Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MikeOne, ogólnie to nowość. Działa, ale jeszcze jest mało testów opinii i porównań z oryginalnym Iron-Xem.

A co do usuwania opiłków, to od tego jest Iron-X :P

• Odpowiedzi 10,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

escimo, ok - spróbuję więc Irona. Od dawna już chciałem go zakupić, ale jakoś nie miałem motywacji.. Jutro podjadę do MX Nowicki.

Opublikowano
MikeOne, ogólnie to nowość. Działa, ale jeszcze jest mało testów opinii i porównań z oryginalnym Iron-Xem.

A co do usuwania opiłków, to od tego jest Iron-X :P

mi taki nalot iron off nie chciał usunąć być może temu że nakładałem na mokro ?

Opublikowano

W jakich butelkach trzymacie te 'silniejsze' produkty? Mam na myśli różnego stężenia APC, Prickbort i inne różne chemikalia?

butelka hdpe - jak myślicie, takie zdadzą egzamin?

Opublikowano
W jakich butelkach trzymacie te 'silniejsze' produkty? Mam na myśli różnego stężenia APC, Prickbort i inne różne chemikalia?

butelka hdpe - jak myślicie, takie zdadzą egzamin?

U mnie zdają.... Z resztą odpowiedź masz kilka postów "nad Twoim arsenałem" :-] I możliwe, że stamtąd wziąłeś tego linka :P

Opublikowano

Koledzy, czy aplikował ktoś Swissvax'a Protecton Plastic Restorer? Jakie efekty? w porównaniu do np. Zymola Vinyl'a czy PB NL?

Opublikowano
Koledzy jaka jest różnica miedzy Zymolem Vinylem w białym opakowaniu a Zymolem Vinylem Conditionerem w przezroczystym opakowaniu?

Konkretów nie napiszę, ale na forum polecają wersję tańszą w przeźroczystej butelce. Zostawia matowe wykończenie.

Opublikowano
Koledzy jaka jest różnica miedzy Zymolem Vinylem w białym opakowaniu a Zymolem Vinylem Conditionerem w przezroczystym opakowaniu?

Konkretów nie napiszę, ale na forum polecają wersję tańszą w przeźroczystej butelce. Zostawia matowe wykończenie.

To prawda, ta tańszą mam.

A już mario448 podesłał wyczerpujący temat posta. Teraz zastanawiam się nad SV Protecton'em? :) bo Zymol się kończy :(

Opublikowano

Pany,jaki najlepszy dressing do opon,jesli chodzi o trwalosc?mialem valetpro tyre,co prawda wiekszosc mi sie wylala,ale nie byl jakis mega hiper wytrzymaly .

Opublikowano

W sobotę po raz pierwszy woskowałem samochód ;) Pogoda była niepewna ale do pracy idealna.

Na proces składało się:

1. Mycie TENZI NEUTRO - rękawica i dwa wiadra

2. Decabit

3. Mycie TENZI NEUTRO - rękawica i dwa wiadra

4. Glinka VALETpro YELLOW CLAY BAR 100G z wodą jako lubrykant

5. Mycie TENZI NEUTRO - rękawica i dwa wiadra

6. Osuszanie

7. Cleaner R222

8. Collinite 476

Całość 4 godziny.

Tak wygląda auto po wszystkiemu:

DACH

ejx5hs.jpg

MASKA

2a0l4d0.jpg

DRZWI

2vrzaxe.jpg

Jest ok czy szału nie ma? ;)

Opublikowano

a ja mam dylemat jako że kończy mi się PB Nattys Blue i poszukuje jakiegoś dobrego wosku do 80 zł pod czarny kolor samochodu , zastanawiałem się nad Megsem M16 :o ale nie jestem jeszcze przekonany , chciałbym spróbować czegoś innego niż PB Nattys , mówie że Colinte odpada

Opublikowano

guzu, kropelki nie są najrówniejsze. Ale po tych fotkach mało widać, więc mogę być w błędzie.

Treys, może jakąś używkę Pete's 53? :)

Opublikowano
guzu, kropelki nie są najrówniejsze. Ale po tych fotkach mało widać, więc mogę być w błędzie.

Treys, może jakąś używkę Pete's 88? :)

zarzucił byś mi linkiem ? i zasadnicze pytanie nakładać padem czy dłonmi , bo padem dużo go ubywało :(

• Moderator
Opublikowano

Z tego co wiem, kolega tfelek ma Pets'a na sprzedaz. Uderzaj do niego jak cos :)

Opublikowano
Szczerze polecam Pete's-a. :good:

cholera tylko że nowy jest drogawy a nie wspomniałem że poszukuje jeszcze Cleanera i tak się zastanawiałem nad

Dodo Juice + Megs M16 wyszło by mnie jakoś 160-170 zł ( Dodo lepiej pasuje do Hybrydy niż Oro )

Lusso Oro Revi + jaki wosk naturalny poza Nattys ( jakoś nie jestem przekonany do używek )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.