gruby_RS Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Sympatyczna relacja Ale silnik cudo...4 tys to chyba wolne obroty S2000 kręci jeszcze wyżej? Cieszy mnie bardzo, że takie auto jest we właściwych rękach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma_ko Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 gruby _RS S2000 to kręcenie się do 8800 obrotów..wersje 2,2 litra (USA) ciut mniej... Gratuluje Samochodu kult JDM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaslu Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Fajna relacja i przepiękny samochód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Dobra robota a odcinka na 5tym biegu mało autek może tym się pochwalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dementor Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Tam gdzie niektóre auta juz odcinają, tu się dopiero Vitold załącza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolcubuch Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Masz bardzo ładne śruby felg, co zauważyłem na Bemowie Byłem ciekawy kto ma taką ładną sztukę i proszę, przez przypadek trafiłem Zdjęcie mojej roboty, mam nadzieję, że się nie obrazisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtassss Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Honda i to Type-R i ten dźwięk jak się V załącza aaaaaaaaaaaaj gacie mokre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 tęsknię za takim wiertarkowym silnikiem hondy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchar Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 S2000 kręci jeszcze wyżej? S2000 kręci się 9000rpm (wersja 2.2 1krpm mniej) a seryjny ITR z tego co pamiętam 8600rpm odcina w serii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 kolcubuch, jak dla mnie takie śruby mają swoje wady i zalety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Praca bardzo staranna. Szkoda (lub nie) zależy jak na to spojrzeć, na białym tego wkładu nie widać aż tak bardzo. Samochód wygląda na bardzo zadbany i dopieszczony - Nie zepsuj tego. Czy przy starce z ok 6000 obr/min jest jakiś LC? Na luzie idzie go wkręcić do odcinki czy jest blokada? Bardzo ładnie przyśpiesza, tak lekko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Bardzo fajne odświeżenie Teraz jak będę widział na łódzkich drogach jakąś białą błyskotkę to będę wiedział, że jedziesz Kiedyś można liczyć na przejażdżkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 gruby_RS - fakt 3-4 tys wskakuja od musniecia pedalu gazu kolcubuch, to nie moje kolo Tamta sztuka posiada pod maska k20 kuchar, dobrze mowi seria odcina 8600 ten z racji ostrzejszych walkow odcina na bezpiecznym 8800 ale licznik troche przeklamuje Adamek, tez myslalem ze nie bedzie efektu, ale na zywo po wszystkich zabiegach byla widoczna roznica. W planie jest Cqatrz dla lepszej szklistosci lakieru Ale nawet po samym Zymolu byla widoczna roznica Odciecie na postoju na 6tys z tego co mi wiadomo jeszcze tego nie sprawdzalem startujac z 3tys juz nie mialem trakcji, a jak zlapalo to mnie odcinka zdazyla zlapac Jeszcze startow nie trenowalem Dzieki Wszystkim za mile slowa ITR bedzie mial tylko lepiej, plany nie maja konca ale cel jest jeden ma byc lepiej niz fabryka. Mechanicznie juz jest, teraz odswiezanie kazdego elementu/srubki/el. zawieszenia zeby bylo jak nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Fajny samochodzik.Z ciekawości coś sobie chciałem o nim przypomnieć i zastanawiam się czemu na wikipedii piszą o tym modelu że to hatchback. Cytuję: "Model Integra Type R został wprowadzony na rynki niektórych krajów europejskich w 1998 roku i był oferowany do końca produkcji tej generacji Integry, czyli do 2001 roku. Europejska Integra Type R stylistycznie jest taka sama jak Acura Integra. Występowała tylko jako hatchback. Model ten został wprowadzony na europejski rynek celem umocnienia pozycji Hondy jako producenta aut o sportowym charakterze." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 pawel1380, bo to HB Klapa idzie cala z szyba do gory, bagaznik jakby chcial zapakowac jest baaardzo pojemny. A sedany to sedany krotka klapa... inaczej tego wytlumaczyc nie potrafie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolcubuch Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 kolcubuch, to nie moje kolo Tamta sztuka posiada pod maska k20 Faktycznie, wstawiłeś zdjęcie 'dwóch sióstr' i jakoś wydedukowałem, że jedna z nich to Twoja, mój błąd Ale też była ładna, trzeba przyznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Fancivi, Bardziej to lift back/ coupe jak dla mnie ciekawe czemu nie zrobili ITR w wersji 4 drzwiowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dementor Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 http://kamikaze-drive.up.seesaa.net/ima ... RA002R.JPG db8r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 dementor, Dobry killer musi być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Piękny samochód, stare dobre wzornictwo lat 90...( szkoda że teraz to już nie to samo ). Filmik mnie zmiażdżył..w tym przypadku to chyba nie ważne ile ma do 100km/h, ja jestem ciekaw ile ma ze 100-200km/h Co do samej robótki to też bardzo fajnie, myślę że na żywo wygląda pięknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barry_1 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Auto mistrz! najbardziej podoba mi się zdęcie "serca" tego demona - piękne jest! Tak trzymać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma_ko Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Ciekawe kiedy Honda wróci do produkcji takich ikon motoryzacji jak NSX/Integra/CRX czy S2000... Te auta nadal wyglądają świetnie i nie zakatowane trzymają cenę... Jestem zachwycony tą Integrą i żałuję, że mam taki mały garaż.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_2045 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Gratuluje Integry która jest mi znana i były właściciel również Nawet się nie spodziewałem że znajdę na tym forum znajome auto Dbaj o to auto tak jak poprzeczni właściciel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Jako nie-fan Hond muszę jednak powtórzyć po koledze... Klękam zarówno przed autem, jak i jego stanem Daje radę. Czekam na więcej fotek +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Widzialem dzisiaj przed chwila taka sama w 3 miescie. NMR blachy.Ladniutke mimo,ze nie lubie japoncow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi