Geniusz Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 Pewnie się maże, bo za dużo psikacie
Yasiek Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 za dużo psikacie ale kto bogatemu zabroni
Lucas123w Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 ale kto bogatemu zabroni Za 35 zł toć to burżuazja fakt może trochę za bogato było następnym razem polecę na ubogo
Artih Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 Ja ostatnio za 27,00 PLN kupiłem
Marcin_ko7 Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 Czy atomizer w butelce 750ml ładnie go rozpyla ? Mam jeszcze ze 2l z baniaczka i planuje do tego dokupic butelke 750ml bo moj atomizer pluje a nie rozpyla
Moderator rychu Opublikowano 6 Października 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 Nie, leje na bogato. Lepiej używać innego atomizera.
pawelpp Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 A jak to jest, że jedni sprzedawcy mają droogo inni taniej. Ja np. zapłaciłem 35zł z wysyłką od partnera forum na all.. Mój jest made in Germany i naklejki po niemiecku. Sa jakies różnice ?
kedar Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 jest sens pod sonaxa kłaść warstwę AG srp przy srebrnym kolorze ewentualnie jakies inne AIO np: politure sonaxa ( jest tania ) - chodzi o przykrycie delikatnych rysek i dodaje połysku chyba ze sam bsd zrobi to wystarczająco dobrze Jest sens, ja dałem Carlack NSC i na to BSD. Po 3tyg.-ok.1tys km wyraźnie kropelkowanie słabe,więc umyłem i ponownie BSD. Efekt po NSC nadal się utrzymuje, a auto mniej się brudzi.
pavko Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 W sobote umylem auto (lakier nie jest niestety poki co nic "polerowany") w niedziele przelecialem go BSD, teraz jest troche zakurzony. Czy teraz moge znow bsd poleciec czy nie ma sensu? aha - przelewacie BSD do czegos z innym spryskiwaczem czy oryginalny zdaje egzamin?
michałoś Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 Nie ma sensu. Zmyj wodą i osusz i będzie git. Jak kropelkowanie osłabnie to wtedy ponów aplikację. Ja kupuję w 5l bańkach bo bardziej się opłaca i przelewam do zwykłych butelek z atomizerem.
Artih Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 Ja używam oryginalnego - dobrze mi się z nim współpracuje. Mam teraz dwa opakowania - jedno po niemiecku, drugie angielsko-hiszpańskie. Oba w zawartości identyczne.
djtomas Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2013 czy na świeżo położonego Coliego 476 warto kłaść BSD? czy dopiero jak będzie słabnąć Coli to zacząć go wspomagać? POzdr.
jukojuko Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2013 Jak będzie słabnąć . Po co od razu jak i tak Coli na poczatku ma się nieźle . Jeśli chodzi o krople to i tak będą na podobnym poziomie. Polecam zobaczyć KRopelkowanie i zdjęcia z forum
Administrator Evo Opublikowano 11 Października 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 11 Października 2013 Jest sens jak najbardziej, testowane na wielu woskach zaraz po aplikacji. 476S zdecydowanie nie kropelkuje jak BSD, a już napewno w takim stopniu nie chroni brzed brudem.
djtomas Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2013 ostatnio przed sezonem letnim nałożyłem od razu BSD na Coliego i mam wrażenie, że dobre krople zniknęły wcześniej niż jak sam Coli leżał...
jukojuko Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2013 Temat dyskusyjny . GrzegorzLU w temacie o kropelkach co nieco pokazał a luq92 "FK 1000 przykryty Sonaxem: " juz tak fajnie nie wyglądało . Na tą chwile nie mam coliego(żeby zrobić test coli &sonax vs coli po aplikacji ) ale zdanie ma inne. To też zależny kto jak lubi i jak to widzi djtomas i o to tu chodzi , dla jednego kropla jest super dla drugiego w miarę. Kiedyś mialem coli i sonax na aucie i stwierdziłem że sonax to coli w sprayu ale to tylko moje odczucie .
manio49 Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2013 jak dla mnie kanapka z fk1000p i bsd jest świetna, bo ponieważ: jest szklisty look z fk są kropelki jest odpychanie wody (lakier śrebrny)
djtomas Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2013 ja chyba jednak zdecyduję się psikać BSD dopiero jak krople Coliego zaczną tracić kształt
Artih Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2013 jak dla mnie kanapka z fk1000p i bsd jest świetna, bo ponieważ:jest szklisty look z fk są kropelki jest odpychanie wody (lakier śrebrny) Ale przecież po FK też są kropelki i odpychanie wody, więc nie rozumiem zamysłu ? Owszem, może nie takie jak po BSD ale po co odrazu paćkac na świeży wosk QD ?
Administrator Evo Opublikowano 12 Października 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 12 Października 2013 od razu BSD Kwestia co to jest od razu. Jeżeli zetrzemy wosk, odłożymy fibre i zaczniemy psikać BSD to jak najbardziej może coś nie wyjść. Ale jeżeli minie te kilka godzin i wosk swoje odleży, to nie powinno być negatywnego wpływu. GrzegorzLU w temacie o kropelkach co nieco pokazał a luq92 "FK 1000 przykryty Sonaxem: " juz tak fajnie nie wyglądało . Porównaniu kropelkowanie na dwóch różnych autach, przy dwóch różnych sytuacjach nie ma najmniejszego sensu
jukojuko Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 od razu BSD Porównaniu kropelkowanie na dwóch różnych autach, przy dwóch różnych sytuacjach nie ma najmniejszego sensu Dlatego trzeba sprawdzić najpierw jak będzie coli wyglądać. Jak będzie nie ciekawie to dopiero poprawiać sonax'em.
Administrator Evo Opublikowano 13 Października 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 Jak ktoś, z własnej nieprzymuszonej woli chce mieć na aucie LSP o gorszym właściwościach zamiast lepszych to owszem, można tak zrobić
Siwy Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2013 Czym ściągnąć bsd z lakieru?
LoozaQ Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2013 Czym ściągnąć bsd z lakieru? Drugie zdjęcie od końca... http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 019#332019
chudy Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2013 nie lepiej jakis zmywacz silikonowy?
Rekomendowane odpowiedzi