Moderator krd Opublikowano 27 Stycznia 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Rażą troche te błyskotki na rękach.. Pozdrawiam. Przeciez to byla szybka polerka, przy normalnej korekcie pewnie zostaloby to zmienione, ale tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 dobra robota:-) tyle rak do pracy i prosze jakie efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fascynat Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Przeciez to byla szybka polerka, przy normalnej korekcie pewnie zostaloby to zmienione, ale tak... Szybka , wolna , normalna, nienormalna... dla mnie bez znaczenia... Każda praca z błyskotkami razi mnie w oczy... , uważam że nie powinno ich być... Takie me zdanie ... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zegarek czy obrączka nie równaja się automatycznie porysowanemu lakierowi, ale nie da się ukryć że zawsze lepiej jeżeli się je zdjemie do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zegarek Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Że co ja niby rysuje lakier? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 tylko jeżeli ta relacja wygra kolejny konkurs PSB to kto dostanie nagrody Świetna relacja - aż żonie pokazałem, jak fajnie się można bawić na spotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capricorn Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 tylko jeżeli ta relacja wygra kolejny konkurs PSB to kto dostanie nagrody No problemo, ja ze swojej strony ceduje nagrody dla innych uczestników bo głupio by było gdybym miał dostać Scholla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Relacja fajna. Samochód zdecydowanie odżył po wszystkich zabiegach. Jednak czasami po zdjęciach mam wrażenie iż osób było zbyt dużo i panował zamęt. Aż się boję waszego następnego spotkania kiedy to ma być jeszcze większa ekipa remontowa. Tak czy siak gratuluję pomysłu i udanej pracy - Naprawdę rewelacja. fajna ralacja no i sam projekt Lubie bardzo takie projekty ! Maciek to kiedy robimy riposte kolegą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Jednak czasami po zdjęciach mam wrażenie iż osób było zbyt dużo i panował zamęt. tak jak pisał Evo, osób jak na taki jednodniowy spontan było za mało, co innego jakby zabawa trwała dwa dni ale na to raczej mało kto by się pisał. Dwie, trzy roboczo-osoby więcej i pewnie udało by się zrobić wszystko na tip top. Niestety nie wszyscy mogli dotrzeć na czas jak i pozostać do końca, ale suma sumarum, jak na pierwszy raz było OK Trzeba również spojrzeć na to z innej strony, nie przyjechaliśmy na spota aby zapiiiiii cały dzień non stop, to miała być bardziej zabawa, musiał być więc i czas na pogaduchy, żarty, chwile odpoczynku i relaksu...ale to czuje się dopiero będąc na miejscu Każda praca z błyskotkami razi mnie w oczy nie trudno się z Tobą nie zgodzić, sam obrączki też nie zdjąłem (pomimo iż zegarek poszedł do pudła) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 tylko jeżeli ta relacja wygra kolejny konkurs PSB to kto dostanie nagrody Konkurs jest dla autorów RELACJI, a nie autorów PRAC , także moim zdaniem wszystko jest jasne..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOx Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Relacja fajna. Samochód zdecydowanie odżył po wszystkich zabiegach.Jednak czasami po zdjęciach mam wrażenie iż osób było zbyt dużo i panował zamęt. Aż się boję waszego następnego spotkania kiedy to ma być jeszcze większa ekipa remontowa. Tak czy siak gratuluję pomysłu i udanej pracy - Naprawdę rewelacja. fajna ralacja no i sam projekt Lubie bardzo takie projekty ! Maciek to kiedy robimy riposte kolegą? Ty wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor Wiolka mx_n Opublikowano 28 Stycznia 2013 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 aj tam wcale mi się nie podoba ta relacja! ... bo z przyczyn ode mnie niezależnych musiałam zniknąć zanim na dobre prace ruszyły a tak na serio to przecież wiadomo, że ekipa mazowiecka dała radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Konkurs jest dla autorów RELACJI, a nie autorów PRAC , także moim zdaniem wszystko jest jasne..... Jaka przebiegła swołocz Ale gratki zabawy Mondzio odżył Szkoda, że nie mogłem być, bo sądzę, że bym wiele się nauczył Ale widać , że mało czasu było bo na felgach nie wylądowało żadne FK, Shield czy inny Autbahn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Ale widać , że mało czasu było bo na felgach nie wylądowało żadne FK, Shield czy inny Autbahn Raczej na kołpaki Fajnie się ogląda taką relację i generalnie fajny pomysł na spota Jestem tylko ciekaw jak by mi się pracowało w tak szerokim gronie Na pewno byłoby wesoło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 blaszczu, czasem człowieka strach złapie co by bana nie wyłapać, ale ogólnie na plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 blaszczu, czasem człowieka strach złapie co by bana nie wyłapać, ale ogólnie na plus Hehe Ale póki co chyba zbanowanych nie ma więc źle nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Ty wiesz No to chyba trzeba załatwić jeszcze kilka osób :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Raczej na kołpaki Prawdziwi detailerzy kładą wosk nawet na stalówki niech mają coś od życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubexx Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Prawdziwi detailerzy kładą wosk nawet na stalówki prawdziwi detailerzy kładą wosk na wahacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Ciastek napisał/a: Prawdziwi detailerzy kładą wosk nawet na stalówki prawdziwi detailerzy kładą wosk na wahacze :-] o to to .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukis Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Poprawimy na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dempsej Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 jak ktoś poloży wosk na gładź cylindrów to ma u mnie piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prokop0007 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 dempsej Ciekawe co na to pierścienie Super wyszło, super akcja, zazdroszcze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Poprawimy na spocie a co to za poprawki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukis Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Będzie wosk na wahaczach, stalówkach, kołpakach a potem wszyscy się nasmarują jeszcze woskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi