SzaKal Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2013 kerad, Najlepiej do wody wlej trochę APC
pepedros Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Po glinkowaniu i wymyciu auta przejechałem go Achillesem. Niestety porobiło się trochę hologramów widocznych pod słońce. Czy teraz mam jeszcze przejechać IPA po nim czy po nałożeniu wosku (DJ Purple) one nie będą widoczne? Mam jeszcze AF Finalle, może też nim przejechać przed nałożeniem wosku?
kupusso Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Na pewno hologramy? Jak źle spolerujesz resztki tłustego cleanera, AIO etc. to pojawia się podobny efekt.
Kondi Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Jest może jakiś temat gdzie mogę się dowiedzieć o miernikach lakieru ? Potrzebuje coś fajnego zakupić. Może mnie ktoś nakierować ?
alarec Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Panowie czy jak używa cię gliptone cleaner to splukujecie go pozniej? Na etykiecie pisze przetrzec wilgotna szmatką, nałożyć cleaner, po 5min wyszorowac szczotka, następnie przetrzec sucha fibrą. Ale jak się robi wg instrukcji to skora się kleji jak po cukrze, ja zbierał em cleaner wilgotna fibrą, ale jak wy to robicie?
dunga Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Kondi, http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=257
peterz Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Panowie, czy da się jakimś cudownym sposobem ujednolicić kolor lakieru. Mój lakiernik odmalowywał mi zderzak, i dosłownie przy użyciu lakieru w sprayu i kartonu zamalował to co "poszpachlował"?
mpadlewski Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2013 W takim razie to nie lakiernik. Pomaluj to u kogoś kto wie co robi.
karambol Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Panowie, czy da się jakimś cudownym sposobem ujednolicić kolor lakieru. Mój lakiernik odmalowywał mi zderzak, i dosłownie przy użyciu lakieru w sprayu i kartonu zamalował to co "poszpachlował"? Kolego też nie jestem wzorem w poprawnym pisaniu, ale ty to już przeginasz
Taisho Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2013 panowie, mam na przedniej szybie mikro ryski, na całej przedniej szybie, widoczne jedynie w nocy jak przyświeci światło albo pod światło, strasznie osłabia widoczność wtedy , jakim środkiem będzie dało się je usunąć ? rys nie czuć pod paznokciem itp , a wyglądają na całej szybie jak pajęczyna.
MarrciN Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2013 tlenek ceru, używaj szukajki na przyszłość.
Taisho Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2013 A zadnym srodkiem sie nie uda? np. AG glass polish?
jedrek1980 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Nie ma naprawde nikogo z okolic Tomaszowa Mazowieckiego czy Piotrkowa kto robi korekte lakieru
mpadlewski Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2013 jedrek1980, sprawdź czy na forum jest temat o spotach w Twojej okolicy i zapytaj w tamtym temacie. Tutaj nie każdy zagląda albo może przegapić pytanie.
LZ Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Ile waży nowa pełna butelka Meguiars Ultimate Compund?
Geniusz Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2013 jest sens zmieniac FK na #16 ? Czy lepiej kupic cos w stylu np AF Temptation. Głównie chodzi mi o przyjemność ze smarowania (zapach, polerowanie itp). Bo FK troche sie zaczyna nudzić i do ładnie pachnących nie należy
miw Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2013 ZółtyDziobek, przyjemność ze smarowania? zapachowo to ja bym z PB Natty's poleciał
kamilgt Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2013 ZółtyDziobek, #16 to ta sama nuta zapachowa co FK czyli pasta do butów, raczej nieprzyjemny
Taisho Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2013 można polerować tlenkiem ceru szybę ręcznie ? jeżeli tak to czym to zrobić ?
Tomek WRO Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2013 jeżeli tak to czym to zrobić ? Najlepiej tak jak piszą na forum Wcześniej kolega MarrciN udzielając Ci odpowiedzi, napisał o szukajce. Użyj jej
Taisho Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2013 nie mogę znaleźć w szukajce nic o tym czym ręcznie polerować szybę tlenkiem ceru :-/
grzes12 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2013 nie mogę znaleźć w szukajce nic o tym czym ręcznie polerować szybę tlenkiem ceru :-/ kolego pisaliścmy o tym w dziale o szybach. poszukaj tam dokładnie... można ręcznie na padzie filcowym. dalej szukaj ww. temacie
qasu Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Kupiłem auto z 4 miesiące temu. Poprzedni właściciel chyba użył jakiegoś specyfiku, bo w środku utrzymuje się bardzo ładny zapach. Jakby nowością. Pomimo 4 miesięcy już trochę stracił na mocy, jednak nadal go czuć. Wie Auto ma już ponad 12lat, więc odpada, że to zapach nowości. Kojarzy ktoś jakie specyfiki pachą łagodnie i tak długo utrzymują zapach?
Rekomendowane odpowiedzi