Partner forum MrCleaner Posted February 21, 2013 Partner forum Report Posted February 21, 2013 Aby otrzymanie rabatu w naszym sklepie MrCleaner.pl, było dla forumowiczów jeszcze prostsze niż dotychczas, postanowiliśmy wprowadzić grupę rabatową dla użytkowników forum. Wystarczy zarejestrować się w sklepie, a następnie wpisać w tym temacie lub najlepiej wysłać wiadomość mail na adres mrcleaner@mrcleaner.pl z loginem lub adresem mail na jaki konto zostało zarejestrowane, aby zostać zapisanym do grupy rabatowej i bezproblemowo korzystać z rabatu 5%. Dzięki temu rozwiązaniu, po dodaniu produktu do koszyka, automatycznie zostanie naliczony rabat i podana kwota do zapłaty. Automatycznie przestaje działać dotychczasowy kod rabatowy KosmetykaA. Życzymy przyjemnych zakupów w naszym sklepie!
Partner forum MrCleaner Posted February 21, 2013 Author Partner forum Report Posted February 21, 2013 e36ace, skiba, dodani
Partner forum MrCleaner Posted February 21, 2013 Author Partner forum Report Posted February 21, 2013 siwy49, dodany do grupy rabatowej
Moderator rychu Posted February 21, 2013 Moderator Report Posted February 21, 2013 Co prawda niedawno robiłem zakupy ale też mnie dopiszcie Login: Ryszard
Partner forum MrCleaner Posted February 22, 2013 Author Partner forum Report Posted February 22, 2013 rychu, kamilkok, Koli_7, dodani do grupy rabatowej norco, PW
Partner forum MrCleaner Posted February 22, 2013 Author Partner forum Report Posted February 22, 2013 Carire,
Partner forum MrCleaner Posted February 25, 2013 Author Partner forum Report Posted February 25, 2013 Wszyscy wpisani w tym wątku zostali przypisani do grupy rabatowej. Życzymy udanych zakupów
Partner forum MrCleaner Posted February 25, 2013 Author Partner forum Report Posted February 25, 2013 deska80,
Altay Posted February 26, 2013 Report Posted February 26, 2013 patryk.tugrul@wp.pl, login chyba też mam Altay, proszę o dodanie
Recommended Posts