Pajko Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Takowym wichajstrem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiczek9518 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 AAA Jak takim wichajstrem to będzie trzeba nabyć i popróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkbewe Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Mówisz kolego że purple haze pod względem wyglądu bije na głowe soft99 ? ale chodzi CI o ten mirror coś tam 12months ? Bo mam gdzieś samplerek i chyba qrde będę musiał go przetestować mondeo wg mnie wygląda super ! zwłaszcza na fotkach przy domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 2 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 mkbewe, ten Fusso . Co do wyglądu , DJ PH wg mnie ma większą szklistość i głębię , bardziej było widoczne ziarno tego lakieru . Fusso jest "tępe" nie ma tego czegoś choć zauważyłem kolejny wielki plus tego wosku , prawie że zerowe przyciąganie kurzu , co bardzo mi się podoba Pogoda ostatnio u mnie nie rozpieszcza więc nie ma typowych słonecznych fot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mejzik Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Konkretne lustro uwielbiam auta właśnie z takim lakierem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amper124 Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Auto ma być seryjne i ginąć w tłumie, wiec modów i powodów do zatrzymania przez Policję nie będzie . Pozatym nie wiąże już długiej przyszłości z tym autem wiec pakować kasę wolę w drugą zabawkę której od 3 lat nie mogę skończyć Puszka motipa czarny mat = 15 zet Rozklejenie lamp i prysk prysk = 0 zet Czarny front = bezcenne Ryzyko focha od policji = 0 Tak cię tylko szturam, bo modnas fajny a przy minimum nakładów może być jeszcze fajniejszy Madzię kończ, będę cię duchowo wspierał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killaz Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 @Pajko jakieś szanse na ponownie wrzucenie zdjęć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Postaram się ale napewno nie w tym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi