Moderator Eryczek Opublikowano 7 Maja 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 Panowie, jest szansa na S2 Orange 1kg przed "majówką"? no niestety przed majówką już chyba nie damy rady, realnie dostawa z Scholla powinna być u nas za jakieś dwa tygodnie Chciałbym podpytać czy klaruje się już jakoś termin dostawy z Scholla? Chodzi mi głównie o 1kg S17+ i S3
kolo100 Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 Witam, Zamówienie nr 2039 złożone. Proszę o informację gdy będzie gotowe do odbioru. Proszę o przychylenie się do prośby komentarza w uwagach. Dzięki
fazy Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Paczuszka z zamówienia 2027 Bezpiecznie wylądowała Zgodnie z zapewnieniami satysfakcja gwarantowana. Dzięki
-snoop- Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 Hop Hop "Klinery" to żyją Dwa dni po zakupach, kaska przelana a paczka nadal nie wysłana Oj, będzie kara!!! Nie wiem jak teraz wybrniecie, bo killerzy już do Was jadą Hehe a tak na poważnie to na weekend potrzebuje Surfexa HD, zdąży dojechać Pozdrawiam -snoop- EDIT: Dostałem smsa, że paczka wysłana Killerzy odwołani Dzięki i pozdrawiam
siwyjac Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 I jak tam Panie i Panowie, dziś udało się wysłać moje małe zamówienie ?? mam nadzieję, że jakiś mały gratisik za oczekiwanie znajdę w przesyłce edit: miało być dziś wysłane i ... nic. mam nadzieję, że do soboty paczucha dojdzie bo będę się gniewać
huggy bear Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 witam, ponawiam pytanie dotyczące PB NL pozdrawiam!
Partner forum MrCleaner Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Eryczek, dostawa ma być najpóźniej na początku przyszłego tygodnia, ale wolimy nic nie obiecywać, bo niestety nie na wszystko mamy wpływ kolo100, dzięki za kolejne odwiedziny i zapraszamy ponownie fazy, fajnie że wszystko dotarło ok, jeśli chodzi o finishowe pady 80mm to aktualnie mamy jedynie te Flexipads -snoop-, Ty nas tak nie strasz, bo mamy tu jeden stan przedzawałowy i dwa omdlenia paczuszka oczywiście wyszła więc nie ma co się denerwować siwyjac, nie martw się, paczka przed weekendem będzie u Ciebie na 100%, jak będzie trzeba to dostarczymy ją osobiście - słowo MrCleaner'a huggy bear, dystrybutor twierdzi, że będzie do 14 dni
-snoop- Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 -snoop-, Ty nas tak nie strasz, bo mamy tu jeden stan przedzawałowy i dwa omdlenia paczuszka oczywiście wyszła więc nie ma co się denerwować Mam nadzieję, że to nie przez moich killerów Mój post był bardziej spowodowany nudą i chwilową weną na pisanie niż nerwami, więc Ale w razie czego moi killerzy są w gotowości: Pozdrawiam
Partner forum MrCleaner Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 -snoop-, Ty nas tak nie strasz, bo mamy tu jeden stan przedzawałowy i dwa omdlenia paczuszka oczywiście wyszła więc nie ma co się denerwować Mam nadzieję, że to nie przez moich killerów Mój post był bardziej spowodowany nudą i chwilową weną na pisanie niż nerwami, więc Ale w razie czego moi killerzy są w gotowości: Pozdrawiam Luzik, my się przecież nie spinamy A jeśli chodzi o Twoich killerów, to znamy, ostatnio odstawiali do nas swoje Cinquecento na detailing
siwyjac Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 ... siwyjac, nie martw się, paczka przed weekendem będzie u Ciebie na 100%, jak będzie trzeba to dostarczymy ją osobiście - słowo MrCleaner'a czyżby obietnica miała się spełnić ?! jeśli tak to dorzućcie do paczki Dodo Juice Diamond White Hard Wax - 30ml. zapłacę przy odbiorze paczki. w razie czego kontakt via fon
arturlax Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 witam.kiedy można się spodziewac Chemical Guys V7 Hybrid 473ml??
Partner forum MrCleaner Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 witam.kiedy można się spodziewac Chemical Guys V7 Hybrid 473ml?? będzie w poniedziałek lub wtorek
-snoop- Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 MrCleaner, 2036 dotarła. Dzięki za gratisy Pozdrawiam i do następnego
siwyjac Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Klinerzy wielki szacun za dotrzymanie słowa i dostarczenie przesyłki prawie pod drzwi !! za gratisy osobne podziękowanie. Matiz VuDoo
ragandbones Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Witam, zamowienie 2031... Dotarlo. Ale z bledami nie ma w paczce aplikatora do opon i gratisowego szamponu dodo juice.
Partner forum MrCleaner Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 ragandbones już wyjaśniamy A pan paczkowy dostanie "opieprz"
arturlax Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 witam.kiedy można się spodziewac Chemical Guys V7 Hybrid 473ml?? będzie w poniedziałek lub wtorek no to czekamy
Moderator Eryczek Opublikowano 15 Maja 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Chciałem podpytać o dostawę dużych past Scholla. Były słuchy, że będzie na początku tygodnia. Czy coś już wiadomo?
Dimo88 Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 zamówienie 2062 złożone i zapłacone dzięki za szybką odpowiedź na PW. pozdrawiam
Partner forum MrCleaner Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 Chciałem podpytać o dostawę dużych past Scholla. Były słuchy, że będzie na początku tygodnia. Czy coś już wiadomo? przed chwilą rozmawiałem Panem odpowiedzialnym za wysyłkę dziś ma już wyjechac więć jeżeli ponownie nie napotkamy jakis kłopotów technicznych to jutro zaczynamy realizacje wszystkich zamówień z scholla
Fazzi Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 Jak wygląda sytuacja z zamówieniem nr 2042
Partner forum MrCleaner Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 Fazzi paczka dzie dzisiaj ,w godzinach popołudniowych dostaniesz na maila info z nr przesyłki do zamówienia dołożyliśmy nieco ciekawostek i przepraszamy za opóźnienie w realizacji .
ragandbones Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 Dziękuję za szybkie wyprostowanie sprawy. Paczuszka z Dodo Juice Born to Be Mild i gąbczastym aplikatorem dotarła...co najzabawniejsze, totalnie nie zwróciłem uwagi jak to było zapakowane i wyrzuciłem do kosza tekturowe opakowanie z mikrofibrą w środku...w ogóle się jej tam nie spodziewałem. Dopiero tata spytał mnie dlaczego dobrą, czystą szmatkę wrzuciłem do pojemnika na papier i kartony Tak więc dzięki za mikrofibrę i przedłużenie życia o kilka dni, w końcu śmiech to zdrowie.
Dimo88 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 Dziękuję za szybką wysyłkę i drobny gratis myślę, że jeszcze nie jedno zamówienie u Was złożę. pozdrawiam
Fazzi Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2012 Paczka jest już w moich rękach . Dzięki za gratisy
Rekomendowane odpowiedzi