lucek_lukasz Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Dzięki za zamówienie 829 - czas dostawy towaru powala zamówione o 11 wczoraj zamówione, dzisiaj około 9 już u mnie w firmie na biurku ( no a i za gratisy dzięki - zawsze miło dostać coś więcej - sądzę ze niedługo kolejne zamówienie i więcej zabawy )
mikolaj44 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zamówienie nr 824 doszło bardzo szybko i profesjonalne podejście do sprawy ,dzięki za gratisy choć jedna próbka była nie dokręcona i się wylała cała , choć gościu z firmy kurierskiej mówił że może zareklamować bo otwierana była przy nim ,ale przecież świat się nie kończy na jednym produkcie jeszcze raz dzieki
jodan Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Również dostałem paczuszkę, jednak podobnie jak Robertowi mnie też coś się wylało tylko nie wiem do końca co . Obstawiam APC megsa w litrowej butelce, swoją drogą moglibyście Panowie pomyśleć nad lepszymi butelkami, bo te podobne są do tych w które rozlewany był/jest spirytus z mety. W każdym bądź razie dzięki za szybką przesyłkę i gratisy.
TWes Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2011 no i 817 przybyło Dzięki jak zwykle za gratisy i miła obsługę, niestety i w mojej paczce coś pociekło (bilberry) ale nie wiele ( pewnie z jakieś 15ml) więc bez tragedii... P.S. Ciekawe jak zapach "nowego auta" się sprawdzi
Przemko Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zamówienie 821 dotarło już wczoraj. Co widać na załączonym obrazku. Dzięki wielkie za szybkość realizacji oraz gratis do tak skromnego zamówienia.
LukaszK Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 No i zamówienie nr 835 dotarło dziś rano, a już godziłem się z myślą, że będzie dopiero po weekendzie Wszystko doszło w stanie nienaruszonym z masą gratisów i cukierkiem Wielkie dzięki i do następnego zamówienia
VuDoo Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 A ja dziś po raz kolejny, osobiście nawiedziłem siedzibę To już chyba uzależnienie Jak zwykle profi obsługa i pomoc w wyborze No i dzięki za kubeczek
jorgus Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Wczoraj do szło i moje zamówienie, czekałem tylko jeden dzień i raczyłem się wonią wszystkich próbek zapachów do aut, oraz snikersikiem a upaćkaną buzię też miałem czym wytrzeć bo MF jest zacna- dzięki
Sprinter Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2011 Do mnie również zamówionko dotarło i nie obeszło się bez gratisów
jagmar Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2011 będzie w niedługim czasie dostępna może MrCleaner Pusta Butelka ?
Adamek Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2011 Czy posiadacie na stanie produkty: 1. Scholl S03 250g - 1szt 2. Scholl S17 250g - 1szt 3. Scholl S40 250g - 1szt 4. Poorboy's Natural Look Dressing 437ml - 1szt Do tego potrzebowałbym jedną sztukę pada pomarańczowego Monster Shine 150mm do S03 i dodatkowo Monster Shine czarny 150mm wykończeniowy. Pozdrawiam.
jodan Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2011 Adamek, Wydaje mi się, że lepiej będzie jak napiszesz maila bezpośrednio do sklepu, bo koledzy nOx i MrCleaner ostatnio rzadko odwiedzają forum.
aro_77 Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2011 Albo wejdź na stronę http://www.mrcleaner.pl/ i sprawdź, jak można wrzucić do koszyka to jest na stanie.
Adamek Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2011 Adamek, Wydaje mi się, że lepiej będzie jak napiszesz maila bezpośrednio do sklepu, bo koledzy nOx i MrCleaner ostatnio rzadko odwiedzają forum. Maila też rzadko czytają. Napisałem na początku zeszłego tygodnia do nich
sq8shq Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2011 Do tego potrzebowałbym jedną sztukę pada pomarańczowego Monster Shine 150mm do S03 i dodatkowo Monster Shine czarny 150mm wykończeniowy. Pozdrawiam. tylko pady wez inne - MS sie rozklejaja po pierwszym porzadnym myciu recznym o pralce nie wspominam bo juz wogole nic nie zostaje...
damian Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2011 Maila też rzadko czytają. Napisałem na początku zeszłego tygodnia do nich Ja jednego maila zwrotnego otrzymałem po paru godzinach, a drugiego po paru minutach, więc kontakt mailowy jak najbardziej ok.
TWes Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 Maila też rzadko czytają. Napisałem na początku zeszłego tygodnia do nich Ja jednego maila zwrotnego otrzymałem po paru godzinach, a drugiego po paru minutach, więc kontakt mailowy jak najbardziej ok. hmm ja z jakiś miesiąc temu pisałem dwa maila i pw i bez odpowiedzi, najlepiej zadzwonić i od razu wszystko jest jasne.
michal788 Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 zamówienie 864 doszło dziękuję za gratisy do następnego zamówionka
inarusbox Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2011 Właśnie otrzymałem paczkę Aż się zdziwiłem, że już jest bo zamówiona wczoraj ok 10 godziny Dzięki za gratisy
cash Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2011 Zamówienie nr 885 poszło kaska również
bubolak Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2011 Wczoraj wieczorem poszło zamówienie nr 888, a dzisiaj przed 11 przyszła paczka i to jeszcze z gratisami Nie wiem jak to jest fizycznie możliwe, ale mi się podoba
VuDoo Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2011 właśnie złożyłem zamówienie 898 postaram się jutro pojawić po odbiór
Rekomendowane odpowiedzi