kuflik Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2013 Po długim okresie bycia administratorem, uważam, że czas zejść na bok. "Góra" oraz kilku użytkowników już o tym wcześniej słyszała, ale czas zrobić to oficjalnie. Nie mam już tyle czasu ani nerwów by piastować to stanowisko. Dodatkowo obecnie mamy więcej administratorów niż moderatorów To chyba ewenement na tego typu forach. W związku z powyższym w najbliższych dniach ponownie zzielenieję do poziomu moderatora. Jeszcze raz dziękuję, za przywilej bycia administratorem- wierzę, że bez nawet mojej pomocy forum się nie rozpadnie
Carire Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2013 Również Dziękujemy Ale mamy nadzieję że nadal będziesz częstym bywalcem mniej na głowie teraz więc będziesz miał więcej czasu na
LoozaQ Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2013 w najbliższych dniach ponownie zzielenieję do poziomu moderatora. Bez względu na wszystko, za awatar szacun się należy
escimo Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2013 Również dziękuję! Gratuluję stalowych nerwów I mam nadzieje, że mimo zieleni będziesz nadal do nas zaglądał
Administrator CleanerFreak Opublikowano 29 Marca 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2013 @kuflik
Administrator AreK Opublikowano 29 Marca 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2013 Witaj ponownie w najbardziej znienawidzonej grupie na tym forum. Brakowało nam Ciebie. Nareszcie będę mógł kasować Twoje posty
kuflik Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2013 najbardziej znienawidzonej Myślałem, że właśnie taką opuściłem
Master kecav Opublikowano 29 Marca 2013 Master Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2013 najbardziej znienawidzonej Myślałem, że właśnie taką opuściłem I'm back!
Rekomendowane odpowiedzi