kuflik Posted March 28, 2013 Report Share Posted March 28, 2013 Po długim okresie bycia administratorem, uważam, że czas zejść na bok. "Góra" oraz kilku użytkowników już o tym wcześniej słyszała, ale czas zrobić to oficjalnie. Nie mam już tyle czasu ani nerwów by piastować to stanowisko. Dodatkowo obecnie mamy więcej administratorów niż moderatorów To chyba ewenement na tego typu forach. W związku z powyższym w najbliższych dniach ponownie zzielenieję do poziomu moderatora. Jeszcze raz dziękuję, za przywilej bycia administratorem- wierzę, że bez nawet mojej pomocy forum się nie rozpadnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carire Posted March 28, 2013 Report Share Posted March 28, 2013 Również Dziękujemy Ale mamy nadzieję że nadal będziesz częstym bywalcem mniej na głowie teraz więc będziesz miał więcej czasu na Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoozaQ Posted March 28, 2013 Report Share Posted March 28, 2013 w najbliższych dniach ponownie zzielenieję do poziomu moderatora. Bez względu na wszystko, za awatar szacun się należy Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptolgierd Posted March 28, 2013 Report Share Posted March 28, 2013 Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
escimo Posted March 28, 2013 Report Share Posted March 28, 2013 Również dziękuję! Gratuluję stalowych nerwów I mam nadzieje, że mimo zieleni będziesz nadal do nas zaglądał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator CleanerFreak Posted March 29, 2013 Administrator Report Share Posted March 29, 2013 @kuflik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator AreK Posted March 29, 2013 Administrator Report Share Posted March 29, 2013 Witaj ponownie w najbardziej znienawidzonej grupie na tym forum. Brakowało nam Ciebie. Nareszcie będę mógł kasować Twoje posty Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuflik Posted March 29, 2013 Author Report Share Posted March 29, 2013 najbardziej znienawidzonej Myślałem, że właśnie taką opuściłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master kecav Posted March 29, 2013 Master Report Share Posted March 29, 2013 najbardziej znienawidzonej Myślałem, że właśnie taką opuściłem I'm back! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuflik Posted March 29, 2013 Author Report Share Posted March 29, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts