miw Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2013 kupusso, może kijowo wyważone?
Piotrek Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2013 kupusso, Albo z oponami coś nie tak
Chat Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2013 kupusso, może kijowo wyważone?
bgs Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2013 ktm950, Najbardziej trywialne – wentyl bezdętkowy popuszcza, bądź sam zaworek weń…?
maluch Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2013 Dobij troszkę więcej ciśnienia, psiknij wszędzie gdzie się da wodą z czymś co robi bańki i obserwuj Też to przechodziłem, okazało się, że miałem wbitego krótkiego gwoździa. Dopiero pod obciążeniem pickupa schodziło powietrze. Nabiłem sporo więcej niż powinno być, opsikałem gdzie tylko się da i znalazłem malutką dziurkę z niespodzianką w środku.
bgs Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2013 …bądź korzystając ze starych sprawdzonych metod -- zdemontować koło i do wanny lub dużej miski wypełnionej wodą… ,następnie obracać w poszukiwaniu nieszczelności.
dwoz Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2013 Czy pasta do tłumików Holts GUN GUM nadaje się do łączenia tłumików? muszę wymienić tłumik końcowy, ale w sklepie znalazłem tylko ten produkt z stąd te pytanie. Na allegro są specjalne pasty do łączenia jest jakaś różnica między nimi a Holts GUN GUM?
Maggot Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 Dankanus, 3. dusterem przelecieć . ktm950, jak dobrze wyważone, to pomimo "krzywoty" kiera nie bije (znam z autopsji) Ps. od wewnątrz rant patrzyłeś też ? kupusso, poczas jazdy czy tylko hamowania to bicie ?
kinek01 Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 Przy wymianie oleju w silniku lepiej spuścić olej (korkiem wylotowym) czy go wyssać górą ?
Mess Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 Hmmm ciekawy pomysł z odsysaniem Ale nagrzany olej się spuszcza (nagrzany by spłynęło go jak najwięcej, zimny nielubi tak ściekać) korkiem wylotowym (sprawdź czy twój korek nie jest jednorazowy - czasem producenci maja uszczelkę i zalecają wymianę śrubki za każdym razem).
kubik Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 W busie jak się okazało mechanik z 3razy odsysał olej górą,bo bał się ukręcić korek,kiedy to wyszło? Jak w trasie zapaliła się kontrolka ciśnienia oleju...skończyło się na zwalaniu miski,w celu ogarnięcia szlamu,korka no i czyszczeniu smoka,stanowczo nie polecam
Administrator Evo Opublikowano 15 Października 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 Jest opcja tak pomalować śruby, żeby lakier nie schodził przy kontakcie z kluczem ?
mcwojek Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 Krótkie pytanie: Czy AG SRP nadaje się pod Coli 476, czy lepiej będzie siedział na DJ LPL ??
kubik Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 Jest opcja tak pomalować śruby, żeby lakier nie schodził przy kontakcie z kluczem ? Raczej tylko elektro-chemicznie,jakieś chromy,nikle czy inne powłoki
eithray Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 Gdzie dostanę duster do kurzu w dobrej cenie?
Piotrek Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 Evo, Ja malowałem swoje do stalówek to oczyściłem papierem, 3 cienkie warstwy zwykłym sprayem, jak wyschły to okleiłem taśmą malarską. Bez problem dało się wkręcić i po zerwaniu taśmy nie zeszła farba.
Administrator Evo Opublikowano 15 Października 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 jak wyschły to okleiłem taśmą malarską. Tzn. nakleiłeś na pomalowane taśme, wkręciłeś, zdjąłeś taśme ?
kupusso Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 kupusso, poczas jazdy czy tylko hamowania to bicie ? Tarcze są w porzo. Zawiozłem na wiosnę do prostowania i okazało się, że są proste. Wyważyli ponownie i czekają na założenie, tylko, że tym razem te koła będą w tyle więc ewentualne bicie może być niewyczuwalne.
uaszb Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 Polerowanie ręczne: Jak długo całe auto segmentu D? Jak długo, jak mocno trzeba by całe auto zrobić?
Maggot Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 uaszb, zależy od stanu powłoki, ale długo i męcząco, chyba, że lakier miękki .
Marcin_ko7 Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2013 Jak oczyscic buteleczke po zapachu ? Mam butelke do ktorej chciałbym przelac strippera ale ona nadal pachni poprzednim zapachem ktory w niej miałem. Co zrobic by nie pachniała poprzednim zapachem ? Ostatnio przelałem gliceryne do buteleczki po zapachu i teraz gliceryna pachnie jak ten zapach chodz w buteleczce nie było nic, bo jeszcze ją płukałem przed wlaniem gliceryny...
karambol Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2013 kupusso, poczas jazdy czy tylko hamowania to bicie ? Tarcze są w porzo. Zawiozłem na wiosnę do prostowania i okazało się, że są proste. Wyważyli ponownie i czekają na założenie, tylko, że tym razem te koła będą w tyle więc ewentualne bicie może być niewyczuwalne. Sprawdź łączniki stabilizatora, jeśli masz drgania to najprawdopodobniej przez któryś z nich
uaszb Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2013 Jak oczyscic buteleczke po zapachu ? Mam butelke do ktorej chciałbym przelac strippera ale ona nadal pachni poprzednim zapachem ktory w niej miałem. Co zrobic by nie pachniała poprzednim zapachem ? Ostatnio przelałem gliceryne do buteleczki po zapachu i teraz gliceryna pachnie jak ten zapach chodz w buteleczce nie było nic, bo jeszcze ją płukałem przed wlaniem gliceryny... Dokladnie nie pamietam,ale chyba soda z sola? czy cos takiego... bylo w perfekcyjnej Pani domu - by trzeba na stronie tam porad poszukac...chyba tam chodzilo o termos od kawy ale niby kazdy zapach zniweluje
Rekomendowane odpowiedzi