Jump to content

Recommended Posts

Posted

Co polecacie ?? Czym nakładać dressing np. Meguiars Gold Class Trim Detailer na plastiki zewnętrzne auta ??

Posted

Jeśli to dressing to możesz nakładać żółtym aplikatorem z gąbki, sprawdzi się. To tak samo jak z dressingiem do opon, nakładasz go gąbką. Ja akurat mam Trim Detailer w sprayu i nakładam go zwykłą mikrofibrą.

Posted

ja środki do plastików, 303 albo black wow nakładam starym aplikatorem gąbkowym przeznaczonym do wosku od zymol.

Posted

julian, a powiedz mi, czy black wow, który ma niecałe 120 ml pojemności jest aż tak wydajny i daje tak wspaniały efekt, że warto wyłożyć na niego kasę? Ile utrzymuje się ten efekt?

Posted

warto. każdą złotówkę. na jedno lusterko od LR Disco3 potrzebujesz kropelki wielkości emot-ikonki na naszym forum, mniej więcej. tylko trzeba wcierać i dość długo z nim pracować. i wytrzymuje długo, z tego co zaobserwowałem u siebie, jest po 10 myciach.

• 9 months later...