Carire Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 1713 przelew doszedl? Kiedy bede mial paczke u siebie ??
Checio Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zamówienie 1712 dotarło całe i zdrowe, dzięki za cukierasa Pozdrawiam
brzozek Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2012 chciałbym tak nieśmiało zapytać o losy mojego zamówienia 1675 ??
Pit_Krk Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2012 1717 dostarczone. Dzięki za gratisa.
Partner forum MrCleaner Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2012 brzozek, nieśmiało odpowiemy że zostało, właśnie wysłane Carire, przelew dotarł, jutro paczuszka powinna być u Ciebie embargo, nie mamy pojęcia jak ten "gratis" trafił do Twojej paczki, ale mamy nadzieję, że się przyda szamil, Checio, Pit_Krk, również dziękujemy czaptan, paczka już do Ciebie jedzie
Moderator rychu Opublikowano 3 Stycznia 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zamówienie 1721 dawno opłacone a w historii zamówień ciągle - oczekiwanie na wpłatę. Myślałem, że dzisiaj paczuszka do mnie wyjedzie. A może właśnie się pakuje
Partner forum MrCleaner Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2012 rychu, Twoja paczuszka właśnie została nadana, a statusy zamówień zwykle pod koniec pracy aktualizujemy
Moderator rychu Opublikowano 3 Stycznia 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2012 Fajnie, pogodę mamy wiosenną to nie zmarznie
czaptan Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2012 Dzięki, dostałem maila dziś i się ucieszyłem że już w drodze. Chłopaki z InPostu mają poczucie humoru ("wespół w zespół" ).
art'ek Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 paczka 1700 dotarla czy megs do szyb ma byc niebieski (taki jak na zdjeciach??)czy taki ciemno brazowy?? reszte rzeczy postaram sie dzis zobaczyc
nOx Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 tak mniej wiecej prezentuje się opakowanie megsa Jutro spodziewamy się dostawy to możemy zrobić nasze real foto z aktualnej dostawy .
art'ek Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 no wiec u mnie jest ok Uploaded with ImageShack.us ciesze sie wiec ze nic nie przemarzlo:) z 1 wrażen zapachowych to AG Rapid Detailer pieknie pachnie;) a Dodo Juice Blue Velvet bardzo podobnie choc mniej intensywnie do PB Natty's Blue. nOx, takie jeszcze pytanie bo szukam clenera ale drobnosciernego , mam sonusa ale on jest do nowych badz zaraz po korekcie , czy schol s40 moze sluzyc mi wlasnie jako taki clener lekkoscierny?? bo gdziesz czytalem ze mozna go tak stosowac ??
jagmar Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 poszedł mail odnośnie zamówienia - 1729
Partner forum MrCleaner Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 jagmar, powinieneś już mieć odpowiedź
Moderator rychu Opublikowano 4 Stycznia 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 Moja paczuszka też dotarła - poczta dała radę, daleko nie mieli Dzięki za gratisa i szkloka
Partner forum MrCleaner Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 rychu, czasem im się zdarzają takie "wypadki przy pracy" dzięki za zamówienie i do następnego
_Makki_ Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 Czy schol s40 moze sluzyc mi wlasnie jako taki clener lekkoscierny?? bo gdziesz czytalem ze mozna go tak stosowac ?? OPT QD S40 tak jak najbardziej moze byc jako cleaner lekkoscierny. Zalezy oczywiscie na jakim lakierze tez ale sie nada. Np na pom padzie Scholla bedzie super. Wystarcza 2-3 kropki na pada. BTW: MrCleaner: CZEKAM na moja wycene towaru!
art'ek Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 _Makki_, dzieki za odp:) lakier VAG-owy czyli twardy
Partner forum MrCleaner Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 Również potwierdzamy, że Scholl S40 może być używany z powodzeniem jako Cleaner
enjoy1516 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 1698 dotarło całe i zdrowe ;] dzięki za cukiera i gratisa tego mi było trzeba
duniek Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 MrCleaner, nie znalazłbyś jeszcze jednej DAS-6 w promocyjnej cenie ???
Partner forum MrCleaner Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 enjoy1516, dzięki za zamówienie, wiedzieliśmy czego Ci trzeba duniek, aktualnie niestety nie, ale polecamy śledzenie naszych promocji, bo kto wie, kto wie...
Góruś Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 Moja paczka też doszła cała. Dziękuje za gratisa, przyda sie.
duniek Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 duniek, aktualnie niestety nie, ale polecamy śledzenie naszych promocji, bo kto wie, kto wie... Dzięki za info, będę śledził. Teraz spóźniłem się a szkoda bo ceny były bardzo fajne.
siwyjac Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 MrCleaner kiedy będziecie mieć w ofercie duragloss #652, #601 i #111 ??
Rekomendowane odpowiedzi