tukolarz Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zamówienie 1622 złożone i opłacone (przez mbank to powinno już być zaksięgowane). P.S. Poprzednie zamówienie 1614 doszło szczęśliwie (dzięki za porządny gratis i charakterystyczny cukierek ) .
dawid880701 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 Paczka 1623 dotarła z fajnymi gratisami Dzięka!
Partner forum MrCleaner Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 tukolarz, dawid880701, dzięki za zamówienia i do następnego
Moderator Domel Opublikowano 13 Grudnia 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 Moje rowniez dotarlo. Odebralem z paczkomatow. Dzieki wielkie
Partner forum MrCleaner Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 Domel, również dziękujemy
_Makki_ Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 A ja doczekam sie odpowiedzi na maila?
Partner forum MrCleaner Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 _Makki_, słyszeliśmy, że proces tworzenia odpowiedzi na Twojego maila już ruszył
melvin Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 Paczka dotarła wczoraj wieczorem z zamówieniem 1617. Dzisiaj chwila grozy bo karton był uszkodzony,ale wszystko jest ok,dzięki za gratisy,za kilka dni będzie zabawa
Sucre Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2011 Do mnie paczuszka również dotarła. Dziś będą pierwsze testy rain'xa
Partner forum MrCleaner Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2011 melvin, Sucre, dobrze że wszystkie paczki dotarły, powodzenia w zabawach i testach
bubolak Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zamówienie #1625 dotarło bardzo szybko. W sobotę zamówione, w środę paczka czekała w paczkomacie. Jedyne zastrzeżenia jakie mogę mieć co do realizacji, to że dostałem 6 maili i 7 smsów informujących mnie, że paczka została wysłana. Rozumiem, że dbacie o dobrą komunikację z klientem Pierwszy raz korzystałem z paczkomatów i jestem pewien, że jak nie będę musiał, to na pocztę nie pójdę już nigdy. Jedyne co mnie martwi, to temperatura w jakiej paczka jest przechowywana. Wnętrze skrytki nie jest w żaden sposób chronione przed mrozem (zwykłe metalowe drzwiczki) W przypadku wielu kosmetyków przemrożenie może spowodować zniszczenie produktu.
Partner forum MrCleaner Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zamówienie #1625 dotarło bardzo szybko. W sobotę zamówione, w środę paczka czekała w paczkomacie. Jedyne zastrzeżenia jakie mogę mieć co do realizacji, to że dostałem 6 maili i 7 smsów informujących mnie, że paczka została wysłana. Rozumiem, że dbacie o dobrą komunikację z klientem oj, chyba coś się musiało przywiesić Pierwszy raz korzystałem z paczkomatów i jestem pewien, że jak nie będę musiał, to na pocztę nie pójdę już nigdy. Jedyne co mnie martwi, to temperatura w jakiej paczka jest przechowywana. Wnętrze skrytki nie jest w żaden sposób chronione przed mrozem (zwykłe metalowe drzwiczki) W przypadku wielu kosmetyków przemrożenie może spowodować zniszczenie produktu. no niestety jest to największa wada paczkomatów, choć niestety przy innych opcjach wysyłki również nie mamy pewności, czy przy dużych mrozach nasze zamówienia nie podróżują lub nie leżakują w zbyt zimnych magazynach ale mamy nadzieję, że żaden produkt nie ucierpiał
bubolak Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zamawiałem Rain-x, więc raczej powinno być ok, szczególnie, że nie było przymrozków w nocy.
KaZ102 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zamówienie 1632 dotarło bezpiecznie, pozdrawiam i dziękuję za gratisy ah ten Święty
Partner forum MrCleaner Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zamówienie 1632 dotarło bezpiecznie, pozdrawiam i dziękuję za gratisy dobrze, że wszystko cało dotarło, dzięki za zamówienie i do następnego ah ten Święty co? znowu dorzucił coś od siebie do zamówienia?
Moderator Eryczek Opublikowano 17 Grudnia 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2011 Chciałbym podpytać do kiedy planowana jest promocja na Kestrel Das-6 PRO Power +. Chęci są tylko dudków brak. Może mikołaj coś przyniesie?
Partner forum MrCleaner Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Eryczek, na pewno potrwa do świąt, a czy dłużej? tego ponoć nawet najstarsi górale nie wiedzą
Moderator Domel Opublikowano 20 Grudnia 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 Dzieki za kolejne udane zakupy
Adiq Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 zamówienie 1649 złożone czekamy, do piątku powinno być nie jest daleko pozdrawiam
Partner forum MrCleaner Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2011 Domel, dzięki i do następnych Adiq, mamy nadzieję, że się uda
Partner forum MrCleaner Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2011
_Makki_ Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2011 Rowniez Wesolych Swiat i szczesliwego nowego roku! Dziekuje takze za tegoroczne zakupy i mam nadzieje ze zamowione produkty Scholla beda dostepne zaraz po nowym roku
czaptan Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2011 Wam również wesołych, w związku z prezentową polerką Einhella wpadnę niebawem po jakiś BP i pady . Dzięki za tegoroczne zakupy, pierwsze dwa w mojej krótkiej historii w tym hobby.
Moderator Eryczek Opublikowano 26 Grudnia 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2011 Eryczek, na pewno potrwa do świąt, a czy dłużej? tego ponoć nawet najstarsi górale nie wiedzą No dobra... Mikołaj DASa nie przyniósł to trzeba sobie samemu radzić - 1650 poszło
Woody07 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zamówienie nr 1652 poszło, byłoby mi bardzo miło gdybym do piątku dostał paczkę Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi