canta8 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2013 Nazwa jest prosta.Wkład do WC Nie uzywam tych ,które są w plastikowych zawieszkach do wnętrza muszli bo nie wiem czy gryzonie nie polubią tego plastiku . Kupuję same kosteczki. Im bardziej drazniące tym cienszą bibułką opakowane. Jedna kostka u Chińczyka lub w Biedronce 0,99 zł. Tych rozpuszczalnych,które wrzuca się do środka spłuczki nie używałem jeszcze,bo skoro śmierdziuchy się sprawdzają to po co? I powiem Ci,że we wnętrzu auta nie śmierdzi . Sąsiadka,która mimo tego,że od 10 lat wozi w aucie dużego psa jest najbardziej pogryziona przez kuny na naszym parkingu ( jak podała wszystkie naprawy przegryzionych kabli kosztowały ja juz ok 3 tysięcy.Ma Audi) zaczęła wieszać kulki z naftaliny.Podobno tez działają no ale smierdzi i wewnatrz auta.
damiann88 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2013 Aaa ja myślałem, że Ty o naftalinie pisałeś No nic, ale kostki WC też sprawdzę, może zda to u mnie egzamin
ShineON Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 Bardzo dobrym zabezpieczeniem przed kunami był Boost Scholla, ale ze względu na nowe regulacje prawne na razie jego sprzedaż została wstrzymana... Jeśli jeszcze jest w jakimś sklepie kupować towar deficytowy.
Tomasz KRK Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 Einszett 1Z ma w ofercie odstraszacz kun Tschuss Marder.
damiann88 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 Tomasz KRK, rozumiem że trzeba bym wypryskać komorę silnika? Zdaje to egzamin?
Tomasz KRK Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 Aplikować na elementy których problem dotyczy, tam gdzie podgryzają. Osobiście z kunami kłopotów nie miałem, więc z bezpośredniego doświadczenia nie powiem jak z działaniem.
Piotr2000 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2013 ja używam WURTH-a na gryzonie i na razie nie mam problemu
KORDI Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2013 kostka taka z czasów prl załatwia sprawę pod maską z gryzoniami A możesz cos wiecej napisac o tej kostce?
rustin Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2013 Ja co roku pod maską spotykam sie z myszami z racji , że garaż stoi nie daleko pola. Jak je odstraszyć? Jaka kostka pod maskę?
dimmus Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2013 Jak raz kuny zawitały pod maską po pierwsze trzeba dokładnie wymyć komorę silnika. W/g mnie najlepsze efekty daje połączenie odstraszacza ultradźwiękowego + preparat w sprayu, np tunap. Ewentulanie hukinol dla hardkorowców
FLEX Polska Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2014 Potwierdzam dzialanie "1Z EINSZETT ODSTRASZACZ KUN" u nas pod firma grsuja kuny- probowalismy doslownie wszystkiego (kostki toaletowe, siersc, liquid molly-70 zl za maly spray, ultra dzwieki itd.) Kuny najbardziej zakochane w naszym crafterze i prezesowym bmw Po tym srodku nie wchodza pod maske ale trzeba co pewien czas pryskac bo w komorze silnika goraco i plyn paruje... Nie jast taki kosztowny bo koszt 35 zl i wystarcza na ok. 2 misiace, ale co zrobic.
Rekomendowane odpowiedzi