alchemic Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Praca na najwyższym poziomie Stan przed faktycznie nie wygląda zachęcająco ale już na ostatnich zdjęciach jest fajnie. Ten dressing w środku jakoś tak dziwnie wygląda ale może to też trochę wina aparatu. W każdym bądź razie podziwiam ogrom pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej WTN Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Wow W końcu świetna relacja, w ostatnim czasie jakoś niewiele ich tu na forum. Gratulacje Mam pytanie o środki firmy Concept? Jak wypadają na tle konkurencji? I może kilka słów o porównaniu dresingów Wolfa, Chemicalsów i Poorboy's Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktm950 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 golden0282, Brawo za poświęcony czas paszczurowi. Efekt, jaki osiągnąłeś jest baaardzo przyjemny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtassss Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Robota po bandzie Ładnie odżył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa140 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 No szacun za kaaaaawał pięknej i ciężkiej roboty Ten irlandczyk to sprzątał w środku chyba 3 miechy temu a te psikadła za 20euro to chyba wylał na siebie bo w środku nie zauważyłem by cokolwiek zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Tak przy okazji. Kierownica jest mocno zjechana. Na zdjeciach widac stan licznika 125tys, jak mniemam mil morsko-irlandzkich? Czy to prawdziwy przebieg? Ciezko mi uwierzyc zeby po takim przebiegu tak to wygladalo... Niemniej jednak kawal solidnej roboty. Widac pod swiatlem, ze nie jest to 100%, ale przynajmniej wiadomo, ze zdjecia nie sa oszukiwane i nie ma sie co wstydzic, bardzo duzo uzytkownikow chcialby conajmniej taki poziom korekty osiagac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedras_GW Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Ogromny szacunek za nakład włożonych prac. Jakbyś chciał jeszcze odświeżyć wygląd wnętrza to pomyśl o wypolerowaniu na gładko rączek drzwi i rączki przy panelu elektrycznych szyb od kierowcy. BTW nie naleciała Ci woda do środka jak myłeś auto z odkręconymi relingami?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Lubie ogladac takie prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizislawek Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 No i sezon na PSB uważam za otwarty Praca godna podziwu i kilku dni urlopu po skończonym projekcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rosen Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 A można wiedzieć ile takie autko się ceni tam u was? Bo powiem szczerze, że mimo mega dużego wkładu i poświęconego czasu nie które elementy jak np. kierownica, rączki w drzwiach, czy też zmasakrowana maska i porysowane felgi są nie do odratowania na etapie dostępnej chemii, jedynie wymiana na inne elementy Wiadomo, że nikt nie będzie oglądał tego z bliska i auto wygląda super, ale no niesmak pozostaje, ale do tego kogoś kto tym autem wcześniej jeździł, że tak zgnoił ten pojazd... Fajnie napisane: trafiło mi się całkiem czyste i zadbane auto Powiem szczerze, że jak swoje z Włoch kupowałem to było też bardzo brudne i usyfione, ale np lakier był w idealnym stanie, mimo tego brudu, dlatego kupiłem, a tu widać, że był stan średni. Ale chyba cena rekompensuje wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas88 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Relacja Wiedz, że szatan się Tobą interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inairam Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Qrna zajebista robota! Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marasec Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 piękny blask. Wielki szacun za trud włożony i poświęcenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 wszystko ładnie piknie. jak ja lubie takie rozbebeszanko ustawiłeś mi wysoko poprzeczke na kolejną relacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iivo Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Ładnie odżył Pasacik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barman Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 super relacja i kawał dobrej roboty zrobione przy aucie.oby jak najwięcej takich PSB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pardi Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Robota Teraz podjedz do gościa co Ci go sprzedał i pokaz mu coś z autem zrobił , jak Polacy potrafią pracować i dbać o auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neophyte Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Jest szał Jak ja swoją Beatę doprowadzę choć w połowie do takiego błysku to będę zadowolony. Piękna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bike3r Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jmajka Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 dla mnie bomba więcej taki prac prosimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 IMO jak na 200tys.km to kiera mocno zmęczona, a przebieg jak na 9-cio latka powiedziałbym, że wręcz śmieszny. Passat B5 niby nudne auto ale mam do niego sentyment i zadbana sztuka zawsze przykuje moje oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi