Partner forum MrCleaner Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2012 ragandbones, Dimo88, Fazzi, dzięki za złożone zamówienia i do następnych
Testus Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 Byłem i zakupy odebrałem osobiście. Miła atmosfera i rabacik forumowy się znalazł. Teraz mogę coś tam próbować z detalingiem Dzięki MrCleaner za próbkę Scholl'a. W 15 minut ręcznie wyprowadziłem niedokończoną przez poprzednika maskę w Punciaku na błysk. Aż jestem w szoku Efekt przeszedł wszelkie moje oczekiwania
clhseba Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 Byłem i zakupy odebrałem osobiście. Miła atmosfera i rabacik forumowy się znalazł.Teraz mogę coś tam próbować z detalingiem Dzięki MrCleaner za próbkę Scholl'a. W 15 minut ręcznie wyprowadziłem niedokończoną przez poprzednika maskę w Punciaku na błysk. Aż jestem w szoku Efekt przeszedł wszelkie moje oczekiwania Jaka to była pasta ?
Testus Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 Jaka to była pasta ? Jasnofioletowa Chyba Scholl S40. Dostałem próbkę od MrCleaner.
Partner forum MrCleaner Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 Testus napisał/a:Byłem i zakupy odebrałem osobiście. Miła atmosfera i rabacik forumowy się znalazł. Teraz mogę coś tam próbować z detalingiem Dzięki MrCleaner za próbkę Scholl'a. W 15 minut ręcznie wyprowadziłem niedokończoną przez poprzednika maskę w Punciaku na błysk. Aż jestem w szoku Efekt przeszedł wszelkie moje oczekiwania Jaka to była pasta ? Scholl S17+ Ta pasta potrafi zaskoczyć, nawet ręcznie: Testus, cieszymy się że pasta przypadła do gustu, zapraszamy do nas jeszcze nie raz
Grabek777 Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 Witam. Już pytałem, ale ponawiam... Kiedy przewidywana dostawa testerów wosków Finish Kare???
Partner forum MrCleaner Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2012 wciąż czekamy na uzupełnienie stanów u importera
huggy bear Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 2097 dotarło, wszystko jak należy! do następnego!
GracjanS4 Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 Zamówienie 2119 złożone Jutro, tzn dzisiaj koło 10.00 do 11.00 się zamelduje Pozdrawiam
Partner forum MrCleaner Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 huggy bear, dzięki za zamówienie i do następnego GracjanS4, zapraszamy po odbiór
Partner forum MrCleaner Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Czy 5l surfex jest w planach? rozważamy jego wprowadzenie z następną dostawą z BH, za jakieś 2-3 tygodnie GracjanS4, dzięki za odwiedziny P.S. co to za furą byłeś?
GracjanS4 Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Czy 5l surfex jest w planach? rozważamy jego wprowadzenie z następną dostawą z BH, za jakieś 2-3 tygodnie GracjanS4, dzięki za odwiedziny P.S. co to za furą byłeś? Dzisiaj "dupowozem" - A4
Tymek Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 chciałem zapytac o stan zamówienia 2111. Jesli nie jest jeszcze wysłane, to prosiłbym na PW o info, czy da się dorzucić do tego gąbkę Tri-Color i w jaki sposób to rozliczyć (czy po prostu złożyc kolejne zamówienie)? :-) dziękuje!
przemek882 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 witam, jeśli chciałbym odebrać osobiście zamówienie muszę je złożyć najpierw przez stronę? Macie jakieś aplikatory bawełniane (do cleanera?)
Partner forum MrCleaner Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 witam, jeśli chciałbym odebrać osobiście zamówienie muszę je złożyć najpierw przez stronę? Macie jakieś aplikatory bawełniane (do cleanera?) można spokojnie przyjechać do nas między 9:00 a 17:00 (w piątki 16:00) i pogadać, obejrzeć, wybrać co się chce, nie trzeba wcześniej zamawiać bawełniane aktualnie mamy te z gripper'em z Chemical Guy's i ewentualnie z mikrofibry Meguiar's Even Coat
Mickul Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 A ja wciąż zastanawiam się nad APC w wersji 5 litrowej. Możecie coś polecić? Będę brał u Was, bo ostatnio jestem stałym bywalcem.
Partner forum MrCleaner Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 A ja wciąż zastanawiam się nad APC w wersji 5 litrowej. Możecie coś polecić? Będę brał u Was, bo ostatnio jestem stałym bywalcem. w pięciolitrowych opakowaniach mamy Cyclone'a z Nielsen'a i Citrus Pre-Wash'a z ValetPRO poza tym, są jeszcze APC i APC PLUS z Meguiar'sa z tym że one są w galonie
przemek882 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 pogadać, obejrzeć, wybrać co się chce, Tylko ze ja będę robił takie bardzo małe zakupy więc nie wiem czy mnie nie wyrzucicie
Partner forum MrCleaner Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 pogadać, obejrzeć, wybrać co się chce, Tylko ze ja będę robił takie bardzo małe zakupy więc nie wiem czy mnie nie wyrzucicie nie ma znaczenia jakie, wpadaj nawet po samą mikrofibrę
przemek882 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 bawełniane aktualnie mamy te z gripper'em z Chemical Guy's i ewentualnie z mikrofibry Meguiar's Even Coat zapomniałem zapytać macie coś w sprzedaży po 1szt?
przemek882 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2012 kurde skończył się Chemical Guys Stripper Scent 118ml i Poorboy’s World Trim Restorer 118ml. Może znajdzie się jeszcze gdzieś mała buteleczka?
Piotrek Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2012 Kiedy będzie Silke Detailer ? Zauważyłem, też nowy QD, Stjarnagloss Glaspärla Hyper Beader czym się różni od Silke Detailera ? [ Dodano: 3 Czerwiec 2012, 19:06 ] Złożyłem zamówienie numer 2129. Gratiski mile widziane. Dało by radę aby doszło do środy ? Z góry dzięki
Partner forum MrCleaner Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2012 przemek882, coś się znajdzie , jak pisałeś posta to PW Trim Restorer jeszcze był, niestety ktoś Cię ubiegł piotr13, Silke nie ma aktualnie u producenta, jak tylko się pojawi, postaramy się uzupełnić stan, a Glaspärla Hyper Beader to nie do końca taki typowy QD, można go rozcieńczać 1:10 w atomizerze, ale można go także używać w pianownicy (2:1). Poza podbiciem połysku, mega podkręca kropelkowanie
Rekomendowane odpowiedzi