MarrciN Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Panowie, czy z montażem opony 235/35 na felgę 19'' poradzi sobie każdy wulkanizator, czy szukać jakiegoś specjalnego od niskoprofilówek?
Mess Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Nie wszyscy mają sprzęt dla tak dużych kół, Marrcin są to run-fj*ty czy zwykłe?? Ja ostatnio z 18" runflat jeździłem do Nirfi w Gdyni na Morskiej https://maps.google.com/maps?q=Gdynia&h ... 95,,0,1.66 Ale nie wiem czy Ci oni po drodze
Art Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 ja jak naciągałem 215/35 na 18", to w dwóch mi odmówili, a w trzecim z kolei zrobili, ale nie wiem czy przyczyną było brak odpowiednich maszyn czy coś innego cheers, Art
MarrciN Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 ok, dzięki za info, opony są zwykłe. Mam blisko domu wulkanizacje, gdzie chłopaki się starają, to podjadę dziś do nich i się zapytam czy ogarniają taki rozmiar. Jak nie, to będę próbował na Morskiej
wojtassss Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 18/45 robili mi standardowo, ale 20/35 już na jakiejś tam innej maszynie co ogarnia rozmiar. Czy tylko o to chodziło to nie wiem
Yasiek Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 MarrciN, z pewnością ogarną Ci to też w CNF. Jaka jest minimalna gradacja papieru z jaką podchodzicie do lakieru? 2500 czy więcej?
escimo Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Dokładnie, z tego co wiem to do felg 19" i większych są inne maszyny i nie każdy wulkanizator ogarnie. Do tego wiem, że są jeszcze felgi "rozbierane od przodu" (nie wiem o co z tym chodzi za bardzo) i też do nich trzeba inaczej podchodzić
pardi Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Panowie i Panie a coś więcej na pytanie o moje wydechy z strony 60 ? Zero odpowiedzi fachowców brak
Borek Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Ja tam widzę rysę + wgniot więc nic z tym nie zrobisz
Jankos Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Chce oddać auto firmy która oferuje pranie tapicerek u klienta pod domem ich oferta brzmi: "Tym co daje nam przewagę nad konkurencją jest używanie przez nas systemu czyszczącego Kirby, wykorzystującego funkcje trzepania tapicerki, podsufitki, i wykładziny podłogowej. Kolejna funkcją systemu Kirby jest polerowanie i czyszczenie tapicerki skórzanej. Dopiero dobrze oczyszczone i wytrzepane wnętrze nadaje się do prania. Pranie jest wykonane przy użyciu suchej piany zawierającej tylko 10% wody a 90% powietrza, przez co tapicerka schnie do 2 godz i nie jest przemoczona co chwalą sobie nasi wszyscy klienci." Czy warto? czy może dać sobie spokój?
daniel87 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Rozumiem, że jest to to samo co AG Car Glass Polish tylko w większej wersji: http://allegro.pl/glass-cleaner-marki-a ... 04787.html
lesniczy3 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Panowie, mam mam dziwny problem. Po korekcie lakieru użyłem oczywiście IPA. Myślałem ze zostały hologramy ale ich widoczność jest uzależniona od kierunku w którym wycieram(góra-dół brak, ruchy koliste są). Raczej to chyba niemożliwe żeby pasta(menzerna w) dalej była na lakierze po ok 10x przetarciach ipą?
reez Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Koledzy, orientujecie się gdzie można nabyć czarną folię do oklejania? Na allegro mb kosztuje 120zł, jak jest taka możliwość to chciałbym kupić trochę taniej. Potrzebuję okleić czachę i zadupek w TDM 900
Fr0styyy. Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Koledzy, orientujecie się gdzie można nabyć czarną folię do oklejania? Na allegro mb kosztuje 120zł, jak jest taka możliwość to chciałbym kupić trochę taniej. Potrzebuję okleić czachę i zadupek w TDM 900 Szukaj folii Oracal albo 3M
reez Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 nom dzięki, odżałuję jednak na 3m
smalec Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 jaka jest wytrzymałość 303 fabric guard na dywanikach welurowych?
grzechu_S Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Panowie, mam mam dziwny problem. Po korekcie lakieru użyłem oczywiście IPA. Myślałem ze zostały hologramy ale ich widoczność jest uzależniona od kierunku w którym wycieram(góra-dół brak, ruchy koliste są). Raczej to chyba niemożliwe żeby pasta(menzerna w) dalej była na lakierze po ok 10x przetarciach ipą? te hologramy sam tworzysz, to ślaby po fibrze
Altay Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 smalec, Krótka, bardzo krótka, jeśli po nich nie stąpasz to trzyma długo, ale na kierowcy to 2-3 wypadty na miasto i nie ma
michoo_ Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Panowie polecicie jakieś LEDY W5W i C5W?
pawelpp Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 LED SMD 5050 ..wazne jest to 5050 bo są to te mocniejsze. Sam niedawno zakładałem na rejestrację,postojowe,bagażnik i podsufitka. Tylko u ciebie w V muszą być z CAN BUS...oszukujące komputer.
dzinkins Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Panowie, mam mam dziwny problem. Po korekcie lakieru użyłem oczywiście IPA. Myślałem ze zostały hologramy ale ich widoczność jest uzależniona od kierunku w którym wycieram(góra-dół brak, ruchy koliste są). Raczej to chyba niemożliwe żeby pasta(menzerna w) dalej była na lakierze po ok 10x przetarciach ipą? Raczej to pasta Jeżeli używasz dużo pasty, nie wypracowujesz do końca i nie przemywasz dokladnie za każdym razem i po wstępnym wytarciu na sucho - taki może być efekt
lesniczy3 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Panowie, mam mam dziwny problem. Po korekcie lakieru użyłem oczywiście IPA. Myślałem ze zostały hologramy ale ich widoczność jest uzależniona od kierunku w którym wycieram(góra-dół brak, ruchy koliste są). Raczej to chyba niemożliwe żeby pasta(menzerna w) dalej była na lakierze po ok 10x przetarciach ipą? Raczej to pasta Jeżeli używasz dużo pasty, nie wypracowujesz do końca i nie przemywasz dokladnie za każdym razem i po wstępnym wytarciu na sucho - taki może być efekt Rozumiem że w takiej sytuacji jak poddam auto na jakiś czas czynnikom atmosferycznym to resztki pasty powinny powoli zejść?
LZ Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Papiery o jakiej gradacji będą mi potrzebne do zrobienia zaprawek?
TADEK14 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Papiery o jakiej gradacji będą mi potrzebne do zrobienia zaprawek? Ja używam od 1500 do 3000, lecz zazwyczaj zaczynam od 2000 bo łatwiej później wyprowadzić.
LZ Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 TADEK14, dzięki. Kupiłem dzisiaj w sklepie lakierniczym 1500, 2000 i 2500. 3000 niestety nie mieli ale chyba nie powinno być problemów z wyprowadzeniem 2500 Menzerną FG500?
Rekomendowane odpowiedzi