glorusek Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 Wie ktos na czym polegaja te mapy dozywotnie w tomtomach? B jes np tomtom 25 i dozywotnia aktualizacja map, na prawde mam aktualizacje czy sa jakies haczyki?
Geniusz Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 ShowCarShine Microfiber PURPLE MAX 1300 ! 40x40 CHEMICAL GUYS ULTRA PLUSH DETAILING TOWEL 60X43 MONSTER SHINE DELIKATNA MIKROFIBRA 40X40CM którą z tych mf wybrac do polerowania wosku ? która będzie najdelikatniejsza i nie bedzie tworzyc swirli ?
Sebek96 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 ŻółtyDziobek , ja mam dodo juice extra soft buffing cloth i moge polecić
Geniusz Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 akurat nie ma na stanie w moim sklepie a wiecie jaką gramature mają te fibry z tesco co są po pare sztuk za chyba dyszke ? tak pi razy drzwi
daniel87 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zymol Vinyl Conditioner (tańszy). Czy posiada jakiś zapach Otwieram, wącham i Wziąłem Leather Conditioner i jak dla mnie pachną tak samo
gruby_RS Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2013 Vinyl Conditioner (tańszy). Czy posiada jakiś zapach Słodkawy, przyjemny.... migdały?
daniel87 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2013 Pierwsze co to skojarzył mi się z zapachem oliwki dla dzieci
Moderator Eryczek Opublikowano 8 Czerwca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2013 Vinyl Conditioner (tańszy). Czy posiada jakiś zapach Słodkawy, przyjemny.... migdały? Ale to ten droższy, ten w białej butelce
SZyBA Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2013 Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat kosmetyków Armor All®?
Moderator rychu Opublikowano 8 Czerwca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2013 SZyBA, To były pierwsze kosmetyki jakie używałem kilkanaście lat temu, a raczej jeden kosmetyk - środek do wnętrza. Dostępne na stacji CPN Wtedy dawał radę Ostatnio widziałem, że są dostępne w Juli.
SZyBA Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2013 Widzę że real wprowadził je teraz dopiero.
Marek Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2013 Niszowa marka prawdopodobnie tak dobra jak wiele innych. Widzę dwie podstawowe wady: niewielka oferta ilościowa i ceny które szczególnie na tym forum nie są ,moim zdanie , do zaakceptowania. Np Szybki Wosk odp Expres Waxa AG 500ml ok 70 zł a 300 ml wosk na felgi -prawdopodobnie syntetyk- tyle samo.( w naszej Polsce podobny wosk na felgi tyle że 450ml kosztuje max 40 zł) A jako, że praktycznie marka niedostępna to nawet trudno porównać do innych produktów.
obcy1234 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2013 mam pady 135 mm, jaki musze zakupić talerz mocujący do tych padów? wyczytałem że talerz powinien być mniejszy niż pady, to np 75 mm bedzie doby, np ten: http://allegro.pl/lare-75mm-flex-edge-t ... 22768.html ?
GrzegorzLU Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2013 co najlepiej zastosowac do lakieru citroena. Futro czy pad tnący? to moja pierwsza korekta.
alarec Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2013 Ja do opadów 135 i 150 używam talerza flexi 125
xMarcin95x Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2013 Znacie jakąś pewną firmę, która nie robi chińskiej tandety?. Mowa tu o Led'ach C5W 36mm z Can Busem pod tablicę rejestracyjną Już 2 para poszła w ..... Po kilku tygodniach zaczynają wariować : podczas włączenia mrugają i się wyłączają wywalając błąd na desce Podobno z Moto Hid są dobre, no ale budową i wyglądem niczym się nie róznią od tych co kupiłem http://sklep.motohid.pl/pl/p/C5W-C10W-2 ... -biala/119
kamilgt Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2013 xMarcin95x, ja kupiłem najtańsze na ebayu w chinach i świecą już prawie 2 lata, a te które kupowałem w Polsce to 2-3 miesiące i śmietnik
xMarcin95x Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2013 kamilgt, Nie wiem za bardzo co zrobić w tym temacie Ori Podświetlenie Led w ASO ponad 2 stówy .. Chyba nie warto się bawić i kupić jakieś porządne zwykłe Btw, tutaj znalazłem fajne bo Led jest za osłonką odseparowany od wilgoci http://www.kongi.pl/zarowka-philips-led ... p-833.html
yukon Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2013 kto z forum śmigał quadem? nie pamiętam nicku, a chciałbym trochę podpytać
lja111 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2013 Moze ktos pomoc w kwesti dobrego wosku , szybkiej aplikacji, oraz wydajnosci, ktory bedzie dobry na nowe auta z salonu ... dzieki ... [ Dodano: 9 Czerwiec 2013, 14:52 ] Prawda , rowniez zakupilem na e.bayu i do dzis nie mam problemu byla to Austryjacka firma ... Co do tych polskich w moim sklepie na miescie nie pociagly dlugo , po paru tygodniach mrugaly jak strobol na dyskotece .. http://www.idealo.at/preisvergleich/Off ... -eyes.html [ Dodano: 9 Czerwiec 2013, 14:53 ] Link do led powyzej ...
Fr0styyy. Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2013 Znacie jakąś pewną firmę, która nie robi chińskiej tandety?. Mowa tu o Led'ach C5W 36mm z Can Busem pod tablicę rejestracyjną Już 2 para poszła w ..... Po kilku tygodniach zaczynają wariować : podczas włączenia mrugają i się wyłączają wywalając błąd na desce Podobno z Moto Hid są dobre, no ale budową i wyglądem niczym się nie róznią od tych co kupiłem http://sklep.motohid.pl/pl/p/C5W-C10W-2 ... -biala/119 Polecam kolegę Tomnik z forum a4-klub.pl, naprawdę solindna robota + 2 lata gwarancji.
kedar Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2013 Czy w Polsce można gdzieś dostać Victoria Mayhem w mniejszej postaci tj. 85g? Bo z zagranicy ściągać to pewnie przesyłka połowa ceny wosku
Chat Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2013 Czy w Polsce można gdzieś dostać Victoria Mayhem w mniejszej postaci tj. 85g? Bo z zagranicy ściągać to pewnie przesyłka połowa ceny wosku o ten Ci chodziło? http://shiningcar.pl/pl/producer/VictoriaWax/75/1/
Rekomendowane odpowiedzi