MarrciN Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 to weź lusso RC i od razu do tego sampler wosku lusso Oro
lesniczy3 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 Panowie, potrzebuję porady. Mianowicie jestem zdecydowany na zakup audi a4 b6. Ogólny stan bdb. Wątpliwości mam co do powłoki lakierniczej. Od właściciela dowiedziałem się że autko miało malowane drzwi (po obiciu innymi drzwiami) naprawa została wykonana w aso audi. Po zamierzeniu czujnikiem praktycznie cały bok wychodzi w okolicach 250-350. Reszta t.j dach maska i klapa 140. Wnęki i słupki do 100 czyli ok. Co o tym sądzicie? Podejrzewam że sąsiednie elementy były cieniowane i stąd takie wyniki. Dobrze myślę? Btw. Od ilu mikronów jest szpachla?
escimo Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 lesniczy3, zależy ile szpachli. Nieraz się zakres na mierniku konczy 250-350 mikronów, bez tragedii, więc pewnie właściciel mówi prawdę
Treys Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 a czym się różni Dodo Juice Lime Prime Lite od Zwykłego ? który lepiej stosowac bo jeden jest lekko ścierny a drugi czysty a kosztują tyle samo więc co lepiej kupić ?
escimo Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 Treys, Wersja Lite i nie cząsteczek ściernych, ani wypelniaczy. Dobra jest do auta po pełnej korekcie.
Chat Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 a czym się różni Dodo Juice Lime Prime Lite od Zwykłego ? który lepiej stosowac bo jeden jest lekko ścierny a drugi czysty a kosztują tyle samo więc co lepiej kupić ? Mam dwa, stosowałem dwa i powiem szczerze nie... widziałem różnicy.
Treys Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 a czym się różni Dodo Juice Lime Prime Lite od Zwykłego ? który lepiej stosowac bo jeden jest lekko ścierny a drugi czysty a kosztują tyle samo więc co lepiej kupić ? Mam dwa, stosowałem dwa i powiem szczerze nie... widziałem różnicy. no własnie ja się zastanawiam iż mam cienki lakier i podatny na zarysowania czy nie lepiej dla mnie było by kupić Lekko ścierny Dodo ? bo mam dylemat
glorusek Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 Nie wiecie gdzie najtaniej idzie kupic rekawice carpro?
glorusek Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 Rzeczywiscie super cena, zastanawiam sie cyz jednak nie postawic na Artemis + malutka Carpro bo nie ukrywam ze taka malutka tez by sie przydala do zakamarkow?
Moderator krd Opublikowano 7 Czerwca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 Nie wiecie gdzie najtaniej idzie kupic rekawice carpro? W markecie w USA.
mihnova Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 W markecie w USA. Aleś ty bystry - jak woda w kiblu
propekMONTER Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 Nosz urwa, ciężko sobie samemu poszukać panowie? Przecież to nie jest dużo roboty
glorusek Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 Szybka pilka co byscie wybrali: WWL Artemis + dragon's Breath 500ml Czy sama rekawice carpro? bo mam 2 opcje do wyboru ;p
glorusek Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 Boje sie ze bede zalowal ze nie kupilem car pro i mnie szlag trafia bo nie moge sie zdecydowac a mam tylko 120zl
propekMONTER Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 to poczekaj aż będziesz miał kasę na te 3 rzeczy
glorusek Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 Nie musze cos kupic bo brudne auto a mam rekawice taka ze jak sobie teraz wyobraze jak ona sunie po lakierze to az mi slabo Nigdzie nie ma zadnego porownania tych produktow
Moderator krd Opublikowano 7 Czerwca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 CarPro i tester Irona.
glorusek Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 Jak na zlosc moj ulibiony detailercenter obecnie nie ma jej
Kiezik Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 Przy polerce ręcznej UC lepiej częściej dokładać pasty czy dłużej wypracowywać?
Sebek96 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 Można przejechać cleanerem do lakieru szyby ? Mnie sie wydaje, że chyba nie bardzo tymbardziej, że mam dodo juice wypełniający, nie będzie sie to mazać... ?
glorusek Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 Panowie zadam wam ostatnie pytanie zeby was juz nie wkurwiac, Co wam w zyciu bardziej sie wam by przydalo gdybyscie mieli do wyboru ironx a prickbort ? Zostalo mi kasy na 1 z tych produktow i nie wiem co w tej chwili kupic
Rekomendowane odpowiedzi