprostu tankuje i jezdze I tak naprawde kwoty nie sa ogromne, przy mozliwosciach Hondy i frajdy z jazdy jaka daje A druga Honda... to tylko ubezpieczenie, przeglad czasem paliwo dementor, pod kocyk niebawem, na zime. A przez zime oczywiscie dalej dzialam z poprawkami na lepsze Podziwiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 27 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Pamietam ze ktos kiedys chcial zobaczyc jak jedzie od 100 do 250 to prosze Wczesniej byla tez przygoda... i powstal filmik Dzis zalozony gwint Jutro aktualizacja z pielegnacji bo dzis wracajac po deszczu wkoncu jest brudna i jakies foto blizej ziemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteKKK03 Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Obejrzę sobie jeszcze raz i jutro rano wsiądę do swojego dizla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Nie mam pytań ależ to się kręci A ja się jarałem,że gt86 kręci do 7,5krpm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Fancivi, prawdziwa, "stara" Honda, to jest to, a nie jakieś pizdki z ECO czy inne pomioty 1.6 w dizlu Gdzie się to wszystko podziało Idzie bardzo przyjemnie odnosząc się do seryjnego B18C6, gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchar Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Fancivi, nagraj jakiś filmik jak jedzie na 3 biegu tak od 4krpm do końca żeby było słychać moment przejścia na VTEC'a. Ten dźwięk jest uzależniająco fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 29 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Maly UP Byla wkoncu zmiana zawieszenia na gwintowane ale w drodze powrotnej mialem droge mokra i takie sa to rezultaty Myjemy Nie musze dodawac ze byla piana, rekawica, wiadra, reczniki, pedzelek itp itd hehe Wnetrze na biezaco czyste wiec male odswiezenie tylko Dla wprawnego oka widac nowe nakladki na pedaly No i wyjazd na wycieczke mala Jakos zdjec troche z du... ale cos mi program do wrzucania pomieszal niby "poprawil" a wygladaja gorzej... Ale dalej czekam na mojego fotografa jak tylko znajdzie czas zeby byly porzadne zjecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujkupawłu Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Po prostu bajka! Szkoda że już takich nie produkują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Kozak, kozak, kozak. Pierwszy na liście do odkupu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 30 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 No i dobrze ze nie produkuja Bo takto byly by popularne, oklepane, monotonne, a takto sa rodzynki No i nie wiem czemu nie wstawila sie tu fotka, ktora wygrala w domu konkurs na najlepsza Geno, ja nie zamierzam jej sprzedawac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebba75 Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Mam nadziej ze sie zobaczymy w Sobotę w Naszej grocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Czas lekko odkopac bo za tydzien bd ciekawa aktualizacja No to tepmeratury zimowe juz lekko wiec trzeba bylo ogrzewanie zmontowac Piec CO w pomieszczeniu gospodarczym, a w garazu 4 male grzejniczki + nagrzewnica samochodowa do podgrzewania szybkiego Gdy na zewnatrz -1 No i ITR otrzymal w przeciagu paru dni warstwe S. Mirage, Z Concorso, Reload Moze jeszcze wyjedzie jak bedzie slonecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSO-Team Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 S. Mirage, Z Concorso, Reload ale kanapka jeszcze BSD na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Mala aktualizacja Orkan sobie chula w najlepsze, snieg i sol juz na drogach. Biala do wiosny na drogi nie wyjedzie, siedzi sobie w garazu i ja dogrzewam Fotele recaro uprane delikatnie bo gruntownego prania nie wymagaly, stoja w pokoju Ale z okazji zimy zakupy Promocja byla wiec opony zanim spadl snieg Reczne robótki w ramach braku zajecia Szkoda ze nie zrobilem zdjecia przed bo zmienily odcien bieli Pozniej oberwalo sie zbiorniczkowi od chlodnicy I czysty od razu lepiej i jeszcze byl pan niebieski z poczty i zostawil CDN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dementor Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Oj to stance to niepotrzebnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Spokojnie nie bedzie mega gleby i kol wielo calowych to ma zapie... a nie sie turlac A na spota zawitalem i sie na zdjecia zalapalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebba75 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Spokojnie nie bedzie mega gleby i kol wielo calowych to ma zapie... a nie sie turlac A na spota zawitalem i sie na zdjecia zalapalem Widziałem Hondzie live tak jeszcze -1cm i będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasili11 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Czym zbiorniczek domyłeś? Ja u siebie mam syf i już nawet środkami do mycia silnika próbowałem i słabo schodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 No -1cm z przodu mozliwe ze bedzie jeszcze na wiosne A zbiorniczek APC nie rozcieńczone i szczotka do butelek, a jak naprawdę nic nie działa u Ciebie to uzyj domestosa, po szczotkujesz, wypłuczesz i musi zejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi