xMarcin95x Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2013 HelloGdzie kupujecie pady polerskie ? ktory sklep ma najwiekszy i najlepszy wybor ? pozdro. SCS lub MX
bienek Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2013 patryczken16, ja używam no i faktycznie to jest całkiem fajne i przydatne.
krzysiek555 Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 Czy QD moze usunac powloke kwarcowa?
dzinkins Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 Czy QD moze usunac powloke kwarcowa? Taki staż i takie pytanie??????? Sorki nie mogłem wytrzymać
Qub@ Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 heh fakt jest taki, że czasami jak ktoś coś napisze, zapyta to można z krzesła spaść (sorki za OT hehe)
robertras Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 Gdzie na Śląsku udać się żeby usunąć plamy z tylnej kanapy, gdzie dzieci prawdopodobnie wylały Kubusie, Actimele czy inne soki. Ewentualnie co kupić żeby samemu usunąć plamy. Pozdrawiam
Moderator krd Opublikowano 10 Listopada 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 robertras, sprobuj w MrCleaner w katowicach. Oni chyba zajumuja sie praniem tapicerki.
Hipoktotam Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 Gdzie na Śląsku udać się żeby usunąć plamy z tylnej kanapy, gdzie dzieci prawdopodobnie wylały Kubusie, Actimele czy inne soki. Ewentualnie co kupić żeby samemu usunąć plamy. Pozdrawiam Według mnie samemu nie ma co się bawić. Jedynie pożądany efekt da praca z odkurzaczem piorącym, a te wszystkie pianki i wycieranie mikrofibrą to się średnio nadają. Narobi się tylko dodatkowych plam.
g.pajak Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 robertras, skąd konkretnie jesteś? bo "POLSKA" to raczej spore terytorium, a Śląsk też do najmniejszych nie należy
robertras Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 robertras, skąd konkretnie jesteś? bo "POLSKA" to raczej spore terytorium, a Śląsk też do najmniejszych nie należy Z Bytomia ale do Sosnowca także mogę podjechać
pardi Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 Gdzie na Śląsku udać się żeby usunąć plamy z tylnej kanapy, gdzie dzieci prawdopodobnie wylały Kubusie, Actimele czy inne soki. Ewentualnie co kupić żeby samemu usunąć plamy. Pozdrawiam Jak masz warunki i chęci a nie chcesz przepłacać to jedz do Komfortu. Kup ich plyn do prania a odkurzacz wypożyczysz za 1zł na dobę. Dowiedż się tylko czy mają końcówkę samochodową. Jeśli chcesz zlecić komuś -polecam Mrcleanerów tak jak poprzednicy , zrobią Ci solidnie no i przy okazji mozesz zrobić zakupy na miejscu
Maggot Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 [...] odkurzacz wypożyczysz za 1zł na dobę[...] za 1zł doba ?
pardi Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 [...] odkurzacz wypożyczysz za 1zł na dobę[...] za 1zł doba ? Tak 1zl na całą dobę , warunkiem jest kupno ich płynu za 51,99zł . Ja dokupiłem 1 litr Nap Low Foam Nielsena i dałem radę wyprać dwa auta i duży dywan. http://www.komfort.pl/html.run?newsId=1 ... ADY.DYWANY
_arek_ Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 Hej Panowie... W końcu nadszedł dziś ten wielki dzień kiedy mam zamiar po ok 2 latach od zakupu Lare w końcu ja wykorzystać Na pierwszy raz pacjent to Matizek żonki tak żeby za wielkie auto nie było Jakoś do tej pory nie miałem czasu się zebrać, co prawda pora letnia już minęła ale trudno... Mam kilka pytań na szybko... 1.Czy teraźniejsza temp nie będzie miała jakiś negatywnych skutków?? Garaz mam niestety nie ogrzewany. 2. Najpierw biorę się za mycie później glinka i znów umyć czy już będzie OK?? 3. Przed przystąpieniem do pracy nowymi padami trzeba je może jakoś przygotować np namoczyć czy coś?? 4. Będę nakładał FK czy temp i wilgotność jaka panuje teraz nie szkodzi aplikacji ?? 5. Po polerce przed woskiem dawać cleaner czy wystarczy przetarcie IPA ??
dzinkins Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 Mam kilka pytań na szybko... 1.Czy teraźniejsza temp nie będzie miała jakiś negatywnych skutków?? Garaz mam niestety nie ogrzewany. 2. Najpierw biorę się za mycie później Glinka i znów umyć czy już będzie OK?? 3. Przed przystąpieniem do pracy nowymi padami trzeba je może jakoś przygotować np namoczyć czy coś?? 4. Będę nakładał FK czy temp i wilgotność jaka panuje teraz nie szkodzi aplikacji ?? 5. Po polerce przed woskiem dawać cleaner czy wystarczy przetarcie IPA ?? 1. nie 2. można już darować drugie mycie 3. nie ma konieczności 4. nie 5. po polerce dobrze jest umyć auto (cleaner czy ipa to już temat rzeka każdy robi jak uważa)
_arek_ Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 OK dzieki... To jeszcze tak na szybko bo nie chce mi się już szperać po forum Na jakich obr pracować z pastami menzerny ??
dzinkins Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 OK dzieki... To jeszcze tak na szybko bo nie chce mi się już szperać po forum Na jakich obr pracować z pastami menzerny ?? Oj kolego 600-1500 - w skrócie jakie pytanie taka odpowiedz
rickson Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 Jeżeli na aucie jest dużo syfu to ja bym jednak umył auto po glince
_arek_ Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 A dałoby rade delikatnie rozwinąć skrót 600 rozprowadzamy, 1500 jedziemy normalnie ?? Kiedyś sporo się czytało ale jakoś już mi wszystko z głowy wyleciało, tak to jest jak się tylko teoretyzuje a nie praktykuje
DS_Tomek Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 A dałoby rade delikatnie rozwinąć skrót 600 rozprowadzamy, 1500 jedziemy normalnie ?? Kiedyś sporo się czytało ale jakoś już mi wszystko z głowy wyleciało, tak to jest jak się tylko teoretyzuje a nie praktykuje Na początku 1200 obr do zasadniczej pracy Ci wystarczy, 1500 to raczej górna granica.
theOne Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2013 Jest jakis magik we Wroclawiu lub okolicach zajmujacy sie wgnieceniami? Lakier nieruszony ale wgniecenie duze...
MarrciN Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2013 theOne, a google Ci nie działa, czy co? https://www.google.pl/webhp?tab=ww&ei=Y ... en+wroclaw
Rekomendowane odpowiedzi