Skocz do zawartości

Mr Cleaner Detailing Expert Shop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy można liczyć na to ze produkty pojawia się jeszcze w sklepie w takich cenach? Bo niestety nie zdążyłem zamówić wszystkiego a tu już wyprzedane :((

Opublikowano

jacek_1, dzwonilem i dowiedzialem sie, ze jezeli cos sie skonczylo to dotowarowania w tych cenach nie bedzie

Opublikowano

Też się tak zbierałem że prawie wszystko wykupili :acute:

Małe zamówienie ale jest - 1712 - prosił bym o ciepłą paczkę :mrgreen:

Opublikowano

Zamówienie nr 1717 poszło.

Kasa już u Was na koncie.

Nie chciałem już w tym roku robić kosztów w firmie, ale przy takiej ofercie po prostu jest to niemożliwe.

To co początkowo chciałem kupić już poszło, ale mam nadzieje, że alternatywne produkty dadzą radę.

• Partner forum
Opublikowano
Czy w najbliższym czasie będą dostępne pasty menzerna 500 i 2500 w małych opakowaniach i rainx ?

na pewno na początku stycznia :good:

Opublikowano

m911, musisz sie uzbroić w cierpliwość. Mr.cleaner przyjął przez ostatnie dwa dni jakieś 60 zamówień :) I to tylko moje bardzo mgliste obliczenia.

Opublikowano

Moje tez poszło

Numer Twojego zamówienia: 1718

Wcale nie chciałem teraz niczego zamawiać :wallbash:

:kox:

Opublikowano
... Mr.cleaner przyjął przez ostatnie dwa dni jakieś 60 zamówień :) I to tylko moje bardzo mgliste obliczenia.

no właśnie, miałem jeszcze wysłać zamówienie a dziś patrzę, i 95% zaplanowanych zakupów brak w magazynie :(

eh

Opublikowano
brak w magazynie
Wiele produktów było tylko po 1 szt. Wiec kto pierwszy ten lepszy. Ja złożyłem zamówienie nr 1657 i brakło mi tylko jednego potrzebnego mi produktu. A teraz nie ma już praktycznie nic :)
Opublikowano

Dokładnie to prawdziwa nie fikcyjna wyprzedaż końcowo roczna :)

Nie uzupełniamy nic do końca roku , w styczniu oczekujemy wielu dostaw ale niestety takich promocji nie przewidujemy :)

Opublikowano
Dokładnie to prawdziwa nie fikcyjna wyprzedaż końcowo roczna
:good::good::good::good:

w styczniu oczekujemy wielu dostaw ale niestety takich promocji nie przewidujemy
:(:(:(:(
  • Moderator
Opublikowano

Małe zamówienie nr 1721 złożone.

Kasa pewnie jutro do Was dojdzie ale chyba lepiej z wysyłką poczekać do poniedziałku, żeby za długo paczuszka nie marzła przez weekend ;)

Opublikowano

Kurde ja też nie miałem nic zamawiać w tym roku no ale przy tych cenach to aż grzech było nie skorzystać i kupić choćby na zapas :good: