escimo Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 MikeOne, ogólnie to nowość. Działa, ale jeszcze jest mało testów opinii i porównań z oryginalnym Iron-Xem. A co do usuwania opiłków, to od tego jest Iron-X
MikeOne Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 escimo, ok - spróbuję więc Irona. Od dawna już chciałem go zakupić, ale jakoś nie miałem motywacji.. Jutro podjadę do MX Nowicki.
Treys Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 MikeOne, ogólnie to nowość. Działa, ale jeszcze jest mało testów opinii i porównań z oryginalnym Iron-Xem.A co do usuwania opiłków, to od tego jest Iron-X mi taki nalot iron off nie chciał usunąć być może temu że nakładałem na mokro ?
Bazuka Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 W jakich butelkach trzymacie te 'silniejsze' produkty? Mam na myśli różnego stężenia APC, Prickbort i inne różne chemikalia? butelka hdpe - jak myślicie, takie zdadzą egzamin?
LoozaQ Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 W jakich butelkach trzymacie te 'silniejsze' produkty? Mam na myśli różnego stężenia APC, Prickbort i inne różne chemikalia? butelka hdpe - jak myślicie, takie zdadzą egzamin? U mnie zdają.... Z resztą odpowiedź masz kilka postów "nad Twoim arsenałem" I możliwe, że stamtąd wziąłeś tego linka
escimo Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 Treys, Iron-Off to fajny środek, ale niestety z mniejszą siłą działania niż Iron-X
Chat Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 Koledzy, czy aplikował ktoś Swissvax'a Protecton Plastic Restorer? Jakie efekty? w porównaniu do np. Zymola Vinyl'a czy PB NL?
kupusso Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 Koledzy jaka jest różnica miedzy Zymolem Vinylem w białym opakowaniu a Zymolem Vinylem Conditionerem w przezroczystym opakowaniu? Konkretów nie napiszę, ale na forum polecają wersję tańszą w przeźroczystej butelce. Zostawia matowe wykończenie.
Chat Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 Koledzy jaka jest różnica miedzy Zymolem Vinylem w białym opakowaniu a Zymolem Vinylem Conditionerem w przezroczystym opakowaniu? Konkretów nie napiszę, ale na forum polecają wersję tańszą w przeźroczystej butelce. Zostawia matowe wykończenie. To prawda, ta tańszą mam. A już mario448 podesłał wyczerpujący temat posta. Teraz zastanawiam się nad SV Protecton'em? bo Zymol się kończy
escimo Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 Chat, SV Protecton to dla mnie number 1 http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... ht=#225364
Troll71 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 Witam , Mam do zabezpieczenia matowe elementy we wnętrzu wykonane z carbonu... Czy ktoś może coś polecić?
lu5asz Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 Pany,jaki najlepszy dressing do opon,jesli chodzi o trwalosc?mialem valetpro tyre,co prawda wiekszosc mi sie wylala,ale nie byl jakis mega hiper wytrzymaly .
propekMONTER Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 Meg's Endurance Już prawie miesiąc się trzyma, a pogoda ciągle deszczowa.
guzu Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 W sobotę po raz pierwszy woskowałem samochód Pogoda była niepewna ale do pracy idealna. Na proces składało się: 1. Mycie TENZI NEUTRO - rękawica i dwa wiadra 2. Decabit 3. Mycie TENZI NEUTRO - rękawica i dwa wiadra 4. Glinka VALETpro YELLOW CLAY BAR 100G z wodą jako lubrykant 5. Mycie TENZI NEUTRO - rękawica i dwa wiadra 6. Osuszanie 7. Cleaner R222 8. Collinite 476 Całość 4 godziny. Tak wygląda auto po wszystkiemu: DACH MASKA DRZWI Jest ok czy szału nie ma?
escimo Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 guzu, bok wygląda OK, ale maska dach średniawo
guzu Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 hmmm a jak to powinno wyglądać? w czym może tkwić problem?
Treys Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 a ja mam dylemat jako że kończy mi się PB Nattys Blue i poszukuje jakiegoś dobrego wosku do 80 zł pod czarny kolor samochodu , zastanawiałem się nad Megsem M16 ale nie jestem jeszcze przekonany , chciałbym spróbować czegoś innego niż PB Nattys , mówie że Colinte odpada
escimo Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 guzu, kropelki nie są najrówniejsze. Ale po tych fotkach mało widać, więc mogę być w błędzie. Treys, może jakąś używkę Pete's 53?
Treys Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 guzu, kropelki nie są najrówniejsze. Ale po tych fotkach mało widać, więc mogę być w błędzie. Treys, może jakąś używkę Pete's 88? zarzucił byś mi linkiem ? i zasadnicze pytanie nakładać padem czy dłonmi , bo padem dużo go ubywało
escimo Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 '88 To sobie napisałem... http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 00&start=0 Czasem ktoś sprzedaje używkę na giełdzie, trzeba śledzić handel
Moderator krd Opublikowano 7 Czerwca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 Z tego co wiem, kolega tfelek ma Pets'a na sprzedaz. Uderzaj do niego jak cos
Treys Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 '88 To sobie napisałem... http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 00&start=0 Czasem ktoś sprzedaje używkę na giełdzie, trzeba śledzić handel o zastanowie się bo to jednak naturalny , chciałem spróbować wosku hybrydowego więc pomyśle , chyba M16 nie jest taki także prawda ?
Treys Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 Szczerze polecam Pete's-a. cholera tylko że nowy jest drogawy a nie wspomniałem że poszukuje jeszcze Cleanera i tak się zastanawiałem nad Dodo Juice + Megs M16 wyszło by mnie jakoś 160-170 zł ( Dodo lepiej pasuje do Hybrydy niż Oro ) Lusso Oro Revi + jaki wosk naturalny poza Nattys ( jakoś nie jestem przekonany do używek )
Rekomendowane odpowiedzi