Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mało ;) widzisz człowiek zapomina posprawdzać gdzie są sklepy partnerów, tak to jest jak się człowiek przyzwyczai do ulubionej dziupli w Macierzysz :)

• Odpowiedzi 10,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Kładłem go na początku roku, aplikacja w miarę prosta. Najpierw Esclate Lotion na maszynie, potem ręcznie Master Sealant (przed użyciem trzeba porządnie wymieszać ). Po +/- godzinie leżakowania nie było problemów z polerowaniem.

Leżał krótko, może miesiąc (nie pamiętam, żeby cokolwiek leżało u mnie dłużej) i na lakier poszło coś innego, więc o trwałości za dużo nie powiem. Ogólnie byłem zadowolony, ale wpadły nowe siuwaksy i wiesz jak jest ;)

Opublikowano
S17 + futro, biała flexi, żółty i niebieski 3m - na lakierach średnio twardych i miękkich można całkiem sporo zdziałać. Swojego (miękki lakier) robiłem żółty 3m + S17 i efekty były bardziej niż zadawalajace.

rozwazam tez uzycie PF2500 i Koch Antihologram

ktora opcja lepsza ?

Jesli chodzi o pady to decyduje sie na Urbany

Opublikowano

Menzerną ostatnio robiłem rok temu, kochem wcale - nie pomogę.

S17 zużyłem kilka opakowań i jest to moja ulubiona pasta, dlatego polecam.

A w ogóle to PW ;)

Opublikowano

CAM00249.jpg?async

1000 >ipa > 2000 >ipa> 4000 >ipa >DODO JUICE PURPLE HAZE

CAM00253.jpg?async

Pytanie brzmi . Co zrobiłem nie tak że efektu wow nie ma ? Czy przydałby się cleaner>glaze ?

Lakier na zdjęciu lepiej wygląda fajnie , ale w porównaniu do elementów których nie jechałem prawie się nie różni ...

Czym nadać głębi .

DODO JUICE LIME PRIME > POORBOY'S WORLD BLACK HOLE Pomoże czy szkoda kasy ? Dzięki.

p.s wosk kółkami czy pion poziom ? I ile odczekać , bo stosowałem się do instrukcji czyli wysechł i zjechałem go , ale może pro się robi inaczej .

Opublikowano

komar251,

ja w ostatni weekend robiłem zestaw DJ LP > PB Black Hole > DJ Purple Haze i jestem baardzo zadowolony z efektu (mimo tego, że zabawa bez korekty)

Szczerze mówiąc, to już po samym cleanerze DJ czarna perła pięknie się przyciemniła ;)

testuj, testuj i oczywiście pochwal się efektami :good:

Opublikowano

Dominik97, produkt produktowi nie równy, to nie jest tak, że dana firma robi wszystko genialnie, choć tej firmie się to b. często udaje :)

Opublikowano
W1Michal, trzy tygodnie - miesiąc

dzięki za info, szczerze myslałem że można rzadziej, ostatnio robiłem skórę ze 3 miesiące temu albo i więcej :oops:

Opublikowano
W1Michal, trzy tygodnie - miesiąc

dzięki za info, szczerze myslałem że można rzadziej, ostatnio robiłem skórę ze 3 miesiące temu albo i więcej :oops:

W przypadku odżywek do skóry, największe znaczenie ma to jak często korzystasz z auta, bo one się przede wszystkim ścierają.

Także ma tu też znaczenie czy jeździsz przede wszystkim po mieście (wtedy szybciej się odżywka zetrze), czy w trasie (wtedy wycierać się będzie wolniej, chyba że się dużo wiercisz ;) )

Opublikowano

Ja mam takie pytanie. Czy tą szczotką da się uprać tapicerkę?

http://allegro.pl/ssawka-do-tapicerki-3 ... 15093.html

Wiem że nie jest to super szczotka :/ Odkurzacz jaki mam to karcher 3200( wiem że też średni) ale mam do odkurzacza tylko wąską szczotkę a taką szerszą to byłoby chyba szybciej?

Kupowanie takiej szczotki mija się z celem u mnie bo i tak nie mam odkurzacza typowo piorącego :)

http://allegro.pl/karcher-ssawka-do-tap ... 26049.html

Opublikowano

Zestaw Dodo + BH + nattsy blue siedzi juz miesiac na aucie. Za jakis czas chce ponownie nawoskowac auto, musze wykonac cały cykł od nowa czyli cleaner, politura, wosk czy wystarczy inna kombinacja???

Opublikowano
a mam takie pytanie. Czy tą szczotką da się uprać tapicerkę?

http://allegro.pl/ssawka-...3334215093.html

Wadą tej ssawki jest to, że jest czarna, a nie przeźroczysta w związku z tym nie widać czy odsysana ekstrakcja jest brudna czy czysta i czy możemy przejść dalej. Wypierzesz tapicerkę, ale będzie to bardziej pracochłonne niż w przypadku tradycyjnego ekstraktora. Ekstrakcję będziesz musiał nanosić ręcznie.

Opublikowano
a mam takie pytanie. Czy tą szczotką da się uprać tapicerkę?

http://allegro.pl/ssawka-...3334215093.html

Wadą tej ssawki jest to, że jest czarna, a nie przeźroczysta w związku z tym nie widać czy odsysana ekstrakcja jest brudna czy czysta i czy możemy przejść dalej. Wypierzesz tapicerkę, ale będzie to bardziej pracochłonne niż w przypadku tradycyjnego ekstraktora. Ekstrakcję będziesz musiał nanosić ręcznie.

Lekkie OT, ale muszę bo oczy bolą ;) Ja wiem, że słowo mądrze brzmi, ale używajmy go z sensem http://pl.wikipedia.org/wiki/Ekstrakcja

(ekstrakcja = proces, odkurzacz jest odkurzaczem ekstrakcyjnym, a nie ekstraktorem, płyn - czysty - jest środkiem piorącym, a nie ekstrakcją, płyn - brudny - jest po prostu płynem z brudem, a nie znowu ekstrakcją)

Opublikowano

Jakie kupić BP do rotacji i pracy przy Menzernie? Nie wiem jaką wysokość pianki wybrać? 12mm, czy 25mm czy może jeszcze coś innego. Chodzi o BP 75mm i 125mm. Lakier twardy-bmw

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.