Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

mateuszk, bardzo dobrze, właśnie wróciłem z garażu po one stepie schollem s17+ właśnie na żółtym NAT / to to samo co urban (prawda?)

Nie rozsypał się i dał radę ;)

Opublikowano

Ja akurat kupiłem ale ten budżetowy czyli gładki. Ktoś pracował z UC ? Czy to normalne, że ona tak pyli, czy może za długo nią pracowałem ?

Opublikowano

Panowie jak czyście aplikatory do opon/plastików zew. (moje są już czarne) Próbowałem wodą z proszkiem efekt znikomu (nadaje sie aplikator do czegos po czyms takim?)

Opublikowano
(nadaje sie aplikator do czegos po czyms takim?)

do tego samego do czego wcześniej go używałeś,

Jak kupię jakiś apllikator i zacznę go do czegoś używać to już tak zostaje, w końcu nie kosztują nie wiadomo ile i można się zaopatrzyć w kilka sztuk :)

Opublikowano

Miałem na myśli czy nadaje się po moczeniu w wodzie z proszkiem. Np mój aplikator po zrobieniu 3kpl opon jest czarniejszy niż one, mimo że myłem opony apc przed aplikacją

• Moderator
Opublikowano
mój aplikator po zrobieniu 3kpl opon jest czarniejszy niż one

dlatego do opon używa się czarnych aplikatorów ;)

Opublikowano

Czyli rozumiem że domywanie tego mija się z celem ;). W takim razie mimo po moczeniu w wodzie z proszkiem nie powinno im nic zaszkodzic?

• Moderator
Opublikowano
W takim razie mimo po moczeniu w wodzie z proszkiem nie powinno im nic zaszkodzic?

wypłucz go dokładnie i jeszcze przez trochę poużywaj albo wywal :dontknow:

Opublikowano

Hej,

Mycie silnika bez wody

czy jest to możliwe ?

Czy są jakieś środki, które polecacie ?

Co z elementami plastikowymi ? są jakieś środki do odnowy plastików tak aby np. się nie zapaliły podczas jazdy ?:)

Opublikowano
Jaki pad najepiej do Cleaner Duragloss Polish Bonding Agent 601 ?

maszynowo chcę to nałożyć. wystarczy zwykly czarny karbowany NAT ?

Mkbewe tak czarny nat będzie ok. Ja tez kładę to niebieskim 3m.

Ps. Trzeba się spotkać dość blisko mamy.

Opublikowano
Ps. Trzeba się spotkać dość blisko mamy.
a no koniecznie :D mam teraz 2 tyg wolnego to odezwij się to podjadę a w tym tyg jeszcze muszę sobie korektę swojego auta ogarnąć :D
Opublikowano

Witam, kupiłem polerke Lare epl 11 i teraz zastanawiam sie jakie BP dokupić i z której firmy gąbki, może ktos nakierować trochę? Pozdrawiam

Opublikowano
a czy teraz w lare standardem nie jest w zestawie BP 125mm?

Jest i na początek starczy, konieczne jest dokupienie jakiego bp 75mm. Warto jednak z biegiem czasu zainwestować w jakiś mega miękki bp 125mm (w zależności czy ktoś bakcyla na polerowanie złapie czy też nie ;) )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.