kukis Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2013 mało widzisz człowiek zapomina posprawdzać gdzie są sklepy partnerów, tak to jest jak się człowiek przyzwyczai do ulubionej dziupli w Macierzysz
Carire Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2013 testował ktoś z was może Polishangel Master Sealant 200ml ?
rickson Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2013 Ja mam, użyłem raz - co chcesz wiedzieć?
Carire Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2013 jak z trwałościa i samą aplikacją wychodzi? zadowolony jesteś?
rickson Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2013 Kładłem go na początku roku, aplikacja w miarę prosta. Najpierw Esclate Lotion na maszynie, potem ręcznie Master Sealant (przed użyciem trzeba porządnie wymieszać ). Po +/- godzinie leżakowania nie było problemów z polerowaniem. Leżał krótko, może miesiąc (nie pamiętam, żeby cokolwiek leżało u mnie dłużej) i na lakier poszło coś innego, więc o trwałości za dużo nie powiem. Ogólnie byłem zadowolony, ale wpadły nowe siuwaksy i wiesz jak jest
Future Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2013 S17 + futro, biała flexi, żółty i niebieski 3m - na lakierach średnio twardych i miękkich można całkiem sporo zdziałać. Swojego (miękki lakier) robiłem żółty 3m + S17 i efekty były bardziej niż zadawalajace. rozwazam tez uzycie PF2500 i Koch Antihologram ktora opcja lepsza ? Jesli chodzi o pady to decyduje sie na Urbany
Carire Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2013 rickson, a jak się spisywał? ogólnie zadowolony tzn. czemu nie zadowolony w pełni ?
rickson Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2013 Menzerną ostatnio robiłem rok temu, kochem wcale - nie pomogę. S17 zużyłem kilka opakowań i jest to moja ulubiona pasta, dlatego polecam. A w ogóle to PW
komar251 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2013 1000 >ipa > 2000 >ipa> 4000 >ipa >DODO JUICE PURPLE HAZE Pytanie brzmi . Co zrobiłem nie tak że efektu wow nie ma ? Czy przydałby się cleaner>glaze ? Lakier na zdjęciu lepiej wygląda fajnie , ale w porównaniu do elementów których nie jechałem prawie się nie różni ... Czym nadać głębi . DODO JUICE LIME PRIME > POORBOY'S WORLD BLACK HOLE Pomoże czy szkoda kasy ? Dzięki. p.s wosk kółkami czy pion poziom ? I ile odczekać , bo stosowałem się do instrukcji czyli wysechł i zjechałem go , ale może pro się robi inaczej .
miw Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2013 komar251, ja w ostatni weekend robiłem zestaw DJ LP > PB Black Hole > DJ Purple Haze i jestem baardzo zadowolony z efektu (mimo tego, że zabawa bez korekty) Szczerze mówiąc, to już po samym cleanerze DJ czarna perła pięknie się przyciemniła testuj, testuj i oczywiście pochwal się efektami
W1Michal Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2013 mam pyatnko - co jaki okres należy używać Zymola Leather conditioner ? krótko mówiąc ile czasu jest on w stanie "siedzieć" w skórze ?
Moderator Eryczek Opublikowano 28 Czerwca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2013 W1Michal, trzy tygodnie - miesiąc
Dominik97 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2013 Witam, chce sobie kupić zestaw kosmetyków firmy ValetPro? Co sądzicie o tym producencie kosmetyków ?
Administrator AreK Opublikowano 28 Czerwca 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2013 Dominik97, niektóre produkty są genialne.
Kr3t Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2013 Dominik97, produkt produktowi nie równy, to nie jest tak, że dana firma robi wszystko genialnie, choć tej firmie się to b. często udaje
W1Michal Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2013 W1Michal, trzy tygodnie - miesiąc dzięki za info, szczerze myslałem że można rzadziej, ostatnio robiłem skórę ze 3 miesiące temu albo i więcej
Moderator Eryczek Opublikowano 28 Czerwca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2013 bo można ale... wiesz
VuDoo Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2013 W1Michal, trzy tygodnie - miesiąc dzięki za info, szczerze myslałem że można rzadziej, ostatnio robiłem skórę ze 3 miesiące temu albo i więcej W przypadku odżywek do skóry, największe znaczenie ma to jak często korzystasz z auta, bo one się przede wszystkim ścierają. Także ma tu też znaczenie czy jeździsz przede wszystkim po mieście (wtedy szybciej się odżywka zetrze), czy w trasie (wtedy wycierać się będzie wolniej, chyba że się dużo wiercisz )
wojteoCK Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2013 Ja mam takie pytanie. Czy tą szczotką da się uprać tapicerkę? http://allegro.pl/ssawka-do-tapicerki-3 ... 15093.html Wiem że nie jest to super szczotka Odkurzacz jaki mam to karcher 3200( wiem że też średni) ale mam do odkurzacza tylko wąską szczotkę a taką szerszą to byłoby chyba szybciej? Kupowanie takiej szczotki mija się z celem u mnie bo i tak nie mam odkurzacza typowo piorącego http://allegro.pl/karcher-ssawka-do-tap ... 26049.html
wolny Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zestaw Dodo + BH + nattsy blue siedzi juz miesiac na aucie. Za jakis czas chce ponownie nawoskowac auto, musze wykonac cały cykł od nowa czyli cleaner, politura, wosk czy wystarczy inna kombinacja???
Yasiek Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2013 wolny, jak chcesz aby znowu wosk dobrze siedział to musisz przygotować podłoże pod niego. Więc cały proces jest zalecany.
kupusso Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2013 a mam takie pytanie. Czy tą szczotką da się uprać tapicerkę? http://allegro.pl/ssawka-...3334215093.html Wadą tej ssawki jest to, że jest czarna, a nie przeźroczysta w związku z tym nie widać czy odsysana ekstrakcja jest brudna czy czysta i czy możemy przejść dalej. Wypierzesz tapicerkę, ale będzie to bardziej pracochłonne niż w przypadku tradycyjnego ekstraktora. Ekstrakcję będziesz musiał nanosić ręcznie.
wwiecha Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2013 a mam takie pytanie. Czy tą szczotką da się uprać tapicerkę? http://allegro.pl/ssawka-...3334215093.html Wadą tej ssawki jest to, że jest czarna, a nie przeźroczysta w związku z tym nie widać czy odsysana ekstrakcja jest brudna czy czysta i czy możemy przejść dalej. Wypierzesz tapicerkę, ale będzie to bardziej pracochłonne niż w przypadku tradycyjnego ekstraktora. Ekstrakcję będziesz musiał nanosić ręcznie. Lekkie OT, ale muszę bo oczy bolą Ja wiem, że słowo mądrze brzmi, ale używajmy go z sensem http://pl.wikipedia.org/wiki/Ekstrakcja (ekstrakcja = proces, odkurzacz jest odkurzaczem ekstrakcyjnym, a nie ekstraktorem, płyn - czysty - jest środkiem piorącym, a nie ekstrakcją, płyn - brudny - jest po prostu płynem z brudem, a nie znowu ekstrakcją)
kupusso Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2013 Tak jak plastik i tworzywo sztuczne. Pospolita nazwa której wszyscy używają.
Bazuka Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2013 Jakie kupić BP do rotacji i pracy przy Menzernie? Nie wiem jaką wysokość pianki wybrać? 12mm, czy 25mm czy może jeszcze coś innego. Chodzi o BP 75mm i 125mm. Lakier twardy-bmw
Rekomendowane odpowiedzi