Skocz do zawartości

Mr Cleaner Detailing Expert Shop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj osobiście miałem przyjemność zakupić parę rzeczy do mojego samochodziku. Jak zwykle bardzo miła obsługa + rabat i gratisy!!! POLECAM serdecznie każdemu!

A załodze MrCleaner życzę samych sukcesów w detailingu!

Opublikowano
Dzisiaj osobiście miałem przyjemność zakupić parę rzeczy do mojego samochodziku. Jak zwykle bardzo miła obsługa + rabat i gratisy!!! POLECAM serdecznie każdemu!

A załodze MrCleaner życzę samych sukcesów w detailingu!

Dziękujemy za odwiedziny i za tak pozytywną opinie ! :)

• Partner forum
Opublikowano

maziboss dziękujemy za odwiedziny jak i za życzenia:)

LoozaQ Dziękujemy za zamówienie :) mam nadzieje że gratisy jak i przewodnik się przydadzą :)

Opublikowano

Panowie chcę zamówić u was Dark Angel'a, ale powiedzcie mi jak długo leży i co najlepiej położyć pod niego ?

• Partner forum
Opublikowano
Panowie chcę zamówić u was Dark Angel'a, ale powiedzcie mi jak długo leży i co najlepiej położyć pod niego ?

Lakier pod Dark Angel możesz przygotować każdym cleaner'em nadającym się pod woski naturalne. Może to być np. Dodo Juice Lime Prime, czy też Auto Finesse Rejuvenate, choć nam osobiście najbardziej podobał się efekt po nałożeniu na Scholl'a W09.

Trwałość w dużej mierze zależy od właściwej aplikacji. Ponieważ jest to wosk typowo "showcar'owy", trzeba go dobrze wygrzać i dotrzeć po pewnym czasie, gdyż lubi się wypocić.

Nie należy też spodziewać się po nim trwałości na poziomie Colli 476s, ale w okresie letnim 2-3 miesiące spokojnie powinien poleżeć.

Pragniemy poinformować wszystkich klientów naszego sklepu stacjonarnego w Katowicach iż od marca jest on czynny od poniedziałku do piątku w godzinach 10-18!

• Partner forum
Opublikowano
Maciek kiedy będziecie mieć na stanie BP 75mm z monstera ??

Jeśli tylko producent ma je na stanie, to pojawią się u nas do tygodnia czasu.

Opublikowano

Maciek ja tak jak Siwyjack jestem na etapie kupna padów i BP więc czekamy na BP 75mm. Zauważyłem u Was na stronie ze zółty Flexi 135mm jest opisany jako finishing a mały 80mm jako cutting. Ogólnie Flexipadsów macie więcej na stanie ?

Opublikowano

dokonałem zakupu w tym sklepie przez internet. Wysłano mi przesyłkę tego samego dnia i na następny była już u mnie. Od momentu zamówienia do dostarczenia minęły dokładnie 25h.

• Partner forum
Opublikowano
Maciek ja tak jak Siwyjack jestem na etapie kupna padów i BP więc czekamy na BP 75mm. Zauważyłem u Was na stronie ze zółty Flexi 135mm jest opisany jako finishing a mały 80mm jako cutting. Ogólnie Flexipadsów macie więcej na stanie ?

Małe, żółte pady Flexipads są o dwóch twardościach - cutting i finishing.

Ten drugi jest z takiej samej gąbki jak duży.

[ Dodano: 7 Marzec 2013, 11:02 ]

to i ja ponawiam moje wczorajsze pytanie-planujecie mieć jakieś pady Urbana ?

Niestety, sprzedaż padów Urbana jest nadal wstrzymana z powodu prac nad nowym klejem do rzepów.

[ Dodano: 7 Marzec 2013, 11:03 ]

dokonałem zakupu w tym sklepie przez internet. Wysłano mi przesyłkę tego samego dnia i na następny była już u mnie. Od momentu zamówienia do dostarczenia minęły dokładnie 25h.

Dzięki za zamówienie, kurier się postarał :good:

Opublikowano

No co tu wiele pisać, kolejne świetnie zrealizowane zamówienie, fachowa porada i moje ulubione gratisy "bo mikrofibr nigdy za mało" :D dzięki i pozdrawiam :)

• Partner forum
Opublikowano
No co tu wiele pisać, kolejne świetnie zrealizowane zamówienie, fachowa porada i moje ulubione gratisy "bo mikrofibr nigdy za mało" :D dzięki i pozdrawiam :)

Dzięki za kolejne zamówienie i do następnego :)

Opublikowano
kiedy będzie Angelwax?tak orientacyjnie kolega się niecierpliwi :D

Z moich obliczeń wynika że w tym tygodniu będzie, ale to sie jeszcze okaże. :D

Jeżeli chodzi o tego do skóry. ;)

• Partner forum
Opublikowano
kiedy beda dostepne aplikatory z Monster Shine`a? piankowy do wosku i z mikrofibry do dressingow?

Aplikatory powinny być do końca tygodnia.

kiedy będzie Angelwax?tak orientacyjnie kolega się niecierpliwi :D

Czekamy na dostawę, powinna być do 7 dni.

Opublikowano

MrCleaner, kiedy pojawi się IronX (1l od biedy 0,5 l też może być) oraz 303 Aerospace Protectant?

Ewentualnie interesował by mnie również 303 Fabric Guard - ewentualnie inny impregnat do tkanin, który moglibyście polecić z Waszej oferty. :dontknow:

Muszę mieć pretekst aby podjechać po moją szczotkę, zostawioną na spocie :D:evil: