szalik Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 mam takie pytanko , od jakiegos czasu na masce zaczely sie pojawiac przebarwienia na "klarze" maska karbonowa, ma juz 5 rok snieg i deszcz odbijaja swoje pietno, moje pytanie ? czy da sie to uratowac polerka ? ewentualnie czyms innym czy tylko nowy lakier ? ogolnie nei ma pekniec itp, tylko te plamki.... dodam ze jak nawoskuje sie dobrze to nie widac plamek 2-3 dni
kubik Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 rysy prostopadłe łatwiej się usuwa i są mniej widoczne Tak było
Sparco Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 HDC na czarnym padzie lare będzie dobrze ?
poncho Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 Czy za pomocą płatków ściernych flexipads na koreczku niwelujemy głębsze rysy na sucho czy na mokro ???
kubik Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 Czy za pomocą płatków ściernych flexipads na koreczku niwelujemy głębsze rysy na sucho czy na mokro ??? Mokro
polik44 Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 Jakie ph ma sonax szampon nabłyszczający i czy nie zeżre mi colli 476's?
Yasiek Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 polik44, a jeżeli zeżre to co? Panowie/Panie detailing to ma być pasja i zabawa - trzeba próbować nowych rozwiązań a nie tylko coli i fk! I milion razy te same pytania. Ileż można?
tees Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 Koledzy, czy to coś złego dzieje się z moją pianą od VP NSF? http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=13501
Future Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 zna ktos kogos kto za friko z numerow seryjnych poda mi kod do radia w moim Chryslerze ? bo akumulator byl odlaczony a niestety w ksiazce od radia rubryka CODE jest pusta
KamilSramil Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 Probowalem dzisiaj po raz pierwszy swoich sil z myciem felg - czysto eksperymentalnie Arsenal: APC Nielsena + Tenzi Mono Truck (pianujacy trigger, na 1L wypadlo okolo 50ml APC i okolo 50ml Mono) Tenzi Prix Prickbort Obie felgi sciagniete z tylnej osi, pewnie od poczatku swojego istnienia nie widzialy porzadnego mycia. Przejechalem je 2x Prix'em, potem mieszanka APC i Tenzi, na koniec testowo, miejscowo psiknalem Prickbortem, ale malo co ruszyl. Po kazdej aplikacji odczekane i pedzelkowane. Jedna felga poddala sie calkiem dobrze Druga sztuka opierala sie troche bardziej Pytanie: Na jaki brud to Waszym okiem wyglada i czym to dalej, najlepiej atakowac?
Swoop Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 Na jaki brud to Waszym okiem wyglada i czym to dalej, najlepiej atakowac? IronX albo Dragon powinien załatwić sprawę
cptolgierd Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 Podobny problem mam ze swoimi felgami - IronX nie chce tego ruszyć. Wcześniej poszedł Tenzi Truck 1:1, później Prickbort i Ironx - prawie nic nie ruszyło.
iivo Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 Może jakimś kwasiorem spróbujcie np Aluxem. Na naprawde zajechanych felgach u mnie dawał rade
kubik Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 Gorsze robiłem...ogólnie to chemia musi podziałać i dobrze jest mieć naprawdę silną myjkę+praktycznie przytykanie felg do koła,alternatywnie szorowanie i szorowanie
jukojuko Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 Panie i Panowie , warto patrzeć w tą stronę ? http://www.elitecarcare.co.uk/autoglym-paint-pro-kit-paint-rectification-system.php Czy lepiej brać to co już sprawdzone?
LoozaQ Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 KamilSramil, spróbuj glinką z poślizgiem z jakiegoś deironizera, najlepiej IronXa albo Dragons Breath... Któryś z Masterów forumowych gdzieś kiedyś o tym napisał, spróbowałem i działa zacnie
Marcin_ko7 Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 Czy tak tez mozna pracowac z pastami menzerna ?
KamilSramil Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 LoozaQ, Prix tenziego chyba dziala na tej samej zasadzie
LoozaQ Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2013 To spróbuj z Prixem, ale testy pokazały, że działa słabiej niż inne deironizery i na taki wżarty pył może być za słaby... Aczkolwiek w połączeniu z glinką może coś z tego wyjść.
Future Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2013 zna ktos kogos kto za friko z numerow seryjnych poda mi kod do radia w moim Chryslerze ? bo akumulator byl odlaczony a niestety w ksiazce od radia rubryka CODE jest pusta
julian Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2013 KamilSramil, najpierw kwas, potem butelka irona. innej drogi nie ma;)
Future Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2013 jakiej firmy radio ? fabryczne Chryslera
canta8 Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2013 Mam pytanie. Firma ClearKote puściła na rynek nowe formuły swoich produktów. Mnie interesuje szczególnie nowa formuła wosku carnauba. Ma być trwalszy od poprzedniego,dawać większy wet look. Poprzednia wersja była całkiem niezła więc chciałbym zapytac,czy ktoś miał kontakt z tym nowym woskiem http://stores.theragshack.com/-strse-Ca ... gories.bok
Rekomendowane odpowiedzi