kuba_zgr Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2013 jozek726, http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=820
jozek726 Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2013 dzięki, zaraz się wczytam
DDominikk Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2013 Dzięki za odpowiedzi Jestem praktycznie w centrum, mam czas więc i tu i tu mogę podjechać
chudy Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2013 Czy odmrażacz do szyb usuwa wosk? Dzis popłynęło mi wszystko z szyb na karoserię (a na niej siedzi colli) i się zastanawiam jak to wygląda. Czy też może odparowało zanim się zlało na dół?
Moderator krd Opublikowano 15 Listopada 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2013 chudy, wiekszosc odmrazaczy narusza woski.
kamilkok Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2013 bez problemu mozna odebrac w krakowie pod podanym adresem na stronie sam tak robiłem najpierw mail z zamowieniem i dobiór polecam Po pierwsze używaj znaków interpunkcyjnych, bo nie da się tego czytać. Kolega pytał o sklep stacjonarny, a ten takim z całą pewnością nie jest. Towar trzeba zamówić poprzez sklep internetowy, maila lub telefon. Inna sprawa, że z chłopakami z Shininga na odbiór można się umówić praktycznie o każdej porze Jadąc od Kielc, niemal na wlocie do Krk, można odebrać towar zamówiony w http://detailer.pl Podobnie jak ShiningCar nie jest to sklep stacjonarny, ale towar można odebrać osobiście. Nie wiem gdzie będziesz w Krk, ale to chyba lepsza opcja, bo Shining jest na drugim końcu miasta. Chciałem w Lutym odebrać Natural Look od Deatailer.pl ale powiedziano mi że nie ma takiej możliwości. Zaproponowano mi że jak zrobię zakupy za 300zł to będzie darmowa wysyłka Najgorsze w tym że zaraz obok nich jeździłem codziennie do pracy Ale może teraz już się coś zmieniło
kamilgt Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2013 Chciałem w Lutym odebrać Natural Look od Deatailer.pl ale powiedziano mi że nie ma takiej możliwości. Zaproponowano mi że jak zrobię zakupy za 300zł to będzie darmowa wysyłka Mistrz
tasek Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2013 Witam Chce pomóc bratu w zakupie myjki i wybieramy pomiedzy: Stihl RE 128 PLUS za 1200zł , HD 5/11 C KÄRCHER za 1840zł , Nilfisk ALTO P 150.2-10 za 1500zł, Karcher K 7.700 za 2050zł Karcher 5/11 jest chłodzony olejem i powietrzem a karcher 7,7 i stihl wodą. Za stihlem przemawia cena i w miare porównywalne parametry z myjkami za 2tys. Nilfisk ALTO P 150.2-10 musiał by kupic przez allegro bo w okolicy nie ma sklepu ani serwisu. W sklepie sprzedawca wciska karchera 7,700 i mówi że jest lepszy od podstawowego hd5/11 i ewentualnie namawia na hd 5/15 ale cena prawie 3tyś odpada Proszę o pomoc
Berd Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2013 Mam pytanko. Czy ktoś używał Meguiars Degreaser?. Czy nada się do wstępnego oczyszczania lakieru przed myciem szamponem w okresie zimowym?
matteo Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2013 Też mam pytanko, czy do mycia wnęk(z pędzelkowaniem), progów, zakamarków przy plastikach itd nada się piana aktywna? Czym się różni właściwie od APC?
DeepGloss Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2013 Też mam pytanko, czy do mycia wnęk(z pędzelkowaniem), progów, zakamarków przy plastikach itd nada się piana aktywna? Czym się różni właściwie od APC? A w jaki sposób chciałbyś aplikować pianę aktywną na te elementy, które wymieniłeś? Pianownicą?
matteo Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2013 Tak, ale oczywiście ręczną, nie Karcherem
kashier Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 Odnośnie pianownicy. Dotarła do mnie wczoraj Gloria fm10,w opakowaniu widziałem dwie dodatkowe, różnego koloru, końcówki. Nie przyglądałem się, bo nie miałem czasu, a teraz mnie zjada ciekawość - co to? I po co? :-D
matteo Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 Też mam pytanko, czy do mycia wnęk(z pędzelkowaniem), progów, zakamarków przy plastikach itd nada się piana aktywna? Czym się różni właściwie od APC? A w jaki sposób chciałbyś aplikować pianę aktywną na te elementy, które wymieniłeś? Pianownicą? Aha i oczywiście nie mówię o wewnętrznych plastikach itd, tylko elementach przy drzwiach, tak jak wnęki, progi. Jaką zasadowość ma APC w stosunku do jakiejś lekko alkalicznej piany aktywnej?
Yasiek Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 kashier, idź do kartonika, wyciągnij instrukcje i taką malutką karteczkę dołączoną do końcówek i będziesz wiedział! Do zmiany gęstości piany tak w skrócie.
kashier Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 Wyjechałem nie ma mnie w domu, a ciekawość została, dlatego zapytałem :-) jeśli cię kolego poruszylem, to przepraszam!
grabek246 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 panowie mam pytanko, dziś umyłem, wyglinkowałem auto, przejechałem ręcznie cleanerem niestety zapomniałem wosku....moge dopiero jutro woskować. i teraz pytanie czy jutro od nowa przejechac clenerem czy poprostu umyc wysuszyc i nasmarowac?
Yasiek Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 grabek246, autem będziesz jeździł? Jeżeli będziesz to pamiętaj że może dostać się jakiś syf i cały proces wypadałoby powtórzyć. Możesz też umyć auto i położyć wosk jednak wówczas podłoże nie będzie idealnie przygotowane. Jak auto stoi w garażu to nie ma tego problemu i do dzieła.
Dystrybutor e36ace Opublikowano 17 Listopada 2013 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 to już nie hobby a zboczenie wydaje mi się że dokładne mycie wystarczy
kobart Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 Czy ktoś z Was spotkał się z tym, żeby Auto Finesse Citrus Power naruszył Colli? Dziś czyściłem maskę po ptasim g***** i w tym miejscu jest brak kropelkowania a wg producenta nie powinien ruszyć wosku. Jakie macie z tym doświadczenia?
Moderator Eryczek Opublikowano 17 Listopada 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 kobart, a może to nie Auto Finesse Citrus Power naruszył wosk, przyszło Ci to do głowy?
Fancivi Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 kobart, ptasia kupka zniszczy wszystko klar zezre tez...
kobart Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2013 No to trzeba nałożyć wobec tego raz jeszcze wosk na maskę, ehh te ptasiory, dziękować za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi